Skip to content

Meikki Maleficent-paletilla ja taiteellisia meikkikuvia

MACin ihana Maleficent-paletti on lojunut meikkipöytäni sotkuissa käyttämättömänä ihan liian pitkään. Kun siis aloin suunnitella arkimeikkitutoriaalin tekoa, tartuin kyseiseen palettiin ensimmäisenä. Tässä postauksessa ei ole vielä sitä tutorial-osaa, se tulee myöhemmin. Nyt ihmetellään sitä valmista jälkeä, ja pohditaan tällaiseen meikkiin menevää aikaa. 

Sain jo kauan, KAUAN sitten johonkin postaukseeni kysymyksen siitä kauan minulla menee aikaa perusarkimeikin tekoon. Poistin kyseisen kommentin erehdyksessä, enkä sitten saanut koskaan palautettua sitä- vastaan siihen siis nyt. Meikkaan joka arkiaamu, ja käytän aamuisin suunnilleen saman verran aikaa koko meikkiin. Keskimääräinen aika siitä hetkestä kun istun meikkipöydän ääreen siihen kun meikki on valmis on noin puoli tuntia. Tuo puoli tuntia sisältää ihan kaiken- pohjustuksen, silmämeikin, huolellisen meikkipohjan ja aamukahvin. Kahvi on olennainen osa aamumeikkiä, sitä ei voi jättää pois-ei vain voi. Jos haluan oikoa mutkia meikkiä tehdessäni, olen valmis alle vartissa. Se tarkoittaa yhtä, neutraalia luomivärisävyä, meikkipohjaa, ripsiväriä, huoliteltuja kulmia ja kevyttä sipausta poskipunaa. Huulimeikin laitan yleensä aina bussissa tai viimeistään töissä. En viitsi laittaa huuliin meikkiä vielä kotona, sillä tykkään pussailla miestäni aamuisin ja kaikki huulimeikki menisi siinä hukkaan. Meikkaan siis huulet vasta kun heiheit ja puspusit on hoidettu pois alta. 

Tein nyt kuvissa näkyvän meikin samalla aikataululla (miinus tietty kuvaamiseen mennyt aika) kuin arkena, ja jos kuvien ottamiseen mennyttä aikaa ei lasketa, oli meikki valmis puolessa tunnissa. 

Tässä meikissä käytin kahta Maleficent-paletin sävyistä. Concrete pääsi koko luomelle, ja Ground Brown toimi varjostuksena. Oli ihana nähdä miten lämmin Ground Brown taittui kylmän Concreten päällä täysin eri sävyksi! Värioppia, tykkään. 

Maleficent-paletin lisäksi käytin MACilta Mylaria kulmaluulla ja Shroomia iiihan kevyesti sisänurkassa. Lisäsin luomen keskiosaan hiukan Femme Fatalen Peeblesiä, joka näin harmaan päällä näyttää enemmän violetilta kuin vaaleanpunaiselta. Väriefekti oli kuitenkin kiva, joten sillä mentiin. 


Huulille pääsi MACin Moody Blooms-kokoelman Limited Edition-huulikiilto Sheen Supreme Lipglass Tint sävyssä Glorious Intent. Glorious Intent on ihanan Päivin tuparilahja- sain Päiviltä tuparilahjaksi MAC-korvamerkityn lahjakortin, ja marssinkin käyttämään sen kyseinen kokoelma mielessäni. Sheen Supreme Lipglass Tintit vaikuttivat jänniltä, ja ostopäätöksen viimeisteli tieto siitä että niitä ei ole ihan heti tulossa uudestaan. Sävy oli ainoa tarjolla oleva, mutta onneksi ihan minun näköiseni. Tykkään kovasti! Kiitos vielä, Päivi <3

Tässä on muuten onnistunein ”kokeellisista” meikkikuvista. Sain kyseisestä kuvasta aika kovaa piikittelyä ja noottia mieheltäni, puhumattakaan makeista nauruista. Purkkimafian naiset kuitenkin hyväksyivät kuvan, joten julkaisuun meni! Ehheh. 

Tästä meikistä olisi siis luvassa myöhemmin tällä viikolla ihan kunnon tutorial, joten kannattaa pysyä linjoilla! Mitä muuten pidätte hiukan erilaisesta kasvokuvasta, joo vai ei? Jätänkö liiemmät poseeraukset sikseen ja palaan tuttuun ja turvalliseen, vai saako tällaista olla enemmän?


