Skip to content

Naked 3-hypetystä + arvonnan voittajat

Se saapui. Se saapui vihdoin- Urban Decayn Naked 3. Ahkera testaus alkaa tänä aamuna- siihen saakka olen tyytynyt vain hypistelemään tätä aarretta. 

En normaalisti ole mikään vaaleanpunaisen sävyn ylin ystävä, mutta tämän paletin kaikki, KAIKKI sävyt ovat upeita. 

Muistinpa muuten että vaikka olen IsaDora-arvonnan suorittanut aikaa sitten ja ilmoittanut asiasta voittajille, en koskaan julkistanut niitä blogissa! Arpaonni suosi siis seuraavia osallistujia:

Palkinnon nro 1 voitti Anonyymi, jonka sähköpostin alku oli Kysymystenkirja, Palkinto nro 2 meni Annalle ja nro 3 Miralle. Arpojana toimi jälleen kerran tuttu ja turvallinen random.org!


Nappaako Naked 3?

15 Comments

 1. Äääää. Miksei mun paletti tule jo?

  • Kyllä se tulee vielä! 😀

 2. Mä taidan olla vähän omituinen otus meikki-intoilijoiden seassa, kun mulle noi Nakut ei aiheuta mitään ostohaluja. Tää kolmonen vaikuttaa kiinnostavimmalta, mutta silti.. ei. En tosin ole nähnyt noista yhtäkään livenä, en tiedä kääntyiskö kelkka sitten.

  • Et ole ainoa! Musta nää kaikki Nakedit on olleet ihan supertylsiä…

  • Kaikille ei vaan nappaa! Itse olen näistä ihan onnessani kun näiden tylsyydessä ja yksinkertaisuudessa on jotain mikä villitsee kunnolla- mutta tiedostan kyllä sen että kaikki ei vaan voi näistä tykätä 😀

 3. Kuulostaa pöljältä sanoa, mutta kosmetiikkaihminen ymmärtää: mä oon niin onnellinen sun puolesta että vihdoinkin sait tuon paletin! Jään innolla odottamaan sun meikkejä 🙂

  • Hihii, kiitos! Kosmetiikkaihminen ymmärtää ja kuittaa!

 4. Mä olen edelleen kahden vaiheilla on paletin kanssa. Onhan se kaunis ja ihana, mutta kun vaaleanpunaiset ja siihen taittavat sävyt ei olen ihan mun juttu. Pitäisi päästä katsastamaan tämä livenä niin osaisin päättää hankinko vai en.

  • Mäkin luulin etten olisi noista vaaleanpunaisista niin innoissani, mutta väärässä olin. Onneksi aika monella on nyt tää niin pääset varmasti jonkun yksilöä hypistelemään 😀

 5. Kerrankin onnetar suosi! Toinen arvontavoitto koko elämän aikana : D Onneksi lievittää vähän näiden nakupalettien esittelyjen aiheuttamaan tahtootahtoomullekans-tunnetta!

  • Nakut kyllä aiheuttaa aika kamalaa tahtootahtoo-tunnetta! 😀

 6. EIIIIIIIIIII! Mäkin haluan, mun vaan pitää jaksaa odottaa toista satsia, kun en ennakkotilannut.

  • Luulisi että näitä tulee pian lisää-pakko! 😀

 7. Meillä on saman väriset silmät niin odotan kovasti miltä nää sävyt näyttää sulla 🙂 ostoskorissa tää paletti on ollut jo useampaan kertaan, mutta jänistän aina 😀 naked 1 ja 2 on kyllä kovassa käytössä 🙂

  • Lähiaikoina tulee-en usko että maltan paljoa muita paletteja käytellä kun vihdoin sain tän. 😀

Vastaa