Skip to content

Mies, sen hiukset, Invisibobble ja Tangle Teezer

Blogia pidempään lukeneet tietävät että taustajoukoista löytyy karvainen ja kovin nauravainen Mies. Mies on ollut blogin alkuajoista lähtien kovin myöntyväinen allekirjoittaneen alati kasvavia kosmetiikkavarantoja kohtaan, ja valittaa yleensä vain silloin kun kyseiset varannot alkavat uhkaavasti levitä hänen työpöydälleen. Mies on kuitenkin ”salaa” kovin kiinnostunut asuntoomme aika ajoin ilmaantuvista kosmetiikkapurnukoista. Meikit eivät kiinnosta, mutta hiustuotteet kyllä. (sittemmin myös kasvotuotteet, kun tajusin markkinoida ne oikein) Miehellä on pitkä ja paksu heviletti, joka kaipaa vähintään yhtä paljon hoitoa kuin vakikirjoittajanne huomattavasti lyhyemmät hiukset. Miehellä onkin oma hiustuotearsenaalinsa, joka on aika lailla yhtä massiivinen kuin allekirjoittaneella. Heviletti on 95% ajasta kiinni, joko sotkuisella ponnarilla tai siistihköllä tuplasykeröllä. Ponnarilla hevilettiä ei kuulemma voi enää pitää, se olisi liian pitkä ja häiritsevä. Auki hiuksia ei taas voi pitää, koska silloin tulee kuuma. Sääli, sillä Mies näyttää kovin hyvältä hiukset auki.

ESAF_TANGLE_TEEZER_INVISIBOBBLE_FOR_HIM_1

Ponnareita kuluu siis taloudessamme tuplamäärä. Itse käytän ponnareita pääasiassa kotona, Mies taas 24/7. Mies ymmärtää minua paremmin hyvien ponnareiden päälle, suurkuluttaja kun on. Kun ostin Miehelle ensimmäiset johtoponnarit Glitteristä, Mies riemastui- johtoponnarit kestivät huomattavasti paremmin kuin perusversiot, ja olivat paljon armollisempia heviletille. Mies hyväksyi, ja johtoponnareita ostettiin lisää.

Mies käytti Glitterin johtoponnareita tyytyväisenä viime syksyyn saakka. Sain syksyllä testiin joukon Invisibobblen värikkäitä johtoponnareita, ja pistin Miehenkin kokeilemaan- vain kotona tosin, sillä herran habitukseen ei sopinut värikkäiden ponnareiden ulkoiluttaminen ihmisten ilmoilla. Mies oli kuitenkin sitä mieltä että Invisibobblet pesivät aiemmat johtoponnarit mennen tullen, bobblet kun olivat pehmeämpiä, pienempiä ja joustavampia. Mukavampiakin kuulemma. Vaaleanpunaiset ja punaiset Invisibobblet eivät kuitenkaan herralle sopineet, joten eräällä keskustareissulla marssimme Sokoksen kosmen kautta ja hankimme Miehelle ihan omat Invisibobblet, katu-uskottavassa mustan sävyssä tietty. Sen jälkeen Mies ei ole muita ponnareita käyttänyt, ja talvella ostettu paketti mustia Invisibobbleja on edelleen käytössä. Myönnettäköön että Mies pistää Invisibobblet koville. Miehellä on hiusta useamman ihmisen tarpeisiin, ja Miehen vääntämät ponnariviritelmät saavat bobblet varmasti vikisemään. Invisibobblet ovat kuitenkin kestäneet Miehen aika armotonta kulutusta moitteetta, ja vaikka raukat venyvätkin Miehen käytössä aika armottomiin mittoihin, palautuvat ne aina vähitellen alkuperäiseen muotoonsa. Mies myös selvästi pitää siitä että yksi Invisibobble mahdollistaa niin monta eri ponnarityyliä. Alla- ja ylläolevassa kuvassa näette sotkuisen kotiponnarin, joka taitaa olla kuvien ottoa edeltäneen yön satoa. Hyvin on silti pysynyt kiinni!

