Skip to content

Meikkipöytä 2.0

Oon esitellyt mun meikkipöydän/meikkipisteen teille edellisen kerran melkein vuosi sitten. Ollaan vaihdettu kämpässä vähän järjestystä (prosessi on edelleen käynnissä kun keksitään koko ajan jotain uutta) ja sen seurauksena mun kosmepiste siirtyi makuuhuoneeseen. Pistettiin samalla rysäyksellä makuuhuoneen järjestys kokonaan uusiksi, mutta sen näätte sit myöhemmin kun koko kämppä on oikeesti valmis. Oon kuitenkin mun uusitusta possupisteestä (kiitos nerokkaasta termistä Emma) niin onnessani että se on pakko esitellä just nyt! Varoituksen sana, tää on hyvin kuvapainoitteinen postaus.

esaf_meikkipiste_1

Haluan että mun pöytä on mahdollisimman lähellä luonnonvaloa, joten se asettui tälläkin kertaa ikkunan eteen. Nyt pistettiin koko höskä kuitenkin nurkkaan (aiemmin sen vieressä oli Miehen työpöytä joka vei kaiken nurkkatilan), joka osoittautui mainioksi paikaksi. Mulla oli aiemmin aivan jäätävä kasa tavaraa tässä pöydällä, ja mun tavoitteena oli nyt minimoida se tähän jäävä tavaramäärä. Siinä onnistuin ihan kohtalaisesti. Jätin vielä jonkin verran sälää tähän esille, mutta nyt pöydälle mahtuu esim. mun läppäri jos haluan joskus kirjoitella muualla kuin sohvalla. Ja tässä on tyhjää tilaa!!

Todettiin muutenkin että makuuhuone on tälle tavarakasalle parempi paikka ihan senkin takia että meillä on makuuhuoneessa yleensä aika viileetä. Tykätään nukkua aika vilpoisessa lämpötilassa, eikä meillä oo kovin usein talvellakaan patteri päällä. Säilyypähän nääkin paremmin! Vaikka tää pöytä on suoraan ikkunan edessä, niin mikään tässä oleva tuote ei altistu auringonvalolle muulloin kuin silloin kun mä meikkaan. Meidän talon edessä menee aika ahkerasti käytössä oleva jalkakäytävä, joten meillä on aika lailla aina verhot kiinni.

esaf_meikkipiste_2 esaf_meikkipiste_3 esaf_meikkipiste_4

Mulla on joukko tuotteita joita käytän päivittäin, ja halusin ne esille helpon saatavuuden vuoksi. Trendmoodin ja Zahra Beauty Storen yhteistyönä syntynyt kosmetarjotinsysteemi pitää sisällään kulmajutut, irtopuuterin, pari mun suosikkimeikkipuuteria, puuteripaperin, Lightscapaden, Kat Von D:n Shade and light eye-paletin jaaa Benefitin Cheekathonin. Tarjottimelle jäi vähän tilaa, joten siihen eksyy silloin tällöin myös huulimeikkejä. Hain Tigerista pari ihan erillistä huulimeikkitelinettä, johon pistin esille mun MACin nudepunat (koska niitä käytän eniten) ja joukon mun suosikkihuulijuttuja huultenrajauskynien kanssa. Huultenrajauskynät on sellaisia asioita joita en halua etsiä aamukiireessä jostain laatikosta, joten ne laitoin suosiolla tähän. Mulla ei ole niitä kovin montaa, joten kaikki tässä esillä olevat on aika aktiivisessa käytössä!

esaf_meikkipiste_6

Palaset- laatikko pitää sisällään loput mun MAC-punista, MAC-huulikiillot ja ison osan mun nestemäisistä huulipunista. Nääkin on aika usein käytössä, joten päätin jättää koko muovihökötyksen pöydälle. Sen päälle kokosin silmätipat (mulla on todella kuivat silmät) sekä erilaiset meikkisuihkeet joita käytän päivittäin.

esaf_meikkipiste_7

Ostin siveltimille uudet, vähän matalammat meikkipurkit ja pistin ne kivasti riviin pöydän reunalle. Näiden pitää olla helposti saatavilla, en suostu kaivelemaan aamukohmelossa siveltimiä jostain laatikosta. Nyt ne löytyy ihan vaan vilkaisemalla, se on sopivan helppoa.

