Skip to content

Modern majesty meets One to watch

Olipas viikko. Niinkuin todella, OLIPAS VIIKKO. En ole hetkeen ollut näin raatona, eikä tällä viikolla loppujen lopuksi ollut mitään ihmeellistä ohjelmaa. Onnistuin kehittämään itselleni stressin ihan kaikesta mahdollisesta, ja sen lisäksi kehitin itse stressistä stressiä ja kävin lopulta sen tason ylikierroksilla että sammuin melkein välittömästi kun iltaisin pääsin kotiin. Kun tänään pääsin kotiin, saatoin lysähtää aika autuaasti sohvalle ja kääriytyä peittokasan alle. Peittokasa on hyvä. Ennen peittokasaa olin seikkaillut hetken kaupungilla, törmännyt muutamaan tuttuun blogikollegaan ja tehnyt suunniteltuja ja vähemmän suunniteltuja kosmeostoksia Ruohonjuuressa ja Kicksissä. Kicksiin suuntasin MUS- alejen ja uuden ABH:n Brow wizin perässä, ja poistuin lopulta sen Brow wizin, Cream contour paletin jaaaa useamman siveltimen plus heräteostoksena hankkimani OPI-lakan kanssa. Work hard, play hard, eikö se niin mennyt?

Näiden jaarittelujen jälkeen voisi siirtyä postauksen aiheeseen, eli meikkiin! Pitkästä aikaa! Olen ehtinyt kerätä meikkikuvia jo ihan kiitettävän varaston, ja yritän purkaa niitä tänne vähitellen- uutta matskua kun on tulossa, enkä halua istua hillittömän kuvakasan päällä niitä itsekseni ihmetellen. Tässä nyt siis olisi.

ESAF_MAC_MODERN_MAJESTY_ONE_TO_WATCH_1

Kuvia tästä meikistä on näkynyt siellä täällä jo aikaisemmin, mutta esitelläänpä tämä nyt ihan kunnolla. Samalla meikillä juhlittiin kaverin häitä heinäkuun alussa, mutta tämän kuvissa näkyvän naaman tein harjoitusversiona ennen häitä.

ESAF_MAC_MODERN_MAJESTY_ONE_TO_WATCH_2

Meikkipohjan tein MACin rakkausvoiteella, ylläripylläri. Poskille sudin One to watchia, ja kaveriksi Guerlainin kesäpalluroita. Testiversiossa huulilla oli MACin Riri Woo Lipglass, itse juhlameikissä käytin hiukan samansävyistä Kicksin mattahuulilakkaa.

ESAF_MAC_MODERN_MAJESTY_ONE_TO_WATCH_3

Jännintä tässä oli kuitenkin omasta mielestäni silmämeikki. Se oli samaan aikaan suhteellisen simppeli ja ihan muutamasta perusasiasta koostuva, mutta kuitenkin jännä. Ihan kunnolla jännä. Jännäfaktorin keskeinen rakentaja oli MACin pressattu pigmentti sävyssä Modern majesty. MM julkaistiin viime joulun kokoelmissa, ja ostin sen silloin hirmuisen riemun vallassa. En ollut kuitenkaan käyttänyt MM:ää kuin muutaman kerran, ja silloinkin vain pienenä lisänä meikissä. Nyt se pääsi kunnolla esiin! Varjostuksena taisin käyttää Zoevaa, ja häivytyksissä One to watchia. Kulmat tein tavallista vahvemmin ABH:n tummalla Dip Browlla.

ESAF_MAC_MODERN_MAJESTY_ONE_TO_WATCH_4

ESAF_MAC_MODERN_MAJESTY_ONE_TO_WATCH_5

Modern Majesty ei kyllä pääse näissä kuvissa yhtään niin isosti esille kuin se ansaitsisi- väri on IRL paljon upeampi!

Mitä pidätte Modern Majestyn ja One to watchin yhdistelmästä? Entä haluaisitteko nähdä näitä meikkipostauksia taas enemmän?

Silmät/Eyes: UDEPP, Zoeva Relieve the moon+ Slow dance, MAC Modern Majesty, MAC One to watch, Makeup Geek Shimma Shimma, IsaDora Volume Lash Styler mascara saatu, Anastasia Beverly Hills Brow wiz Taupe+ Dip Brow pomade Chocolate

Kasvot/Face: MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof NW15, MAC Studio Conceal and Correct Duo Pale yellow/Pale pink, MAC Pro Longwear Concealer NW15, Sensai loose powder, SauceBox Etude-palette Cream Dream, Guerlain Meteorites Perles D’Ore, MAC Lightscapade, MAC Mineralize Skinfinish Natural Light plus

Huulet/Lips: MAC Riri Woo Lipglass

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

13 Comments

 1. sari sari

  Ihania kuvia taas. Pakko kysyä: miten kauan sulla pysyy huulet tuon näköisinä? Miten niitä freshataan päivän mittaan? Ovat niin jotenkin täydelliset, mutta väkisinhän niiden täytyy ”kärsiä” syödessä ja juodessa ja puhuessa ja pussaillessa?

  • Kiitos! ^^

   Näissä kuvissa näkyvän kiillon kanssa huulet pysyy tonnäköisinä sellasen pari tuntia, sitten pitää korjailla. Mattaisempien tuotteiden kanssa korjailuväli on jotain kuuden tunnin luokkaa. Eli kärsiihän ne! 😀

 2. Oh, aika täydellinen!

 3. Sulla on ihan täydelliset kulmakarvat! Itse olen kasvatanut omiani jo useamman vuoden, pitikin mennä teininä nyppimään ne ihan ohuiksi 😀

  • Haha kiitos! 😀 Mä oon nyppinyt nää muutaman kerran aivan_liian_ohuiksi vuosia sitten, onneksi kasvoivat vielä takaisin. Näitä tosin saakin olla nyppimässä joka ikinen päivä :’D

 4. Oi toi kiilto on sulle ihan täydellinen! <3

  • Kiitos <3 Olin tosi katkera kun missasin Riri Woo- punan, joten onneksi ainakin tää kiilto sopii! 😀

 5. Johanna Johanna

  KYLLÄ meikkipostauksille! ^__^ Jajaja, kiinnostuskiikarini on ihan uudella tavalla suunnattu One to Watchiin, pitänee varmaan joku päivä käydä hipeltämässä vaikken yksittäisistä luomivärinapeista yleensä kiinnostu.

  • JES! ^^ Alan panostaa niihin taas enemmän ^^ Ja One to Watch, KYLLÄ. En itsekkään hirveesti tykkää yksittäisistä napeista, mutta tässä on sitä jotain! Hirveän monikäyttöinen ja yleispätevä luomiväri!

 6. Noora Noora

  Superrrr ihana! Ja hyvältä näyttää näemmä tuo One to Watch poskillakin. Ehdottomasti lisää meikkikuvia!

Vastaa