Skip to content

Mistletoe kisses

 Vihreät kynsilakat ovat ehdoton heikkouteni, niillä on erityisen korkea asema kokoelmassani. Niistä upeimpia ovat vihreät glitterlakat, joita ei mielestäni voi olla liikaa. Omistan useita sävyjä, ja jokainen on erilainen ja uniikki. Yksi upea vihreä glitter, China Glazen Mistletoe kisses on kuitenkin puuttunut kokoelmastani jo pitkään. Vuoden 2010 joulukokoelman mukana ilmestynyt viileä glitterupeus on kaivanut mieltäni jo kauan, eikä sitä ole tuntunut löytyvän järkevään hintaan mistään (niin paljon en tätä upeutta kuitenkaan himoinnut että olisin alkanut maksamaan sitä ylihintaa). Samaan kokoelmaan kuului myös kaksi muuta suuresti himoitemaani lakkaa, Party hearty ja Jolly Holly. 

Voitte siis varmasti kuvitella riemuni kun löysin perjantaisella Consult Lady-vierailullani nämä kaikki kolme. Mistletoe kisses ja Party Hearty päätyivät ostoskoriin saman tien, Jolly Hollya mietin vielä jonkin aikaa. Party Hearty osui silmääni ensimmäisenä, enkä meinannut aluksi uskoa silmiäni. Olin varma ettei kyseistä lakkaa löydy enää mistään- saati sitten Suomesta. Consult Ladylle Korsoon jäi vielä muutama kappale, mikäli joku muukin kyseistä kaunokaista himoitsee!

Palataanpa kuitenkin Mistletoe kissesiin. Kylmänvihreä glitterlakka peitti kunnolla kolmella kerroksella, ja levittyi siististi ohuesta koostumuksestaan huolimatta. Sävynä tämä on mielestäni uniikki- en ole törmännyt vastaavaan vihreän sävyyn glitterlakkojen parissa. Aikaisempi suosikkini It’s Alive sai tästä varteenotettavan kilpailijan!

Vaikka Mistletoe Kisses kuuluu joulukokoelmaan, ei se silti ole mielestäni niin jouluinen kuin moni muu omistamani vihreä glitterlakka. Viileä sävy on raikas, ja omasta mielestäni jopa keväinen. Mistletoe Kisses on ehdottomasti yksi upeimmista näkemistäni vihreistä glitterlakoista. Ihanuus on viihtynyt kynsilläni jo useamman päivän täysin virheettömänä, ja aion ottaa sen pois vasta kun kulumajälki alkaa olla liian härskiä julkisille paikoille!

Mitä pidätte vihreistä kynsilakoista, jei vai nei? Onko teillä himotuslistalla joitain tiettyjä lakkoja?

4 Comments

  1. Mulla taitaa olla vihreitä lakkoja vähiten kokoelmassa. Ja tulee harvoin niitäkin käytettyä :/ mutta upeita on olleet nää jotka oot esitellyt täällä!

    • Vihreä on kyllä kieltämättä aika mielipiteitä jakava väri! Kiva kuitenkin kuulla että olet täällä näkyneistä pitänyt! ^^

    • Niin on! En saa tästä tarpeekseni :DD

Vastaa