Skip to content

Naked 3 Mugshot Darkside

Vihdoin luonnonvalossa kuvattua Naked 3-meikkiä! Tällä kertaa käytössä oli Mugshot, metallinen taupe, sekä Darkside, tummahko taupe-mauve. Kevyttä vaaleanpunaista lisää sisänurkkaan toin Liarilla, ja kulmaluulle pääsi jo tuttuun tapaan Strange. 

Mugshot osoittautui todelliseksi aarteeksi! Se on niin minun kaltaiseni väri kuin vain olla voi- ihan täydellinen arkisävy. Metallisävyt ovat lähes aina suosikkejani- ja tämä on vielä taupe! 

Darkside oli Mugshotille todella luonnollinen seuralainen, ja nämä kaksi sopivatkin täydellisesti yhteen. Koko meikki oli muutenkin niin mukavuusalueella että melkein hävettää. Tämä kuitenkin kuuluu niihin meikkeihin jonka teen muutamassa minuutissa-eli siis täydellinen kiireisiin päiviin. Ja luultavasti myös sellainen meikki, jonka teen mielelläni uudestaankin jos aikaa ja ideoita ei ole. 

Mitä pidätte tällaisesta todella simppelistä ja yksinkertaisesta arkimeikistä?

Silmät:

-UDEPP
-Urban Decay Naked 3 Mugshot
-Urban Decay Naked 3 Darkside
-Urban Decay Naked 3 Liar
-Urban Decay Naked 3 Strange
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-IsaDora Big Bold Mascara

Yksi Kommentti

  1. Aivan ihana meikki! Oma Naked 3-palettini tuli tänään reilun viikon innokkaan odottamisen jälkeen. En ole itse päässyt sitä vielä testaamaan, mutta jospa huomenna sitten:)

Vastaa