Skip to content

Maybelline Vivid Matte Liquids

Nyt olisi kuulkaa luvassa swatcheja ja vähän ensivaikutelmaa Maybellinen Vivid matte liquid -huulijutuista jotka rantautui vihdoin tänne Suomeenkin!

ESAF_MAYBELLINE_VIVID_MATTE_LIQUID_1

Sain kivana yllärinä näistä kokeiluun kuusi sävyä, ja sudin niitä huulille eräänä hämärtyvänä iltana viime viikolla. Lähdetään liikkeelle pakkauksesta ja applikaattorista, ne on jees! Applikaattori on vähän pitkänmallinen, pidempi kuin mihin oon tottunut. Se oli kuitenkin lopulta aika kätevä pienen totuttelun jälkeen. Tällä sai tosi tarkkaa jälkeä ilman rajaustakin!

Koostumus tuntuu kermaiselta mousselta. Se tuli mulle ekana mieleen. Levittyy kivasti ja pehmeästi, siitä plussaa! Tässä oli aika selvästi havaittavissa oleva tuoksu, joka onneksi hävisi huulilla. Sama juttu esim. Jeffree Starin huulijutuissa! En erityisemmin pidä siitä että huulimeikki on hajustettu, mutta annan sen anteeksi jos se tuoksu häviää nopeasti.

Kuudesta sävystä kaksi on selvästi nudeja, ja loput aika kirkkaita korallin ja marjan sävyjä. Mukana on myös yksi aika upea punainen!

ESAF_MAYBELLINE_VIVID_MATTE_LIQUID_2

Tässä olisi vielä swatchit kaikista kuudesta testiin saamastani sävystä.

ESAF_MAYBELLINE_VIVID_MATTE_LIQUID_4

ESAF_MAYBELLINE_VIVID_MATTE_LIQUID_5

ESAF_MAYBELLINE_VIVID_MATTE_LIQUID_6

ESAF_MAYBELLINE_VIVID_MATTE_LIQUID_7

ESAF_MAYBELLINE_VIVID_MATTE_LIQUID_8

ESAF_MAYBELLINE_VIVID_MATTE_LIQUID_9

Kuten näkyy, nää ei kuivu ihan täysin mataksi vaikka aikaa kuluisi. Kokeilin painaa pintaa kevyesti nenäliinalla, ja se jätti pinnan ihan kunnolla mataksi viemättä väriä pois. Tykkäsin kuitenkin tästä ihan kevyestä kiillosta, kivaa vaihtelua ihan täysmattaisille nestemäisille huulipunille! Nää on aika hyvä vaihtoehto esim. MACin nestemäisille huulipunille, jotka taitaa tällä hetkellä olla näiden lisäksi ainoita joita voi ostaa Suomessa ihan kaupasta tai verkkokaupasta.

Mun lempparisävyiksi nousi Nude Flush ja Rebel Red! Electric Pink saa erityismaininnan koska se on oikeasti ihan huutavan kirkas pinkki. Ihan täydellinen loppukesän rientoihin, väittäisin!

Hintaa Vivid Matte Liquideilla on noin 9,90€ kipale, ja näiden pitäisi olla saatavilla elokuussa!

Postauksen tuotteet saatu testiin blogin kautta. 

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

16 Comments

 1. Coral Couragella on jotenkin hämäävä nimi, jotenkin aattelin, että se ei olisi ihan noin pinkki vaan aavistuksen hieman enemmän sellainen korallipinkki. Näistä mun suosikki on yllättäen Rebel Red. 😉

  • Niin on! Mäkin ajattelin että se olisi korallimpi, eikä noin selvästi pinkki 😀

   Mä ARVASIN että RR on sun suosikki! Se suorastaan huutaa sun nimeä 😀

 2. Oooooo toi Nude Thrill, ehkä pakko ostaa!!

  • No siis. JOO. Se on ihana!

 3. eekku eekku

  Kauniita sävyjä

 4. Mä tykästyin näihin ihan tooosi paljon! Vaikkei tosiaan ihan mattainen lopputulos ollut, niin värit on kivat, pysyy suht hyvin huulilla ja tuntuu miellyttävältä.

  • Samoin! Ei haittaa yhtään ettei oo ihan täysmatta, pysyy kuitenkin tosi kivasti ja nää todella tuntuu kivalta! Hyvin on jees!

  • Nää on kerrassaan mainioita tulokkaita! ^^

 5. Mä sain Livboxista tuon Nude Flushin. Se on siinä pakkauksessa ihan eri värinen kuin huulilla. Menee huulilla ihan pinkiksi, mutta pakkauksessa on jotenkin rusehtava. Tosi outoa.. =S

  • Oho, onpa outoa! :O Mulla se on pakkauksessakin vähän sellainen roosaan taittava, ja pysyy aika samanlaisena huulillakin. On kyllä tosi erikoista!

 6. Electric pink laity mun Livboxista ja ihastuin, haluun nää kaikki! 😀 Etenkin noi kaks nudesävyä houkuttelee. Nää on jotenkin kivoja, kun eivät kuivu mattaisiksi, ei tuu sellasta kiristävää tunnetta ollenkaan.

 7. LivBoxissa oli Nude Flush mutta vaihdoin sävyä toisen tilaajan kanssa ja uusi sävy on Coral Courage 20 joka on kellertävä koralli, eikä yhtään kylmä Pinkki ! En pidä tästäkään sävystä koska se on jotenkin outo. Valokuvissa näyttää aivan erilaiselta sävyltä.

Vastaa