Skip to content

Mitä meikkipussissa asuu?

Minulla on aina mukanani meikkipussi,ja siellä on aina tietyt asiat. Silmämeikkejä en siellä pidä,sillä ne ovat aina kotona enkä koe niitä tarvitsevani muualla( matkat on sitten erikseen). Meikkipussissa on yleensä aina ne ”tarpeellisimmat”-eli noin kolme puuteria/meikkipohjaa,puuterisivellin,noin 21 huulimeikkiä,särkylääkkeet,allergialääkkeet sekä satunnaisia yllätyksiä. Kuten hakaneuloja hätätilanteisiin ja joku satunnainen muistitikku.

Koko sisältö yhdessä onnellisessa kasassa.

Huulimeikit. Koska naisella on oltava vaihtoehtoja.

Hiukan maltillisempi määrä kasvomeikkejä.
Huultenrajauskynät ja huulirasvat.
Randomsetti ja särky-ja allergialääkkeet.

Harkitsin hetken muutaman huulimeikin kotiinjättämistä,mutta totesin etten voi. Koska saattaisin myöhemmin tarvita just sitä tiettyä sävyä ja sitten katkerana todeta sen olevan kotona. Eli mitään en poistanut. 

Nuo Paul&Joen puuteripaperit ostin muuten ihan vain tuon pakkauksen takia! Plus ne oli halpoja Beautybayn alessa. Mutta pakkaus on ihana. Iberon halpa matkasuti kulkee mukana lähinnä siksi ettei sen rikkimeno haittaa,ja korkin ansiosta meikkipussini ei ole puuterin peittämä.

Kuvassa näkyy vain yksi hakaneula,mutta todellisuudessa niitä on useampia. Niillä on pelastettu useampikin kiperä tilanne! Hätäpinsetit ovat myös osoittautuneet äärimmäisen tarpeelliseksi.

Särkylääkkeitä minulta löytyy aina,sillä kärsin satunnaisista migreenikohtauksista. Allergialääkkeitä luonnollisesti siksi että oon aika monelle asialle allerginen.

Taitettava kynsiviila on pelastanut useamman kiperän kynsitilanteen ja estänyt katastrofeja.

Kuljetatteko te koko omaisuuttanne mukana,vai oletteko maltillisempia kuin minä?


I went through my make-up bag,and was a little shocked by the amount of lip products I had there. But I did not reduce the amount..

4 Comments

 1. On mullakin useampi huulituote, mutta ei ihan noin montaa.. Mietin vaan, että meneeköhän ne lämpötilanvaihteluiden takia pilalle. No, pääasia, että tulee käytettyä. Yks Clarinsin huulikiilto/voide meni tässä taannoin kyllä oudonhajuiseksi.

  Hei, olisi mukava jos jossain vaiheessa innostuisit tekemään postauksen siitä, miten säilytät noita indie-luomivärejä. Itse vähän pähkäilen niiden kanssa, kun niitä alkaa kertyä. Toistaseks vielä mahtuu tuonne (viehe)pakkiin.

  • Heh,tossa on vaan ne mitkä kulkee mukana,muut on sitten säilössä lipastossa 😀 Hyvin noi on kyllä säilyneet!

   Tuo säilytyspostaus onkin hyvä idea! Tilasin aiemmin tällä viikolla juuri noita indievärejä varten säilytysjuttuja,joten kun ne saapuu voisin kirjoitella niistä!

 2. Kieltämättä aika jäätävä määrä huulimeikkejä! 😀

  Mä vaihdan päivittäin meikkipussiin sen luomivärin, poskipunan ja huulimeikin joita käytän, vakiovarusteina siellä kulkevat meikkipuuteri, peitevoide, korostus- ja varjostusvärit, pari kajalia ja ripsari. Niin ja kulmakynä ja -geeli. Ja varmasti vielä muutakin, en nyt muista 🙂

  • Mä en viitsi meikkipussia päivittäin muutella,kun en silmämeikkejä pidä mukana kun sitä ei koskaan tarvitse korjailla.Mutta mun mielipide huulimeikistä saattaa muuttua useamman kerran päivässä,joten vaihtoehtoja on oltava 😀

Vastaa