Skip to content

Maybelline Color sensational lipstick Galactic mauve

Maybellinen Vivids-huulipunista innostuneena (ja niiden laadusta yllättyneenä) päädyin eräänä päivänä ennen töitä tutkimaan Anttilan Maybelline-pisteen huulipunavalikoimaa,ja lopulta poistuinkin kassan kautta uuden huulipunan kanssa. Testailin kämmenselkään aika liudan erilaisia nudevärejä,mutta Galactic mauve oli Se Oikea joka kiinnitti huomioni. 

Galactic mauve on nimensä mukaisesti sävyltään mauve-mutta jännä sellainen. Valosta riippuen se näyttää enemmän tai vähemmän lilahtavalta huulilla,ja kultainen shimmer tuo siihen todella mielenkiintoisen lisän. Olenkin päätynyt käyttämään Galactic Mauvea varsin usein,ja se on tehnyt pysyvän pesän meikkipussiini. 

Parhaiten Galactic mauve sopii harmaiden,kylmien ruskeiden sekä lilojen silmämeikkien kanssa. Sillä saa näyttävän ja silti neutraalin huulimeikin helposti,ja efektiä on helppo pehmentää blottaamalla ja puuteroimalla huulet punan levityksen jälkeen kevyesti. Näin olen tehnyt usein,ja lisännyt sitten huulille ihan vähän Galactic mauvea ja/tai huulikiiltoa. Huulikiillolla (mahdollisimman vaalealla tai värittömällä) Galactic mauven väriä saa myös taitettua hyvin,ja olenkin tehnyt tästä lämpimämmän lisäämällä siihen Clarinsin huulikiiltoa sävyssä Raspberry smoothie.

Kuten kuvasta näkyy,hohtaa puna hiukan kultaisena valon siihen osuessa. Pysyvyys tällä on normiluokkaa,mutta puuteroituna ja blotattuna tämä kestää pitkään. Yleensä olen edellä kuvaillulla tekniikalla meikannut huulet töihin,ja korjailua ei ole juuri tarvinnut tehdä-mitä nyt hiukan lisätä kiiltoa tarvittaessa. Suosittelen swatchaamaan tämän seuraavan kerran kun osutte Maybellinen tiskille-tämä saattaa yllättää. Itseltäni ei mitään vastaavaa löytynyt,joten olen tähän varsin tyytyväinen!

Galactic Mauve in action

6 Comments

  1. Tosi kiva sävy! Ihana kun on vähän erilainen. Viime aikoina on tullut niin paljon kirkkaita sävyjä markkinoille, etttä tällainen vaihtelu on piristävää, vaikka tykkäänkin kirkkaista. Ihanat neutraalit ovat kovin tervetulleita taas!

    • Olen aivan samaa mieltä!Kirkkaat huulimeikit on ihania,mutta niitä on nyt tullu niin paljon että tää oli todella virkistävä.

  2. Ooh, miten kaunis sävy! 😮 Sopii sulle tosi hyvin. 🙂

    • Kiitos! 🙂 Oon tosta ihan innoissani!

  3. Mulla on ollu toi sama huulipuna sävy, mut en ymmärrä miten se sulla näyttää niin kivalle mut mulla se oli jotenkin ihan outo! Haiseeko Maybellinen punat sun mielestä hassulle/oudolle? 😮

    • Ihon sävy,eli onko puna-vai keltapohjainen vaikuttaa paljon siihen miltä huulipuna näyttää! Ihanahan tuo on 😀 En oo kyllä mitään erikoista hajua noissa huomannut! Jotain pientä hajua,mutta aina niissä jotain on.

Vastaa