Skip to content

Naked 3: Liar Factory

Saanko esitellä-ensimmäinen Naked 3-meikkini! Kuvat eivät tee raukkaparalle oikeutta, sillä sisävalo hämää värien ihanuutta. Luonnonvaloa ei ole ollut tarpeeksi päiväkausiin (katuvalot ovat olleet päällä vuorokauden ympäri, se kertoo jo jotain) joten yritetään pärjätä näillä vielä jonkun aikaa. 

Vaikka Naked 3 sisältää toinen toistaan ihanampia vaaleanpunaisen sävyjä, otin silti ensimmäisellä kerralla käyttöön paletin mauve-sävyn, Liarin. Kaverikseen se sai Factoryn, ihanan lämpimän ruskean. Kulmaluulle pääsi Strange, ja kevyeen rajaukseen käytin varovasti ihanaa Blackheartia.

Minulla oli epäilykseni paletin suhteen, sillä Naked 2 on väriensä puolesta minulle täydellinen. Naked 3 on silti suurempi uhka sille kuin ensimmäinen Naked, sillä sen sisältämät vaaleanpunaiset, taupet ja mauvet sopivat huomattavasti paremmin neutraaleihin arkimeikkeihin kuin odotin! Liar ja Factory ovat ihania, helppoja värejä, ja molemmat pärjäisivät varmasti pikameikissä yksinkin. 


Miltä ensikokeilu näyttää? Pidättekö?

Silmät:

-UDEPP
-Urban Decay Naked 3 Strange
-Urban Decay Naked 3 Liar
-Urban Decay Naked 3 Factory
-Urban Decay Naked 3 Blackheart
-Yves Rocher kulmakynä 04
-IsaDora Brow styler
-IsaDora Big Bold Mascara

8 Comments

 1. Oijoi, aivan ihana! 🙂 nää sun kuvat ei tee hyvää mun kukkarolle 😀

  • Hahaa, oon pahoillani! 😀

 2. Ovatko kolmosen värit ennemmin kylmät vai lämpimät? Olen keltapohjaisen ihoni vuoksi hiukan ”värivammainen”, ja olen pähkäillyt, ostaisinko kolmosen, kun aiemmin omistamani kakkonen oli enenmmän viileänpuoleinen.

  • Mun silmään kolmosessa on enemmän neutraaleja sävyjä, ja sitten muutama lämmin. Ei siis niin viileä kuin kakkonen!

 3. mistä oot tämän paletin hommannut?:)

  • Ennakkovarasin HQHairista useampi kuukausi sitten! Tällä hetkellä nää taitaa olla aika loppuunmyytyjä verkkokaupoista, mutta lisää on varmasti tulossa.

 4. Minusta jokainen hohtava sävy on niin monivivahteinen että ”tarpeen tullen” se menisi mainiosti yksinään rajauksen kanssa. Omissa kokeiluissa olen enemmän pyörinyt siellä vaaleanpunaisella puolella, mutta myös tummemmat sävyt on kauniita.

  • Oikeassa olet! Testailin eilen vaaleanpunaisiakin- ne on mulle niitä vieraampia, mutta taisin silti rakastua 😀

Vastaa