Skip to content

Miten huonosti alkanut päivä kääntyy paremmaksi?

No näillä. 


Postisetä toi kaksi Shiro Cosmetics-tilaustani,Cesarsshopista ostamani Magazine cover mouse-lakan (punaisempi versio Jinxistä josta mun on pitänyt kirjoittaa kohta kuukausi-taidan iskeä ihanuudet samaan postaukseen) sekä pretty.fi:stä ostetut Sleekin Original-paletti ja BB-voide. 

Shiro Cosmeticsin tilauksissa oli näytteet custom-huulikiilloista,ja ne on niin upeita etten kestä. Taidan joutua ostamaan molemmat normikokoisina-puhumattakaan muista väreistä. Uuden tilauksen joudun varmaan tekemään kesäkuun alussa kun uusi kuukauden väri ilmestyy-tällä hetkellä facebook-äänestyksen johdossa on oma suosikkini, Dammit Moon Moon. Samaan tilaukseen taitaa mennä nuo huulikiillot..


A crappy day can be made better with cosmetics,and here is the proof. I got my two Shiro-orders, OPI:s Magazine cover mouse,and Sleeks Original-palette and Blemish Balm. I am so excited about the Custom Lipgloss-samples that came with my Shiro-orders-they look wonderful!

6 Comments

  1. Toi BB-voide voisi houkuttaa jo pelkän ulkomuotonsa ansiosta. Tuo pakkaus kolahtaa ja kovaa, itse en kyseisestä merkistä kuullutkaan ja toi O.P.I nyt on ihana!

    • Sleek on mulle tuttu merkki,mutta tuo BB on uusi tuttavuus! Pikaisen testin perusteella vaikuttaa todella hyvältä. Ja oih,tuo OPI vain on ihana!

  2. Twilight Realm ja Dark Sacrifice on ihania! Mulla tekis mieli tilata pari custom -huulikiiltoa kans Shirolta, mutta vähän häiritsee ku ne tulee purkeissa. Oon niin laiska käyttään sivellintä ja sorminkaan ei oo kiva lähmiä. Saatan pari silti jossain vaiheessa tilata. Kauhee himo tulee kyllä Shiro -shoppailuun ku näkee tällaista ja pitäis kyllä munkin vielä tilata joitain värejä Hobitti -kokoelmastakin…

    • Mä kähmäisin noista toista pikaisesti kämmenselälle siveltimellä,ja hyvin meni 😀 väri on sen verran uniikki että jaksan säätää siveltimen kanssa 😀

  3. Mitämitä, punaisempi versio Jinxista? Mä TARVITSEN sen, ehdottomasti! 😀

    • Toi oli munkin ensireaktio 😀 Näin ton Polishaholicin sivulla jokin aika sitten,ja sitten Charming Nailsin sivuille tulikin tieto että Cesars on ottanut ton valikoimaan. Tein varmaan tilauksenteon nopeusennätyksen-Jinx on mun lakkakokoelman helmiä,ja tää on ainakin kuvien perusteella ihan vaan punainen versio siitä. Ja ihan TÄYDELLINEN.

Vastaa