ESAF_TANGLE_TEEZER_INVISIBOBBLE_FOR_HIM_2

Mies pääsi tutustumaan Invisibobblejen lisäksi myös Tangle Teezeriin paremmin blogin takia. Miehellä oli jo vuosia sitten oma Tangle Teezerinsä (musta, tietty), se alkuperäinen, iso mötikkä. Mies onnistui vuosien käytön aikana kuitenkin kuluttamaan mustan yksilön siihen pisteeseen että se on nykyään lähinnä hätävarana jos muuta harjaa ei ole saatavilla. Tangle Teezeristä tuli kuitenkin nopeasti myös Miehen suosikki, sillä se taltutti armottomimmatkin sotkut heviletistä vaivattomasti ja kivutta. TT:n piikit tuntuivat kuulemma hyvältä myös päänahassa.

Kun musta, alkuperäinen TT alkoi vedellä viimeisiään, otti Mies käyttöön blogin kautta saamani upean pinkin Tangle Teezerin matkaversion. Pinkki ei kuitenkaan ollut värinä kovin toivottu, vaikka pienempi, käteen paremmin sopiva harja olikin kätevä. Minua toki harmitti että pinkki TT:n i oli Miehellä käytössä- pinkki oli minusta kovin viehättävä. Olihan minulla toki oma, isompi TT, mutta pinkkiä olisi ollut kovin kiva pitää mukana. NO. Sitten koitti kevät ja lehdistöiltapäivä PR-toimiston tiloissa. Tangle Teezerin standilla oli vaikka mitä uutuusihanuuksia, mutta omat silmäni hakeutuivat välittömästi teräksenharmaaseen matkakokoiseen Tangle Teezeriin ja pakkauksen kyljessä komeilevaan ”MEN’S”-sanaan. Kerroin suu vaahdossa TT:n tytöille Miehestä, ja onnellisen sattuman kautta sain miehisen matka-TT:n kotiin mukaan Miehen kokeiltavaksi.

ESAF_TANGLE_TEEZER_MENS_COMPACT_GROOMER_1

Men’s compact groomer for hair and beard on käytännössä ihan sama asia kuin matkaversio Tangle Teezeristä, mutta se on kohdennettu aika onnistuneesti miehille. Muoto ja koko ovat tismalleen samat kuin matkaversiossa, väri ja nimi ovat muuttuneet. Naispuoliset ystäväni naureskelivat miehiselle designille, miespuoliset ystäväni taas olivat innoissaan.

ESAF_TANGLE_TEEZER_MENS_COMPACT_GROOMER_2

ESAF_TANGLE_TEEZER_MENS_COMPACT_GROOMER_3

Mies on ollut metallinväriseen, ”miehisempään” ulkoasuun kovin tyytyväinen. Matkakoko on muutenkin saanut kovasti kehuja, sillä se menee helpommin käteen ja kulkee suojaosansa ansiosta helposti mukana laukussa. Harja itsessään on aivan yhtä tehokas kuin mikä tahansa Tangle Teezer, koko vain on kovin kätevä.

ESAF_TANGLE_TEEZER_MENS_COMPACT_GROOMER_4

ESAF_TANGLE_TEEZER_MENS_COMPACT_GROOMER_5

Hintaa miehisellä Tangle Teezerillä on Beauty Pop Up- verkkokaupassa 21euroa. Harja ja malli ovat sitä luokkaa että kun Mies joskus saa nykyisen kappaleensa siihen kuntoon ettei sillä enää harjailla, ostetaan varmasti uusi tilalle. Matkaversion suojaosa onneksi pitää harjakset hiukan paremmassa kunnossa, kun harja miehinen TT pyörii pitkin Miehen työpöytää ja laukkua. Mies on pitänyt partansa sellaisessa mitassa ettei se juuri harjaa kaipaa, mutta parrakkaammat yksilöt voisivat hyvinkin pitää miehisestä TT:stä myös parranselvittelytarkoituksessa, veikkaan ma.

ESAF_TANGLE_TEEZER_INVISIBOBBLE_FOR_HIM_5

Ja näin sillä harjaillaan menemään. Jos Mies on pitänyt hiuksiaan yön yli ponnarilla/ sykeröllä, on tuloksena yleensä aika vallaton ja sotkuinen kiharapilvi. Kotona hiukan sotkuinen kiharapilvi saa olla sellaisenaan, mutta jos on tarkoitus lähteä ulos ihmisten ilmoille, on sitä hiukan siistittävä.

