Skip to content

Metsänvihreää kynsillä

Ah tätä riemua! Kynteni (ja käteni) alkavat VIHDOIN olla sellaisessa kunnossa että niitä voi huoletta esitellä bloginkin puolella. Kynsinauhat ovat vielä hiukan kuivat ja kärsineet, mutta oikealla tiellä ollaan.

Tämän ilon kunniaksi esittelenkin teille yhden ehdottomista suosikkikynsilakoistani, A Englandin Fotheringhay castlen. FC on osa A Englandin jo hyvän aikaa sitten julkaistua Elizabeth&Mary- kokoelmaa, ja todellinen kaunotar.  Tässä kohtaa on hyvä mainita että A England on ollut jo kaaaauan yksi ehdottomista suosikkimerkeistäni. Merkin lakat ovat todella laadukkaita ja kauniita, ja sisäinen historiaintoilijani riemuitsee siitä että lakkojen inspiraationa on Englannin historiaan/mytologiaan liittyviä asioita. Minun on helpompi luetella merkiltä ne lakat joita EN omista kuin ne kaikki jotka olen kokoelmaani hankkinut… A Englandilta on muuten tulossa jälleen kerran uusi kokoelma! Olen kuolaillut sitä Instassa jo kieli pitkällä, oi että.

ESAF_NOTD_A_ENGLAND_FOTHERINGHAY_CASTLE_1

Palataanpa kuitenkin ihanaiseen FC:n! Fotheringhay castle on sävyltään kauniin murrettu vihreä. Joku voisi sanoa oliivi, minä sanon vaalea metsänvihreä. FC:ssä on kevyt kultainen shimmer ja hienovarainen hologrammiefekti. Holoefekti tulee esiin kun valo osuu kunnolla lakkaan, hiukan himmeämmässä valossa se ei juuri näy. Väri itsessään ei ole kovin uniikki, tämänkaltaisia vihreitä on paljon. Kaunis se on silti, ja minulle aivan erityisen mieluinen. Blogiani pidempään lukeneet saattavat muistaa että minulla pieni heikkous vihreisiin kynsilakkoihin…

ESAF_NOTD_A_ENGLAND_FOTHERINGHAY_CASTLE_2

Fotheringhay Castle levittyy kuin unelma. Lakka asettuu kynsille siististi, ja peittää kokonaan kahdella kerroksella. Iso plussa myös sen kestosta- omilla kynsilläni lakka kesti hyvänä melkein viikon aluslakan ja päällyslakan kanssa.

ESAF_NOTD_A_ENGLAND_FOTHERINGHAY_CASTLE_3

Fotheringhay Castle on omissa silmissäni samaan aikaan jotenkin vaatimaton ja silti upea. Se on yksi lakkakokoelmani aarteista (niiden kaikkien muiden vihreiden kynsilakkojen kanssa…) ja olen käyttänyt sitä aivan liian vähän. Tämä täytyy korjata! Hmmm, sopisikohan tämä leimailuun…

Mitä pidätte Fotheringhay Castlesta? Onko A England teille muuten tuttu merkki?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

8 Comments

  • Niin on!! Haha, sun pitää tulla joskus käymään, mulla on näitä aika kokoelma! 😀

 1. Toi on oikeasti mun lempparilakka KAIKISTA nykyään. Itse täydellisyys.

  • SYYSTÄKIN. Tää on täydellinen.

 2. Noora Noora

  FC on mun ihkaensimmäinen A Englandin lakka, silkkaa rakkautta <3

  • Ah kyllä. <3 FC on aika täydellinen esimerkki A Englandin lakoista!

 3. A enkun lakat on upeita. Tämä yksilö on mielettömän kaunis! Miksei mulla ole tätä?! 😮

  • Niin on! Ja hei, sitä sietää todella kysyä! 😀 Juuri tää yksilö on niistä upeista lakoista upeimpia! 😀

Vastaa