Skip to content

Maybelline Dream Wonder Nude-meikkivoide

Dream Wonder Nude on Maybellinen uutuusmeikkivoide, joka tuli kauppoihin jo jokin aika sitten. Olin hiukan epäileväinen uutuuden suhteen- tiesin sen olevan vesimäinen ja kovin kevyt, kuten jo omistamani Lancomen ja Armanin versiot. Saara kehui tätä uutuusmeikkivettä sen verran paljon että pakko sitä oli loppujen lopuksi kokeilla. Päädyin ostamaan mokoman heräteostoksena eräällä Stokka-reissullani, ja lykkäsin sen käyttöönottoa aika pitkään. Epäilin nääs edelleen. Lasipulloon makattu tökötti odottelikin meikkipöydälläni hyvän aikaa että sain vihdoin otettua sen kunnolla käyttöön. Sörkin toki tuotetta useamman kerran, pudottelin pisaroita kädelleni ja tutkin meikkivoiteen (neste olisi varmaan osuvampi sana) koostumusta ja levittyvyyttä. Hyvältä vaikutti, mutta päädyin silti käyttämään helppoja ja tuttuja vaihtoehtoja. Maybellinen neste muistutti ensituntumaltaan suuresti Armanin ja Lancomen vastaavia, mutta jälki oli mattapintaisempaa ja jotenkin… No… Erilaista. Parempaa.

esaf_maybelline_dream_wonder_nude_1

esaf_maybelline_dream_wonder_nude_2

Ostin itselleni luonnollisesti vaaleimman sävyn, eli 10 Ivoryn. Ivorykin vaikutti alkuun hiukan tummalta, mutta osoittautui onneksi lopulta oikein sopivaksi sävyksi.

esaf_maybelline_dream_wonder_nude_3

Pullon siron korkin alta paljastuu hassunmallinen sauva-asia, joka muistuttaa pipettiä mutta ei ole. Sillä on tarkoitus pudotella meikkivoidetta pisaroina iholle- kätevää, kun sen tajuaa. Ihmettelin jännää sauvaa alkuun hiukan huvittuneena, mutta totesin sen lopulta ihan kivaksi ominaisuudeksi. Pipetti on ehkä helpompi, mutta se sai ainakin Lancomen versiossa meikkivoiteen tulvimaan välillä yli äyräiden. Tämä pysyy kurissa! Jee!

esaf_maybelline_dream_wonder_nude_4

esaf_maybelline_dream_wonder_nude_5

esaf_maybelline_dream_wonder_nude_6

Meikkivoide(neste) on superriittoisaa ja selvästi pakattu täyteen pigmenttiä. Yllä näkyvät kolme pikku pisaraa riittävät aika ison alueen peittoon. Alakuvassa niitä on levitetty hiukan- ihan vain hiukan. Peittävyyttä olisi riittänyt varmaan koko kämmenselälle, eli about posken kokoiselle alueelle. Kuten alussa mainitsin, on Dream Wonder Nude paremmantuntuista kuin kalliit verrokkinsa. Kyllä, on se. DWN levittyy iholle sametinpehmeänä ja mattapintaisena, ja on silti todella kevyttä- ihan kuin iholla ei olisi mitään. Jälki on silti todella peittävää, ja nestemäinen meikkivoide kerrostuu iholle paremmin kuin moni perusmeikkivoide. DWN on kerrostettavissa juuri niin peittäväksi kuin itse haluaa, ja se näyttää silti todella luonnolliselta ja kevyeltä iholla. Jälki on hehkuvaa ja luonnollista, ja kestää iholla pitkänkin päivän todella hyvänä. Olin meikkivoiteen kestosta kaikkein epäileväisin, mutta juuri se oli lopulta minut vakuuttanut tekijä. DWN pysyi kasvoilla pitkälle iltaan raskaan työpäivänkin jälkeen, ja alkoi vasta juuri ennen meikinpoistoa näyttämään pieniä merkkejä kulumisesta. Meikkipohja kaipasi päivän aikana vain pientä puuterointia, muuten se pysyi täydellisenä. Lopussa näkyvät meikkikuvatkin on otettu vasta illalla työpäivän jälkeen, ja naama oli silti hehkuva ja meikkipohja priima! Käytin pohjassa DWN:n lisäksi perussettiä, eli MACin Prolongwearia silmänalusille ja Chanelin rakkauspohjaa meikin kiinnitykseen.

