Skip to content

Mind in the garden

Tässä olisi meikkiä viime sunnuntailta! Kuvailtiin Annielle muutama kuva, ja käytin itsekin luonnonvaloa sen verran hyväksi että napsin ihan kiitettävästi onnistuneesta meikistä muutaman kuvan. 
esaf_VI_1
Silmämeikin tein kahdella Stilan paletilla. Mattasävyt nappasin iki-ihanasta Mind-paletista (jos näette jossain, ostakaa- se on järjetön) ja muut sävyt Annielta joululahjaksi saamastani In the Garden-paletista. Kyllä se Annie tietää mistä tykkään- ihana nainen oli valinnut minulle juuri minun sävyjäni sisältävän paletin. Ja se on hyvä. Kertakaikkisen ihana. Paletin sävyistä silmiin taisi päästä Breeze, Moss ja Sage. Jos en aivan väärin muista. Yllättäen kaikki paletin vihertävät sävyt…
 
esaf_in_the_garden_1
Kasvomeikin pohjana toimi Clarinsin Everlasting +, josta on tulossa ihan oma erillinen postauksensa ensi viikolla. Ihastuttava meikkivoide, sen verran voin sanoa jo nyt! Halusin pitää kasvojen sävymaailman aika lämpimänä, joten poskille pääsi MACin suhteellisen lämmin Buff. 
 
esaf_VI_6
Laitoin huulille aluksi MACin Whirl-rajauskynän Viva Glam VI-huulikiillon kanssa. Kokonaisuus oli kiva ja kovin harmoninen, mutta halusin kokeilla jotain… Jännempää. Kaivelin meikkilaatikoita, ja käteeni osui toinen Annielta saatu aarre, MACin Up the Amp. Up the Amp on IHANA, mutten ollut jostain syystä saanut laitettua sitä osaksi meikkiä. No, nyt laitoin. Kannatti. Up the Amp on IHANA. Hiukan jännä, mutta ihana. Tykkään molemmista huulimeikeistä, mutta jotenkin kokonaisuus on Up the Ampin kanssa paljon mielenkiintoisempi. Whirlsetti on turvallinen ja aika varma, tämä on… No, jännempi. Ja jännä on hyvä.
 
esaf_up_the_amp2
Sain muuten VIHDOIN kunnon ring lightin! Viikonloppu menee härvelin käyttöä harjoitellessa, mutta kuvalaadun pitäisi uuden valon myötä parantua lähitulevaisuudessa. Enää ei meikkikuvien ottaminen ole sidottu pelkästään luonnonvaloon, vaan voin ottaa kuvat (ja sitä myöten meikata) ihan milloin huvittaa! Jeeeeeeeeee! 
 
Purkkimafian julkaisu sen kuin lähestyy, ja 16.2 maanantaina sivu pamahtaa auki! Kirjoittelen päivitysinfoa vielä viikonloppuna, ja infoan mahdollisista siirtojutuista jne. Mutta jännää! Kohta se tapahtuu!
 
Mitä pidätte meikistä? Kumpi huulimeikki on teidän mielestänne parempi?
Silmät/Eyes:

-MAC 24 hour Extended Eye Base
-Stila Eyes are the Mind-paletti
-Stila In the Garden-paletti
-Lumene kulmakynä 3 saatu
-MAC Haute&Naughty Too Black Mascara

Kasvot/Face:
-Clarins Everlastin + saatu
-MAC ProLongwear Concealer NW15
-Chanel Vitalumiére Loose powder foundation N10
-MAC Buff
-SauceBox Etude-palette Cream Dream 
 
Huulet/Lips:-MAC Whirl

-MAC Viva Glam Lipgloss VI 
-MAC Up the amp
 

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista, Bloglovinista ja Blogilistalta!

3 Comments

 1. Noora13. helmikuuta 2015 8.33
  Oh! Up The Amp on mun ostoslistalla ja kylläpä se näyttääkin hyvältä 🙂 <3 Ehdottomasti siis noista kahdesta vaihtoehdosta se! Tosin ensimmäinenkin on hyvä, sopisi paremmin virallisempiin tilaisuuksiin, jossa ei niin ole järkevää erottua joukosta kirkkaalla huulimeikillä 😀

  VastaaPoista

  Samettitassu13. helmikuuta 2015 11.18
  Ehdottomasti alempi! Pinkki raikastaa ihanasti ja käy nappiin vihertävien sävyjen kanssa.

  VastaaPoista

  Tiina Sipola13. helmikuuta 2015 11.42
  Whirl näyttää enemmän mun jutulta, tukee tosi kauniisti tuota silmämeikin värimaailmaa. Tuo Up The Amp on upean värinen, mut en vois käyttää tuollaista. Keltaiset hampaat rajoittaa valintoja aika paljon ._.

  VastaaPoista

  CURIOUSNOORA13. helmikuuta 2015 12.07
  Jeee, ihana Ilona, kiitos kommentistasi!! Täällä odotellaan maanantaita jo niin innolla! <3

  VastaaPoista

  Linda13. helmikuuta 2015 12.24
  Molemmat upeita, mutta kyllä Up the Amp tuo vielä aavistuksen sitä jotain! 🙂

  VastaaPoista

  Marina13. helmikuuta 2015 15.08
  Annie on ihana ja aivan mahtava nainen. Osasi antaa sulle kyllä kerta kaikkisen upean joululahjan 🙂

  VastaaPoista

  Saana Minerva13. helmikuuta 2015 17.17
  Wau! Ihastuin erityisesti Up The Ampiin!:)

  VastaaPoista

  Anna13. helmikuuta 2015 17.55
  Joo-o, noi huulet! Huh. Hyvä.

  VastaaPoista

 2. Hähää, tulin testaamaan Purkkimafian kommentointiominaisuutta! Olinx eka? Upea tuo meikki, upea myös uusi bannerisi! 🙂

  • Hahaa, ihana Sonia! 😀 <3 Kiitoskiitos! Olit eka, jeeee! 😀

Vastaa