Skip to content

Miespoksi on täällä!

Nyt se on täällä! Se kauan odotettu miespoksi! Miehelle lahjaksi tilaamani miesten Livbox saapui kuluneella viikolla, ja herra pääsi ihmettelemään omaa yllärilaatikkoaan.

ESAF_MIESPOKSI_2

Boksin ruusuke oli sininen, yllätys yllätys. Saapumisilmoitushan oli siis tullut minun nimelläni, enkä vielä postissa tajunnut että täähän on se miespoksi. Ajattelin vain että oho, vähän jännään aikaan tulee Livbox… Ehdin siis avata rasian ensimmäisen kannen, mutta sininen ruusuke pysäytti. Pistin laatikon odottamaan Miehen kotiinpaluuta jotta herra saisi ihan itse avata oman lahjansa.

ESAF_MIESPOKSI_3

Kannen alta paljastui tuttuun tapaan saatekirje (jonka alulle höröttelin ääneen) ja lista boksin tuotteista. Hyvältä vaikutti!

ESAF_MIESPOKSI_4

”Tääl on hammasharja!” kuului Miehen suusta kun sisältö ihan kunnolla paljastui. Musta supersiisti hammasharja (josta olen vähän kade, jos rehellisiä ollaan. Yritin löytää kaupasta vastaavaa, EI OLLUT) oli mitä ilmeisimmin kovin mieleinen. Tekstuurivahakin kiinnosti, samoin hammastahna. Dödö oli sekin mieleinen. Lumenen naamaputsari oli kuulemma kiinnostava ja tuoksui hyvältä. Saippuaakaan ei ole koskaan herralla liikaa. Minulla kuulemma on, mutta eihän niitä naiselta tuoksuvia voi käyttää. Nivean miesvoide oli myös tervetullut! Boksin ainoa huti oli Calvin Kleinin tuoksunäyte, josta kumpikaan meistä ei pitänyt. Ei yhtään. Se ei pääse jatkoon.

ESAF_MIESPOKSI_5

Meidän molempien mielestä miesten Livboxin sisältö oli käytännöllinen ja hyvä. Hyviä perusjuttuja, joita Miehellä ei todellakaan ole liikaa. Minä nyökyttelin hyväksyvästi sekä puhdistustuotteelle että voiteelle, hyvää settiä! Acon dödö vaikuttaa kivalta, ja Palmoliven saippua on hyvää peruskamaa. Minipullo tuleekin nyt sopivasti tarpeeseen, kun herra lähtee rellestämään risteilylle.

ESAF_MIESPOKSI_6

Veikkaan silti että Miehen suosikki näistä kaikista oli tuo musta Colgaten hammasharja. Onhan se nyt aika siisti.

NYT kipitän kasaamaan kamoja valmiiksi illan juhliin! Mennään mafiatyttöjen kanssa porukalla, ja etkoillaan pitkään ja hartaasti! Hyvä tästä tulee, vaikka pieni asukriisi ehti tulla.

PS. Tiistaina päättyneen arvonnan voittajat selviävät huomenna!

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

2 Comments

  1. Ah toi musta hammasharja! Tekis mieli ostaa vaikka käytän sähköhammasharjaa : D

    • No mähän ostin sellaisen itselleni :’D

Vastaa