Iso plussa muuten siitä ettei DWN korostanut ihon kuivia kohtia yhtään niin pahasti kuin esim. Lancomen nesteversio! Erityisesti suuni ympärys on ollut koko talven kuiva, ja DWN levittyi siihenkin aika vaivatta.

esaf_maybelline_dream_wonder_nude_7

Dream Wonder Nude kannattaa muuten EHDOTTOMASTI levittää sormin. Kokeilin kyllä sivellintä ja meikkisientäkin, mutta jälki oli lähinnä surkuhupaisaa kun vesimäinen voide hävisi sekä siveltimeen että meikkisieneen kuin pieru Saharaan. Pahoittelut kielikuvasta, mutta niin siinä kävi. Puff vaan, ja neste oli long gone. Jälki on sormin levitettynä kaunista ja tasaista, ja koostumus on selvästi tarkoitettu sormin levivettäväksi. Itse levitin koko kasvoille yhden kevyen kerroksen, ja sitten poskien ja nenän alueelle toisen mokoman pientä lisäpeittävyyttä tuomaan. Kevyempää jälkeä kaivatessaan yksikin kerros olisi riittänyt paremmin kuin hyvin. Ihollani on tällä hetkellä kovin vähän peiteltävää (Clarisonic <3) joten DWN:llä ei ollut hirveästi peitettävää. Allaolevien kuvien valoa on säädetty hiukan, mutta muuten ne ovat tasan sellaisia kuin ne olivat kamerasta tullessaan- mitään ei ole peitelty tai piilotettu.

esaf_LOTD_MAC_private_party_1

esaf_LOTD_MAC_private_party_3

Hintaa Dream Wonder Nudella on hiukan päälle 15 euroa, eli aiiiika paljon vähemmän kuin selektiivisen puolen verrokeilla. Hassu pipettipuikko on hassu, mutta siihen tottuu- ja se on loppujen lopuksi kovin kätevä. Itse meikkivoide on laadultaan lähes sulaa kultaa, ja käyttelen oman putelini riemulla loppuun. Viime aikojen meikkivoidesuosikit ovat olleet sen verran selepainotteisia että on ihana löytää jotain näin hyvää ihan markettipuoleltakin! Toinenkin markettilöytö on lähiaikoina tulossa blogiin- siitä myöhemmin lisää.

Oletteko testanneet Maybellinen uutuutta? Jos, niin mitä piditte?

(Haluaisitteko muuten lukea markettipuolen tuotteista enemmänkin? Niitä on ollut viime aikoina täällä kovin vähän- hihkaiskaa jos kaipaatte muutosta!)

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista, Bloglovinista ja Blogilistalta!

18 Comments

 1. Mulla on tästä näytepussukka ja kyllä tämä sun ylistyslaulu nyt sai aikaan sen, että pakkohan se on korkata testiin 😀

  • Korkkaukseen HETI, ja raporttia asap! 😀

 2. Ompa kaunis lopputulos <3__<3

  • Ihihiihii, kiitos. <3

 3. Joooo siis mun ei edes tarvitse enempää tutkia asiaa, tuon swatchin perusteella mä en ole koskaan niin ruskettunut, että edes tuo Ivory sopisi mun naamalle : D Harmi, vaikutti meinaan kovin kiinnostavalta tapaukselta!

  • Tämä on kovin kiinnostava tapaus! Mietin just et saiskohan tätä plandattua jollain… 😀

  • On kyllä sääli että tuo vaalein sävy ei ole oikeasti vaalea-vaalea :/

 4. Oi että kun olet taas nättinä! <3

  Mä kuulen mielelläni suosituksia markettituotteista, niitä kun testaan itsekin innolla. Tuntuu, että halvallakin voi saada hyvää eikä enää tarvitse olla viiskymppinen kädessä kun menee hakemaan uutta meikkivoidetta 🙂

  • Kiitos, ihanainen <3 Oikeassa olet, halvallakin voi kyllä saada hyvää! Otan asiakseni postailla enemmän näistä edullisemmistakin- niitä on, mutta ne jää usein jonkun hypetuotteen jalkoihin. :'D

  • <3 tällä saa aikaan kovin nättiä jälkeä! ^^

 5. Olisi kiinnostavaa lukea market to future is ta. ITE en opiskelijana viela pysty juuri muita meikkeja hommaamaan.

  • 🙂 Hyvä että sanoit!

 6. Myy Myy

  Mä en ole ihan sinut tämän kanssa. En saa tuosta puikkelosta mitään tippumaan, vaan sillä täytyy hieraista sormia. Ja jotenkin tarvitsen tätä nestettä paljon, että saan sen levittymään koko kasvoille. Yllättävää kyllä, tuo tummuus sulautui munkin kalmonaamaan hyvin! Lopputulos on nätti, mutta käytettävyys huono.

  • Höh! :(( Onpa harmi! Mutta jälki on nättiä, sentään 😀

   • Myy Myy

    Joo no onneksi 😀 Veikkaan, että tämä ei vaan liu’u kuivalle iholle ihan niin sutjakasti kuin olisi tarkoitus.

    • Hyvin todennäköistä! Ja harmillista :/

Vastaa