esaf_meikkipiste_8

Mulla on pöydän välittömässä läheisyydessä kaksi Ikean Helmer- lipastoa, toinen suoraan sen alla ja toinen vieressä. Vieressä oleva Helmer (joka pitää sisällään suurinta osaa mun kynsilakoista) toimii samalla apupöytänä. Sen järjestely on vielä vähän kesken, mutta nyt siinä on kulhossa satunnaista mutta hyödyllistä sälää (esim. teroittimet), misellivettä, kuivumassa olleet beautyblenderit, sivellinputsari, penaalissa on lisää huulijuttuja ja musta muovikori (joka oli ennen sivellinteline) toimii miniroskiksena.

esaf_meikkipiste_9

Pöydän alla olevaan Helmeriin kokosin ne kosmetuotteet joita käytän suht usein, ettei niitä tarvitse lähteä hakemaan huoneen toiselta puolelta löytyvästä lipastosta. Ihanan laiskaa. Ylimmästä laatikosta löytyy ponnarit, huulirasva ja kaaaikki mun ripsivärit ja rajauskynät.

esaf_meikkipiste_10

Tokassa laatikossa on kosteusvoiteet, kasvoprimerit, silmämeikinpohjustajat ja satunnaiset muut silmämeikkijutut. NYXin korjauspaletti kuuluisi seuraavaan laatikkoon, oho. Säilytän siis mun päivävoiteita meikkipöydällä, koska siinä mä ne yleensä laitan. Kaikki puhdistustuotteet, naamiot ja yövoiteet löytyy sit kylppäristä.

esaf_meikkipiste_11

Kolmoslaatikosta löytyy meikki-ja peitevoiteet. Siis ne, joita käytän suht usein, loput pistin sinne lipastoon. Mukana on myös jonkun verran primereita tai hohdetuotteita, jotka ei muodoltaan tai koostumukseltaan sopineet muiden vastaavien kanssa samaan paikkaan. Tää on Ilonalogiikkaa.

esaf_meikkipiste_12

Neloslaatikossa on puuterit, meikkipuuterit, aurinkopuuterit ja muut varjostusjutut.

esaf_meikkipiste_13

Vitoslaatikossa on korostuspuuterit ja poskipunat. Tää oli todella hankala! Olisin halunnut tänne kaikki, mutta ne ei olisi mitenkään mahtuneet tänne hyvässä järjestyksessä. Tungettuna ehkä, mutten ei. Nyt tässä on siis aika tiivistetty valikoima ja joudun varmasti hyppimään toisella lipastolla, mutta oh well.

esaf_meikkipiste_14

Viimeisessä laatikossa on mun go to-luomivärit! Tää oli tosi helppo. Mulla on niin paljon luomiväripaletteja etten edes yrittänyt lähteä arpomaan suosikkeja niistä- käytän kaikkia niin vaihtelevasti. Kokosin tänne sellaiset luomivärit joita tiedän yhdisteleväni muihin paletteihin ja irtonappeihin eniten, jotta ne olisi tässä lähellä. Mukana on myös ne uusimmat, koska ne on yleensä aika hyvin käytössä heti hankinnan jälkeen. Pikkulokerossa on singlenapit ja voidemaiset jutut, isommassa ne pari palettia jotka kelpuutin tähän sakkiin mukaan.

esaf_meikkipiste_15

Päätin että käydään tässä samalla läpi kaikki tähän meikkipisteeseen liittyvät jutut! Suoraan meikkipisteen tuolin takaa löytyy tällainen porrashyllykkö, johon laitoin mun huolisyöpöt, pari tosi rakasta koriste-esinettä, Guerlainin meteoriitit, pari ponia ja tällä hetkellä aktiivikäytössä olevat tuoksut.

esaf_meikkipiste_16

Mulla ei ole kovin montaa ponia tallessa lapsuuden jäljiltä, mutta nää kaksi on mulle tosi rakkaita. Niiden seurassa on mun rakkaan lukiokaverin tekemä superprinsessaratsu, joka on ollut melkeinpä aina meikkipöydän läheisyydessä!

esaf_meikkipiste_17

Tässä vielä vilaukselta ne käytössä olevat tuoksut! Guerlain ja YSL dominoi tätä porukkaa aika vahvasti, eikä kyllä syyttä- ne on mun suosikkeja tuoksujen osalta.

