Skip to content

Mountain Rosso Asiago

Rosso Asiagon ja harmaan yhdistelmä inspiroi sen verran että päätin käyttää tätä komboa eilisen arkimeikissä. Nyt en kuitenkaan käyttänyt varjostuksena rajausta, sillä halusin pitää meikin hiukan vaaleampana ja utuisempana. Tongin edellisenä iltana luomivärijemmaani, ja löysin sieltä unohtuneen aarteen, Make Up Storen harmaan Mountain- luomivärin. Mountain on ollut hallussani jo ikuisuuden, enkä ymmärrä miksen ole käyttänyt sitä enemmän. Aion korjata tämän virheen lähitulevaisuudessa- olen jo suunnitellut useamman meikin kyseisen sävyn ympärille. Nyt kuitenkin yhdistin sen jo aiemmin blogissa vilahtaneeseen upeaan marmoriluomiväriin Rosso Asiagoon. 

Tein aluksi varjostuksen Mountainilla, ja häivytin sen rajat huolellisesti. Päälle levitin Rosso Asiagoa aika reilulla kädellä- kulmaluulle ja sisänurkkaan pääsi Cashew.

Poskille laitoin kevyesti MUS:in Cherry Blossomia, ja huulille Clarinsin Joli Rouge Brillant Sorbetia.  Olin todella, todella tyytyväinen lopputulokseen! Silmämeikistä tuli juuri sellainen kuin toivoin- tarpeeksi vaalea ollakseen arkimeikki, mutta kuitenkin sopivan sumuinen ja hämyinen. Rosso Asiago tuo silmämeikkiin kauniisti lämpöä ja valoa, ja rakastunkin mokomaan sävyyn koko ajan enemmän ja enemmän. Jokin siinä vain viehättää- ja nyt kun olen päättänyt että se sopii harmaan kanssa, olen koko ajan yhdistämässä sitä siihen. Kohta on ehkä pakko kokeilla jotain muutakin…

Tällaisia haluaisin arkimeikkieni aina olevan! Sopivan laitettuja ja sumuisia, mutta kuitenkin keveitä. Olen harvoin jo aamulla tyytyväinen meikkiini (yleensä totun siihen päivän aikana) mutta nyt pidin siitä heti kun näin sen valmiina. Mainitsin aiemmin että Mountain on jäänyt ihan liian vähälle käytölle ja lähes unholaan- sama kohtalo on ollut myös Cherry Blossomilla. En kyllä ymmärrä miksi- nyt muutaman kerran Cherry Blossomia käytettyäni sain todeta että se näyttää todella luonnolliselta kasvoilla, ja on juuri sopivan neutraali sopiakseen sekä kylmien että lämpimien meikkien kanssa. Nyt olen kuitenkin ottanut molemmat esille meikkipöydälleni, että niitä tulisi käytettyä! 

Mitä pidätte harmaasta sumumeikistä? Tällaisia aion tehtailla useita!

Silmät:

-UDEPP
-Make Up Store Cashew
-Make Up Store Mountain
-Make Up Store Rosso Asiago saatu
-Make Up Store Brow color no1.
-Lumene brow wax
-IsaDora Volume & Curl-mascara

Kasvot:

-IsaDora Undercover face primer
-Lancome Miracle Air de Teint 005 Beige Ivoire
-Sensai Loose Powder
-Make Up Store Cherry blossom

Huulet:

-Clarins Joli Rouge Sorbet


4 Comments

  1. Sulla on aina niin kauniita silmämeikkejä! Tämä on kyllä ehdottomasti yksi munkin suosikeista 🙂 En ole itse kokeillut tuollaista yhdistelmää, mutta nyt… inspiroiduin…!

    • Voi kiitos! ^^ Tämä on kyllä yksi mun omista viimeaikaisista suosikeista, jokin tässä nappasi. Ilo olla inspiraationa! 😀

Vastaa