Skip to content

Meikkien uusi koti

Heräsin maanantai-aamuna innosta puhisten (näin ei normaalisti käy ikinä) paljon ennen kuin olisi tarvinnut,ja aloin siivoamaan työ/meikkipöytääni. Aiemmin meikit asustivat kolmessa Helmerin laatikossa,mutta halusin pyhittää Helmerin kokonaan kynsilakoille. Meikit saivat siis muuttaa. Ostin Prismasta perusmuovilaatikoita,kaksi pienempää ja yhden ison,ja meikit mahtuivat hyvin niihin. Rehellisyyden nimissä on kerrottava että Too Faced-ja Sleek-palettini eivät mahtuneet muiden joukkoon,vaan niille jouduin järjestämään väliaikaisen majoituspaikan.

Isossa laatikossa on siis luomivärit,ja kahdessa pienemmässä kasvomeikit eli meikkivoiteet,puuterit,poskipunat yms. Pussukassa on eniten käytössä olevat huulimeikit,käsilaukun meikkipussissa on toki vielä lisää..

Onnellinen sekamelska

Pöydälläni huljuu jatkuvasti erinäisiä luomivärejä jotka odottavat käyttöönpääsyä,ja siivotessa keräsin ne kaikki yhteen isoon kulhoon. Tämänhetkinen kulho on väliaikaisratkaisu,haluaisin siihen jonkun nätimmän.Ikeaan on mentävä joka tapauksessa lähiaikoina,joten ehkäpä sieltä löytyisi jokin?

Näin siistiltä ja seesteiseltä pöytä näyttää nyt! Nurkassa näkyy joukko Glitteristä Turun Bloggaajapiknikiltä saatuja rannekoruja-ne ovat ihania! Siivotessa löytyi myös kampausopas,joka pääsi tarkempaan tutkintaan. Mariela Sarkiman Make-Up Bible on nyt tullut selattua läpi-ihan kiva,mutta aika vähän mitään uutta itselleni. Ulkoasu on silti mieleeni,ja pidän sitä mielelläni esillä!

4 Comments

  1. Itselläni on noita samoja boxeja parhaita, nyt harmittaa, kun tuli aikanaan muuton yhteydessä karsittua niitä liian kovalla kädellä, käyttöä olisi…

    • Noi on ihan älyttömän hyviä! 🙂

  2. Mä en jostain syystä halua meikkejäni mihinkään läpinäkyvään (paitsi pienessä määrin) ja haaveilenkin tyylikkäästä Bauhausin työkalupakista 😀 Tosin ekana sinne taitaisivat muuttaa kynsilakat, muutenhan nämä mun meikit meniskin aika hyvin tähän Ikean työpöydän vetolaatikkoihin.

    • Mietin kanssa tota työkalupakkia! 😀 totesin sitten että läpinäkyvistä bokseista on helpompi löytää etsimänsä. Helpottaa kiireaamuja 😀

Vastaa