Skip to content

Maybelline Dream Pure BB

Ostin Maybellinen Dream Pure-BB:n kesän loppuvaiheilla,ja nyt olisi aika kertoa siitä omia kokemuksiani. Karkkipäivä-blogin Sanni kirjoitti juuri hetki sitten oman,varsin kattavan postauksensa tuotteesta,ja tarkempaa tietoa esim.incistä ja sen sisällöstä kaipaavien kannattaakin lukaista myös Sannin postaus!

Oma ihoni on rasvainen sekaiho,joka on kesän lopulla tuntunut räjähtävän käsiin pillereiden lopetuksen myötä. Apua olen löytänyt rutiineista, Basiron AC-geelistä,huolellisesta kosteutuksesta(oikeilla tuotteilla!) ja tunnollisesta meikinpoistosta. Ajatus asiaa auttavasta BB:stä oli varsin houkutteleva,joten pakkohan se oli ostaa testiin. 

Tästä on tarjolla kahta sävyä,ja itselleni ostin luonnollisesti sen vaaleamman. Light-sävy sulautuu oman ihoni sävyyn hyvin,eikä näkyviä jälkiä jää. Light on mielestäni hiukan punapohjainen,mutta luulen että se sopii myös keltapohjaiselle iholle-sulautui se omaanikin.

Peittävyydeltään tämä on keskiluokkaa. Ei tee tukkoista ja täysin peittävää jälkeä,mutta peittää kuitenkin enemmän kuin Lumenen BB. Itse olen tarvinnut aina tämän kanssa puuteroinnin,joka on viimeistellyt meikin ja tuonut kevyttä lisäpeittoa. Jykevämpää peittävyyttä kaivatessani olen korvannut puuterin meikkipuuterilla. Tämä myös pysyy iholla ihan kiitettävästi-omani on niin rasvainen ettei yksikään meikkipohja kestä koko päivää,mutta tämä on kestänyt pidempään kuin moni muu.

Olen käyttänyt tätä pääasiassa silloin kun ihoni on ollut erityisen huonona. En halua peittää ihoa kovin voimakkaasti kun se on huonona,sillä se yleensä vain pahentaa tilannetta. Tällä olen saanut ongelmakohdille kaipaamani peiton ja muutenkin tasoituksen koko kasvoille.

Minun iho-ongelmiini tämä on tehonnut. En käytä tätä jatkuvasti,joten jatkuvasta käytöstä en osaa sanoa-mutta näin kausittain käytettynä tämä on ollut oikein mainio tuote. Pahimmat kraaterit ovat tasoittuneet tämän (ja luonnollisesti muiden tuotteiden) avulla,ja ero niihin päiviin jolloin iho on ollut huonona ja en ole tätä käyttänyt on aivan selvä. Minun kohdallani tämä siis on toiminut niin kuin toivoinkin!

Tässä vielä kuva meikistä jonka pohjana olen käyttänyt Pure BB:tä. Kuvaa ei ole käsitelty tai muokattu(vain rajattu) joten siitä saa myös käsityksen kuinka Pure BB tasoittaa ihon väriä. Peittoa tulee tarpeeksi!

Jos ihosi siis oireilee ajoittain,(tai jatkuvasti) suosittelen kokeilemaan tätä. Omalla kohdallani varsin toimiva,ja hintaansa nähden laadukas tuote!

4 Comments

 1. Mullakin on tää, paitsi että olen testannut sitä vain kerran. Mua kiinnostaa kovasti tämän ihonhoidollinen puoli, mutta mulla on vaikeuksia käyttää yhtä meikkipohjaa monta viikkoa huomatakseni sen mahdolliset vaikutukset ihooni 😀 Ongelmia, ongelmia…

  Pure BB vaikuttaa muuten kyllä ihan hyvältä! Tykkäsin jo tämän toisesta versiosta, Dream Fresh BB:stä, joten sinänsä odotukset ovatkin korkealla 😉

  • Testaa lisää!:D En mäkään tätä ole yhtäjaksoisesti yli viikkoa käyttänyt,mutta sellaisia parin kolmen päivän kuureja olen pitänyt aina kun iho on ollut huonona-ja auttanut on. Selvästi on illalla ollut iho rauhoittunut ja vähemmän punainen.

  • Itsekin olen tätä käyttänyt vain joskus, yleensä kevyesti ja osittain mineraalimeikin alla, eikä ihokaan ole ollut kovin huonona, mutta jonkin asteista ihon siliämistä olen itsekin huomanut. Jos siihen on siis ollut tarvetta. 😛

   Itselläni on vaalein sävy, enkä uskalla laittaa sitä silmänympäryksille, joten tarvitsen jotain muutakin. (Kasvot tummemmat kuin muu kroppa…) Antaa kivasti lisäpeittoa, aurinkosuojan ja mattapinnan, joten on hyvä vaihtoehto kesällä.

  • Kiva kuulla että on toiminut edes jollain tasolla sinullakin! Enpä ole mäkään tätä silmänympärysiholle käyttänyt,niille laitan aina ihan oman tuotteensa. Mutta sopivasti tämä kyllä peittää ja tasoittaa!

Vastaa