Skip to content

Minun joululahjatoivelistani

Päätin piristää ankeaa syksyä ja tehdä erään lapsuuteni lempiasioista aikuisempana versiona-tässä siis tämän joulun lahjatoivelistani! Rakastan joulussa lahjojen antamista,ja mietin jokaisen lahjan hyvin tarkkaan. Aikuisiällä olen ollut hyvin huono toivomaan mitään lahjaksi,mutta nyt lista syntyi helposti! 

Listalleni ei päätynyt mitään sen suurempia yllätyksiä,enkä laittanut näitä mihinkään tärkeysjärjestykseen. Kaikki nämä ovat sellaisia joita olen jo jonkin aikaa himoinnut,ja osa niistä sopisi varsin hyvin joululahjaksi. 
Kuvat Thomas Sabo,Kalevala Koru, Nars, Iittala, Temptalia, Marimekko

1. Kalevala Korun Pahan Piiskat-riipus puhuttelee sekä muotokielensä että historiansa takia-nykypäivänäkin on syytä suojautua pahoilta hengiltä,ei sitä koskaan tiedä mikä nurkan takana odottaa. 

2. Narsin Coeur Battant-poskipuna puhuttelee kirkkaan,kylmän värinsä puolesta. Tämä olisi ihana,hiukan erikoisempi lisäys kokoelmiin!

3. Thomas Sabon naisten korut ovat minulle hiukan liian pikkusieviä,mutta tämä Rebel at heart-sarjan miekka on ominta minua.

4. Marimekon Sauhu-mekossa viehättää sekä kuosi että mekon malli. Ihana,upea ja yksinkertaisen kaunis mekko,joka muuttuu koruja vaihtamalla moneksi.

5. Toinen kovasti silmää miellyttävä Thomas Sabon riipus löytyy samasta Rebel at heart-kokoelmasta. Musta,suuri hammasriipus on näyttävä yksinäänkin.

6.Narsin Exhibit A on upea,kirkkaanpunainen poskipuna. Tarvitseeko muuta edes sanoa?

7. Iittalan Taika-sarja on rakas,vanha tuttu,ja vastaavista mukeista juon joka aamu kahvini. Kaipaisin kuitenkin itselleni yhtä tyylikästä mustavalkoista mukia,jota voisi pitää mukana piristämässä työpäiviä.

8. MAC Stroke of Midnight Smoky-paletti on yksinkertaisesti upea. Tämä taitaa olla toivelistan sijalla nro 1…

9. Marimekon Petja-tunika on helppo ja mukava arkivaate,joka menisi varmasti moneen tyyliin.


Sellaisia ovat minun joululahjatoiveeni! Kiinnostaako jokin edelläolevista teitäkin? 

Suunnittelin jo hiukan että tekisin lahjalistoja myös miehelle yms-olisiko sellaisille kiinnostusta? Ehdottakaa!

Lista on tehty puhtaasti omaksi ilokseni,enkä hyödy siitä millään tavalla. Ainoa mahdollinen hyötyjä on mieheni jonka ei tarvitse nyt kysellä lahjatoiveita.10 Comments

 1. Mulla on myös luonnoksissa samanmoinen postaus, mutta ajattelin julkaista sen lähempänä joulua. Sanoin jo miehelle että voi sieltä käydä sitten valitsemassa joululahjan, se kun inhoaa miettiä mitä hankkia lahjaksi 🙂

  • Mä julkaisin jo nyt,ihan vaan siksi että noissa on sellaisia jotka pitää tilata ulkomailta-ja meillä nyt on kokemusta siitä miten esim. UPS kuljettaa tilaukset…:D

 2. Marimekon Petja-tunika on munkin makuun ja no meikit tietysti. 😉

  • Sulla on hyvä maku! 😀

 3. Mulla on kauhean simppeli joululahjalista. Peitto (halpa, ei mikään untuvapeitto) ja kolme halpaa tyynyä. Peitto ei mahdu mun minipesukoneeseen ja tyynyt taas on jo tuhanteen kertaan pestyjä, haluan heittää ne roskiin. Tuo on myös realistinen joululahjatoivelista, ottaen huomioon, että äidilläni tai isälläni ei ole nyt eläkkeellä varaa lainata mulle edes hätätilanteessa yli sataa euroa ja he, broidi sekä tätini miehensä kanssa ovat ainoa, joilta lahjan saatan saada. Viime jouluna en kyllä saanut isältä muuta kuin junaliput siellä käymiseen.