ESAF_TANGLE_TEEZER_INVISIBOBBLE_FOR_HIM_4

Takut siliävät onneksi aika sukkelaan, ja selvät hiukset on helppo kuroa hiukan siistimmälle ponnarisykeröasialle.

ESAF_TANGLE_TEEZER_INVISIBOBBLE_FOR_HIM_3

Luin postauksen ennen julkaisua Miehelle ja kysyin oliko hän samaa mieltä, ja haluaisiko hän vielä kenties lisätä jotain. Mies näytti vastaukseksi kieltä ja nyökkäsi kun vielä varmistelin että juttu on ok- ilmeisesti se oli. Mies tulee testailemaan asioita jatkossakin.

Miehen Invisibobblet ostettu itse, Tangle Teezer Men’s compact groomer saatu blogin kautta. Postauksen linkki lukijoiden iloksi, bloggaaja ei hyödy klikeistä.

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

11 Comments

 1. Liisa Liisa

  Ihana Mies! 😀 Mä olen omalleni saanut keploteltua käyttöön myös TT:n, tosin tykkää sellaisista kopioversioista, joissa on kahva mukana. Ilman kahvaa ei käy. Pitää olla jotain mihin tarttua. Muita harjoja ei käytä enää mistään hinnasta 😀 Bobbleista ei ole vielä niin kiinnostunut, perusponnarit kelpaa kai paremmin. Ehkä koulutusta siis vaatii vielä… 😉

  • Kyllä! Ihana Mies! 😀
   Ja mitä, perusponnareita vielä? Koulutusta, koulutusta lisää!

 2. Mun miehen heviletti on aina auki paitsi suihkussa. Sitten valittaa tuulisella säällä kun hiukset on suussa tai naamalla. Ja kuulemma TT on liian heikkoa tekoa, ei harjaa miehen takkuja auki, joten käyttää paddle-harjaa.

  • Hahaa, on se jännä jos ne on aukiollessa tiellä kun tuulee 😀

   Ja whatwhat, TT ei sen hiuksille riitä? :O

 3. mses mses

  Loistavaa saada tätäkin näkökulmaa! Jotenkin noille äijänkäppyröille on niin hankala hankkia mitään tuotteita ja jos jotain uutta ehdottaa, niin saa lähinnä epäilevää pälyilyä. Naisten kosmetiikasta tietää ns. tarpeeksi, mutta menin esim. ihan lukkoon, kun piti after shavea valita tässä yksi päivä.

  • Niille on ihan älyttömän vaikea hankkia mitään! Mitään ei uskota, ja kaikkeen suhtaudutaan muka tosi skeptisesti. Sit kuitenkin salaa kiinnostaa. 😀

   Mulla on vähän sama ongelma, naisten kosmesta tietää ihan riittävästi, mut miesten jutut on suht vieraita. Mut se tekee niistä jotenkin tosi kiinnostavia! 😀

  • Onpa kiva kuulla että sielläkin tykätään! ^^

 4. Mahtava postaus!! Oma mies käyttää samoja tuotteita ja oon välillä miettinyt onko hän ainoa mies 😀
  Meiltä löytyy pinkki normi TT, musta matka TT ja vielä pinkki suihku(aqua) TT. Kaikki yhteisiä vaikkakin minun itselleni ostamia 🙂

  Johtoponnaritkin mies aina varastaa ja kauppareissulla pitää välillä ostaa molemmille omat. Mies tykkää juuri Bobbleista, minä puolestani iberosta.

  Pitääkin näyttää tämä postaus miehellä 😀

  • Kiitos, ihana kuulla! 😀 Ja ei, ei oo ainoa mies, kyllä niitä muutkin käyttää! 😀
   Heheh, näytä ihmeessä miehelle tää, saa hänkin vertaistukea! 😀 TT:t on ihan parhaita näin btw, mulla on itsellä perusversioiden lisäksi sellanen kukkaversio, joka ilmeisesti onkin lapsille tarkoitettu mutta mun mielestä kauhean sievä… :’D

Vastaa