Silmät:

-UDEPP
-MAC Mylar
-MAC Concrete
-MAC Ground Brown
-MAC Shroom
-Femme Fatale Peebles
-Too Faced Lashgasm mascara
-Zuii Organic Eyebrow Definer Coco saatu 
-Lumene brow wax

Kasvot:

-Max Factor Facefinity primer saatu
-Holika Holika Watery BB
-Make Up Store Dual Foundation Helsinki
-Chanel Blush Vivacité
-Guerlain Face & Eyes-paletti

Huulet:

-MAC Sheen Supreme Lipglass Tint Glorious Intent

20 Comments

 1. Anonymous Anonymous

  Ihana meikki! Olet kyllä taitava noiden luomivärien kanssa 🙂

  Pieni pyyntö: voisitko laittaa näihin meikkipostauksiin myös kuvan käytetyistä tuotteista? Minua kiinnostaisi aina nähdä, millaisilla luomiväreillä saat aikaiseksi nämä upeudet 🙂

  • Kiitos! ^^ Luit kuule mun ajatukset- otin tätä meikkiä tehdessäni ekaa kertaa kuvat käytetyistä tuotteista, ja tutoriaaliin ne olis tulossa!

 2. Kuuuma toi kuva! Lääh.

  • Heheee, kiitos 😀

 3. ”Mummo sanoo jotta pitsi saa näkyä” ja mä sanon että poseerata saa – aina! 😉 Just sopivan herkullinen ilme, tuo tuon MACin herkullisen värin vielä paremmin esiin!

  • Pitsi saa näkyä, ahhahaaaa!! 😀

  • Hahahaaa, pitsi saa todella näkyä! :DDD Ja kiitos, ehkä mä nyt uskallan ottaa samanlaisia useammin! 😀

 4. Sairaan nätti tuo huuli-MAC, tykkään <3

  • Se on! ^^ Se on aivan ihana <3

 5. Hieno meikki. Lisää tällä paletilla pliis. Viimeinen kuva on just hyvä! 😉

  • Kiitos! ^^ Tällä paletilla täytyy kyllä tehdä enemmän, tässä on niin paljon potentiaalia!

 6. Ooh, tuo kiilto sopii sulle ihan mielettömän hyvin! Loistava valinta! Meinasin eilen jo FB:ssä kysyä, että mikä on tuo huulikiilto. Koko meikki on upea ja tuo kuva mainio! Kivan erilainen, ja meikki tulee tosi hyvin esiin. Turhaan mies kuittailee 😉

  • Hihii ,kiitos! Haha joo, onhan toi kuva kieltämättä erilainen 😀 Tuo kiilto on ihan aarre- kiitos vielä! ^^ <3

 7. Hyvä pose! Ja terkut miehelle että ihan turhaan piikittelee & nootittaa.

 8. Hihii, kiitos! ^^ Terveiset välitetty :DDD

 9. Upea meikki taas. <3 Sexy Ilona! 😉 Toi huulikiilto on aivan mielettömän ihanan marjaisa sävy!

  • Hihii, kiitos! ^^ Toi kiilto on tällä hetkellä parhaita sävyjä mitä omistan :B

 10. Snif, niin liikuttavaa tuo aamupussailu. Meillä kohtaavat aamuisin korkeintaan kireät murahdukset. Tai jos hyvällä päällä ollaan, nakataan toverillisesti nyrkillä käsivarteen. Kahvini juon kyllä loppuun pillillä, mikäli on huulipunapäivä. 🙂

  Rrrrakastan noita Lipglass Tinteja, etenkin niissä pehmeämmissä sävyissä. Suur-sääli, ettei niitä ole toistaiseksi tarjolla enempää kuin yhtä sävyä.

  Ps. Kis kis!

 11. Heh, me ollaan aika liikkiksiä! Me ei koskaan lähdetä kotoa ilman halipusuja, pelkkä ajatuskin tuntuu vieraalta. 😀 Toinen tulee AINA ovelle saattamaan, AINA.

  Noi Lipglass Tintit on ihania! Tahdon lisää, paljon lisää.

Vastaa