Nyt siirrytään siihen sivummalta löytyvään lipastoon! Hankittiin Ikean korkea Alex- lipasto tähän tarkoitukseen, ja todettiin että se toimii kivasti samalla mun yöpöytänä. Ylin laatikko onkin tarkoitettu kaikelle yleissälälle, joten se skipataan tässä!

esaf_meikkipiste_19

Luomivärit dominoi tätä laatikostoa, sen voin sanoa jo nyt. Ekassa laatikossa on joukko isohkoja paletteja! Ihan takimmaisena on kaikki isoimmat, mm. Morphe, Lorac Mega Pro ja  muita.

esaf_meikkipiste_20

Seuraavassa laatikossa on rivissä Colourpopin napit, muut pienemmät selenapit sekä jotain MACin pigmenttejä. Lokerikon takana on lisää paletteja.

esaf_meikkipiste_21

Lisää paletteja! Tähän laatikkoon kokosin UD:n kaikki nakut sekä muita isompia selepaletteja.

esaf_meikkipiste_22

Tää on mun lempilaatikko ihan jo sen takia että tää on niin tarkassa järjestyksessä! Ja okei, tässä on mun MAC-nelikot ja ysiköt sekä joukko muita selejuttuja, joten <3.

esaf_meikkipiste_23

Lisää sekalaisia paletteja!

esaf_meikkipiste_24

Kokosin yhteen erilliseen laatikkoon kaikki pienemmät luomiväripaletit, irtonapit ja irtopigmentit.

esaf_meikkipiste_25

Huulimeikkilaatikko oli järjestyksessä, mutta sitten löysin yhden lisälaatikon niitä ja nyt tässä on kaaos. Oon siis karsinut näitä tän siirron yhteydessä PALJON.

esaf_meikkipiste_26

Vikaan laatikkoon säilöin loput meikkivoiteet, puuterit, poskipunat sun muut. Tää on tarkoitus järjestää vielä uudestaan koska tää jäi kiireessä vähän kesken, mutta tällä mennään vielä hetki.

Että sellasta! 😀 Kertokaas, miltä teidän meikkipöytä näyttää?

30 Comments

 1. Uulalaa mikä ihana näky ja mä kun luulin, että mulla on paljon kosmea. 😉 No kyllä tiesin, että sieltä löytyy paljon enemmän. Ihana Guerlain tuoksukokoelma ja voi itku Saksikäsi Edward luomiväripalettia, arvaat varmaan, että on ihan mun juttu.

  Kiva postaus, oli ihanaa katseltavaa kosolti. <3

  • ilona ilona

   Ihana kuulla! :DDD Ja jooooo tää mun kokoelma on aika <3. Toi Edward-paletti on mun aarre, enkä kyllä yhtään ihmettele että on sunkin juttu! Silloin kun toi lanseerattiin metsästin sitä kissojen ja koirien kanssa, kun oli niin limited edition-settiä että loppui heti joka paikasta. 😀

 2. Siru Siru

  Näyttää niin upeelta! Tästä tuloo mieletön järjestelyinspis, joten syytän sua tästä <3

  • ilona ilona

   Se on vain oikein ja kohtuullista! <3

 3. Päivi Päivi

  Voi änkeröinen, miten paljon ihanuutta!

  Mulla meikit vähän siellä sun täällä. Osa vessan kaapissa, osa lipastossa makkarissa. Olenkin suunnitellut kunnon meikkipisteen laittamista kodinhoitohuoneeseen ikkunan alle, olkkariin tai makkariin kun ei millään mahdu. Jospa tästä kivasta postauksesta saisin vihdoin vauhtia suunnitelmiin 🙂

  • ilona ilona

   Toivottavasti tästä on iloa ja apua oman pisteen järjestelyssä! ^^ Mulla oli myös tosi pitkään meikit siellä täällä pitkin kämppää, mutta lopulta ne oli pakko järjestää yhteen paikkaan ihan käytännön takia. 😀

 4. Oh yes, näyttää hyvälle! Itelläni on vielä projekti hiukan vaiheessa, sillä suurin osa meikeistä on miten on.. Pitäis päästä ikeaan ja saada parista freelancerhommasta palkat jotta pääsisi sisustaan vielä lissee.Tällä hetkellä osa on työpöydän päällä, sen kahdessa laatikossa, lipastossa kahdessa tasossa ja sellaiset joita vessassa tarvitsee, pääosin siellä. Huhhuh.

