Skip to content

Muutama unohtunut päivän meikki

Olen ollut viime päivinä aamuisin niin väsynyt,että olen yrittänyt päästä silmämeikkien kanssa mahdollisimman helpolla. Meinasin aluksi jättää nämä kokonaan julkaisematta,mutta päätin sitten että on ehkä kiva saada blogiin välillä hiukan yksinkertaisempia ja helpompia meikkejä esille. 

Tässä siis viimeisen kahden päivän meikit-en listaa kovin tarkkaan käytettyjä tuotteita,sillä en kuollaksenikaan muista niitä kaikkia. Pohjana molemmissa on turvallisesti UDEPP!

Ensimmäisen olen tehnyt IsaDoran Gold&Silver Smoky eye-nelikolla. Käytin paletin kultaista ja ruskeaa,enkä sitten mitään muuta. Hyvin helppo ja yksinkertainen meikki. Paletin ruskea on muuten ihana! Sillä saa helposti hyvinkin tummaa jälkeä,mutta kevyemmällä kädellä jälki on läpikuultavampaa ja arkeen sopivampaa.


Toisen,tämän päivän meikin tein uudella Laveran Oriental brown-paletilla. Käytin kahta paletin neljästä sävystä-helppo ja nopea meikki tämäkin. Tuntuu muuten todella oudolta käyttää meikkiin vain kahta väriä-olen niin tottunut siihen että käytän vähintään kolmea!

Tällaisissa arkisissa meikeissä olen siis ollut jo muutaman päivän. Lievää glitter-ja värivieroitusoiretta alkaa jo olla havaittavissa,joten luulen että huomenna on pakko tehdä jotain hiukan erilaista. Neutraalimmat meikit ovat kivaa vaihtelua,mutta olen silti omimmillani kun meikissä on glitteriä,väriä tai mielellään molempia. 

Mitä pidätte tällaisista hiukan arkisemmista meikeistä?


I have been really tired in the mornings lately,so my make up has been really neutral (and boring in my eyes). Here are my looks from the last two days-first one was done with IsaDoras Gold&Silver smoky eye-palette,and the second one with Laveras Oriental brown. I do like these,but I just need a little more glitter and color in my life!

8 Comments

 1. Mitä tykkäät tosta Laveran paletista? Oon itekin vähän silmäilly noita Laveran uusimpia tuotteita ja kiinnostaisi kuulla kokemuksia.

  • Tämä oli nyt ensimmäinen kerta kun sitä käytin,mutta hyvältä vaikuttaa! Levittyi hyvin ja kesti pohjustuksen kanssa koko päivän 🙂

 2. Ihana nähdä tuon Laveran jälki. Tosi pehmeää jälkeä, hyvä arkimeikkiin.

  • Nuo värit häivyttyivät todella pehmeästi ja vaivattomasti-ihan täydellisiä kiirreaamuihin!

 3. Arkinenki voi olla näyttävä, kuten toi eka meikki on mun mielestä. 🙂

  • Kiitos! Oikeassa olet! 🙂

 4. Tämmönen tumpelomeikkaaja arvostaa suuresti näitä yksinkertaisempia meikkejä 🙂 Iso peukku tälle 😀

  • Heh,kiva kuulla! 😀

Vastaa