  Kuulostanpa ankealta. Ehkä se on sitä, että jouluni on niin muuttunut. Ei siinä materiassa niinkään mitään, mutta kun kaikki perinteet ovat päättyneet. Ensin 22 vuotta vietin joulun molempien vanhempieni kanssa. Sitten ne erosivat. 24 vuotta tätini ja miehensä kävivät meillä ja pari viimeistä vuotta äidillä joka joulu – viime vuonna oli ensimmäinen vuosi, jolloin näin ei tapahtunut, koska heidän terveydentilansa ei enää kestänyt. Aikuisiällä kehitimme oman perinteen eksän kanssa – olimme vuorovuosin aattoillan heillä tai meillä sukuloimassa, joulupäivänä toisin päin. Joulut heillä olivat aivan erilaisia kuin meillä – juustoja, viinejä ja Stockan herkku ostettuna tyhjäksi. Meillä jouluun ei kuulunut alkoholi edes sivistyneesti. Nyt mulla ei ole tuotakaan, jouluna voin vain pohdiskella, onkohan hän uuden tyttöystävänsä vanhemmilla vai toisin päin.

  Prkl. Boikotoin koko joulua ja teen blogipostauksia koko joulunpyhät. 😀 Viime joulupäivänä swatchailin kynsilakkani kiekoille, ehkä nyt ostan itselleni joululahjaksi tikkuja samaan tarkoitukseen ja swatchailen niitä.

  Eiks oo kiva kun tuun nyyhkimään jouluangstejani tänne sun blogiisi hyvän mielen postauksen perään? Mä osaan tän korrektiuden! 😀

  • Oikealle henkilölle avaudut! 😀 Myös meidän perheen jouluperinteet muuttuivat aika radikaalisti vanhempien eron myötä. Viime jouluna oltiin miehen kanssa ihan kahdestaan ekaa kertaa-ja kaiken draaman ja säädön jälkeen se oli ihan luksusta. Niitä lapsuuden perinteitä jäin tietty kaipaamaan,mutta muutoksen kautta opin kiinnittämään enemmän huomiota siihen yhdessäoloon,enkä niinkään niihin itse järjestelyihin.:D

   Mun lahjalista on muuten aika kaukaa haettu,ja pääasiassa haaveilua-luulen että tuo muki on noista realistisin 😀

 4. Mä ehdotin, että ostettaisiin itsellemme joululahjaksi siivous tänne kotiin (joulunaika on molemmilla töissä vuoden hektisintä ja silloin on ihan puhki), mutta mies ei halua ketään vierasta tänne häärimään, tylsimys.

  Nuo korut on tosi nättejä, hyvä maku sulla tosiaan!

  • Heh,mä ymmärrän miestäsi hyvin! Inhoan sitä että joku vieras tulee siirtelemään ja siivoamaan mun tavaroita 😀

   Ja kiitos <3

 5. Mä taidan ostaa itselleni joululahjat Lontoosta, johon lähdetään juuri viikkoa ennen aattoa 🙂 Narsia varmasti tulee siis löytymään mun lahjapaketista. Ja Urban Decayta… Ja Soap & Glorya… 🙂

  Koruja olisi kiva saada, mutta en oikein osaa käyttää niitä. Jotenkin tuntuu, että jäisivät sitten vain laatikon pohjalle pyörimään :/

  • Oh,sun lahjapaketeista löytyy sitten kunnon aarteita! 😀

   Korut on ihania lahjoja,mutta periaatteessa vaikeita annettavia-pitää niin tarkkaan tietää lahjansaajan maku. Itse oon ostanut koruja vaan miehelleni,kun sen tunnen läpikotaisin 😀

Vastaa