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • ilona ilona

   Jesss kiva kuulla! 😀 Ja hei, kuulostaa tutulta, mulla oli ihan sama tilanne todella pitkään! Mutta kyllä se siitä! Sit kun joku systeemi järjestyy, se kyllä sit jää!

 5. Ihanan paljon meikkejä, oh la laa:) Ja hyvässä järjestyksessä:)

  • ilona ilona

   Niin on, VIHDOIN! 😀 Kamala työ tässä oli, mutta kannatti! 😀

 6. Aah! Hyvältä näyttää!!! ^_^ Noi palettilaatikot <3 Ja propsit poneille!!! 😀

  • ilona ilona

   No eikö!! Ja siis todellakin, NOI PALETTILAATIKOT <3 Oon käynyt välillä kurkkimassa niihin ihan vaan siksi että siitä tulee hyvä mieli :'D

 7. Seitsensarvi Seitsensarvi

  Aaaaaa tää oli silkkaa pornoa. PORNOA. Tahtoisin vain sukeltaa kosmetiikkamereen. Mulla ei itselläni ole tilanpuutteen vuoksi meikkipöytää, joten meikkini ja kynsilakkani majailevat (nopeaa tahtia pieneksi käyvässä) Bauhausista hankitussa työkalupakissa, ja asetun aina meikkaamaan sinne minne nyt ikinä mahdunkaan. Pitää hommata isompi kämppä!

  PS. Olen bongaavinani yhdestä palettilaatikosta Anna Suin paletin, mikä paletti mahtaa olla kyseessä ja mitä mieltä olet sen laadusta? 🙂 (Meinaan siis laatikkoa, jossa majailee mm. UD:n Smoked-paletti, niin tuota ruusukuvioista palettia tiirailen.)

  • ilona ilona

   Ahahaa KIITOS tästä kommentista, höhöttelin ääneen kun luin tän ekaa kertaa! Onhan tää nyt kyllä aika K-18 settiä. Mutta oon kyllä ehdottomasti sitä mieltä että isompi kämppä on ehdottomasti hankittava meikkejä varten! Munkin kyllä pitäisi, koska vaikka tää järjestely on nyt ihan jees, niin kohta tää taas on liian ahdas… :’D

   Toi Anna Suin paletti on Eye color palette 01! Siinä on tosi kivoja sävyjä, ja niiden laatu on ihan jees. Ei pärjää mun parhaille paleteille, mutta tosi kivoja silti! Noi luomivärit tuoksuu kevyesti ruusulta. 😀

 8. Mari Mari

  Huh..niin paljon ja niin ihania. Itse oon tavoitellut minimalistin elämää.. kun saisi kaikki mahtumaan meikkipussiin…

  • ilona ilona

   Se on hyvä tavoite! 🙂

 9. Annie Annie

  <3 <3 <3

  • ilona ilona

   <3 <3 <3 <3

 10. Tiltu Tiltu

  Mulle tulisi varmaan ihan kamala stressi siitä, etten ehtisi koskaan käyttää kaikkia, jos omistaisin noin paljon meikkejä ;D Tosin en nyt omiakaan varastojani sanoisi vaatimattomiksi 😀
  Mitä valaistusta käytät kun luonnonvaloa ei ole saatavana? Mietin itse juuri ratkaisuja, kun tähän vuodenaikaan on tuo luonnonvalo taas vähissä 🙁

  • ilona ilona

   Haha, asennekysymys! 😀 Mä en stressaa näistä, on tarpeeksi muutakin mietittävää. 😀

   Mulla on pöydällä ihan tavallinen pöytälamppu, mutta siinä on luonnonvalolamppu peruskeltaisen sijaan! Ostin just vanhan tilalle Ikeasta uuden, kun löysin sellaisen vahingossa. Se on tosi kirkas ja tehokas, ja sen valossa on tosi kiva meikkailla!

 11. Pitää näyttää nämä kuvat miehelle, koska se ei varmaan usko, että jollain saattaa kosmetiikkaa olla ehkä jopa enemmän kuin minulla 😀
  Itsekin olen pohdiskellut postauksen tekemistä meikkihuoneestani, mutta en ole vain saanut vielä aikaiseksi – ehkä vielä joskus? 😀

  • ilona ilona

   Hahaa ehdottomasti! :DDD Ja tee ihmeessä, näitä on tosi kiva lukea myös muilta! ^^

 12. Hyvältä näyttää!! <3 Tosin onhan tota kamaa PALJON 😮 Tuleeko ikinä kosmetiikkaähky? Loppuuko mikään tuote koskaan? 😀

  Mulla ei ole varsinaista meikkipistettä, nykyisessä asunnossa ei ole sellaiselle tilaa 🙁 Toivon kuitenkin kovasti, että vielä joskus sellainen olis. Tällä hetkellä meikkailenkin kylppärissä. Suurinosa tavarasta on kylppärin kaapeissa erinäisissä koreissa + yhdessä Palaset-lipastossa. Lisäksi huulipunat ja -kiillot on parissa tuollaisessa telineessä, mutta nekin tosin visusti kaapin piiloissa. Tällä hetkellä 10kk teinikoira pitää huolen siitä, että mitään tärkeää ei kannata kylppärin pöydille jättää silloin kun Hän on kotona yksin, sillä todennäköisesti katoavat parempiin suihin 😀

  • ilona ilona

   Hahaa, loppuu kyllä! 😀 Ähky tulee välillä, mutta se hoituu yleensä ihan sillä että käyn kamat läpi ja pistän niitä eteenpäin. Mulle nää on harrastus ja keräilykohde, joten en kyllä kovin usein näistä ahdistu-tuskinpa muutkaan harrastekeräilijät kovin usein omasta kokoelmastaan panikoi.

   Voi ei! Tuollainen pikkuapuri on kyllä aika hyvä keino paikkojen siistinäpitämiseen, mitään ei voi jättää esille. 😀

  • ilona ilona

   No niinpä!! <3 <3 <3 <3

 13. MÄÄÄÄ ENNN KESTÄÄÄÄ <333 Tarvisin kans oikeesti hemmetin ison laatikostotsydeemin tai JONKUN säilyttääkseni kaikki meikkini. Ja sitte tietysti tulis hankittua lisääkin ;D Tällä hetkellä mulla on ongelma, kun joudun jo pitkin kämppää säilyttää tuotteita pahvibokseissa, kun ei mahdu enää minnekään mitään! Tarvin 90 millin eurojackpotin, saakelin ison kämpän ja ja ja..

  • ilona ilona

   :DDD <3 <3 <3 Suosittelen laatikostotsydeemiä koko sydämestäni! Olin suunnitellut tätä about puol vuotta, joten tiesin aika millilleen et kaikki menee just eikä melkein. 😀 Mäkin haaveilen eurojackpotista ja isosta kämpästä ja meikkihuoneesta, mutta siihen saakka mennään näillä :'D Toi korkea Alex oli tosi kiva näille meikeille! Noi laatikot ei aukea ihan kokonaan eli osa laatikosta jää vähän piiloon, mutta ratkaisin sen ongelman ihan vaan järjestelemällä. Hyvin toimii. 😀

 14. Voi ihanuus <3 <3
  Mulla ei ole omaa meikkipöytää, niin olen tunkenut ne tähän tietokonepöydälle Palaset-laatikoihin (5kpl ja kynsilakat on metallisessa Fazerin boksissa) ja vessan kaappeihin. En tosin omista lähellekään noin paljon meikkejä :D.
  Mutta kiitos tästä postauksesta, helpotti omaa aika ajoin ilmestyvää kosmeähkyä ^_^.
  Jos vaan saisin itselleni tuollaisen samanlaisen tilan, niin tuskin ähkyä ja ahdistusta kosmetiikan kanssa tulisikaan edes :D.

  • ilona ilona

   Hahaa, ei kestä! Joo, tää tila ja järjestys kyllä helpotti ähkyä aika paljon. Harvoin se tulee, mutta välilä tulee sellainen apua mitä mä teeeen-fiilis. Se helpottaa yleensä sillä että järjestää kaiken paikalleen ja muistaa mitä kaikkea kivaa täällä on. 😀 Palaset-laatikot on kyllä tosi käteviä! Mä haluaisin niitä pari lisää!

Vastaa