Skip to content

Maybelline Baby Lips Electro

Maybellinen Baby Lips- huulirasvat aiheuttivat pienoista riehaantumista viime keväänä/ kesänä. Tuntui siltä että kaikkien oli saatava käsiinsä noita värikkäästi pakattuja huulirasvoja, ja niitä vilkkui ihan joka paikassa. Itse tykästyin erityisesti siihen kevyttä pinkkiä sävyä huulille tuovaan yksilöön, se oli kovin kiva! Samoin sininen väritön versio, joka oli omasta mielestäni viime vuoden lanseerauksen kosteuttavin yksilö.

Talvella Maybelline julkaisi muutaman uuden Baby Lips- huulirasvan Dr Rescue- sarjan muodossa. Testailin kaikkia kolmea Dr Rescue- sarjan huulirasvaa, mutten oikein osannut sanoa niistä mitään. Ihan kivoja, oli ensivaikutelma. Dr Rescue- versioissa oli omaan makuuni hiukan liian raikas tuoksu ja viilentävä efekti, jollaista en omille huulilleni juuri kaipaa. Kivoja kyllä, mutteivät samalla tavalla sykähdyttäviä kuin alkuperäiset.

MUTTA NYT. Nyt tuli jänniä asioita. Baby Lips Electro- sarja pitää sisällään viisi neonsävyistä huulirasvaa. Electro-versiot on pakattu itseäni kovasti miellyttävään mustaan, ja vain läpinäkyvissä korkeissa on hiukan väriä. Oi kyllä. Tykkään. Electrobabylipsit odottivat minua postilaatikossa viime viikolla, ja alun hämmennyksestä ja ”mitäs tämä nyt on”-pähkäilystä toivuttuani totesin että nämähän ovat varsin kivoja. Pidin alkuperäisissä Baby Lipseissä juuri niistä värikkäistä versioista, joten arvelin pitäväni myös näistä.

esaf_maybelline_baby_lips_electric_2

esaf_maybelline_baby_lips_electric_3

esaf_maybelline_baby_lips_electric_4

Tarkempaa arviota ja paremmat swatch-kuvat pykään ulos kun olen saanut testailla näitä kunnolla jonkun aikaa, nyt fiilistellään tätä väri- iloittelua. Yritin kuvailla näitä ihanuuksia jo huulilla, mutta flunssa on saanut koko nenän ja suun alueen siihen kuntoon että siitä ei ihan hetkeen oteta lähikuvia. Pahoittelen.

Kaikki viisi väriä ovat oikein jänniä ja hauskoja, ja jokainen tuoksuu hiukan erilaiselta. Väreistä keltainen oli se joka aiheutti pieniä WTF- ajatuksia, mutta ihan hauska sekin on. Keltainen versio on kovin vähäpigmenttinen, joten se menee ihan perus huulirasvastakin jos omat huulet ovat luonnostaan tummemmat.

esaf_maybelline_baby_lips_electric_5

esaf_maybelline_baby_lips_electric_6

Kurkataanko vielä lähikuvat jokaisesta väristä? Joo!

esaf_maybelline_baby_lips_electric_berrybomb_1

esaf_maybelline_baby_lips_electric_fiercentangy_1

esaf_maybelline_baby_lips_electric_ohorange_1

esaf_maybelline_baby_lips_electric_shockingpink_1

esaf_maybelline_baby_lips_electric_strikearose_1

Ja lopuksi pikainen swatc-kuva kämmenselästä. Kuten näkyy, värit ovat kyllä kirkkaita, mutta pigmentti on aika hentoa. Huomasin tosin että esim. oma suosikkini Strike a rose kerrostuu huulille aika kivasti! Peittävämpääkin jälkeä on siis saatavilla mikäli sitä haluaa.

esaf_maybelline_baby_lips_electric_7

Kaiken kaikkiaan Electrobabyt ovat oikein kiva lisäys sarjaan, ja omasta mielestäni huomattavasti kivempiä kuin talven Dr Rescuet. Neonväriset huulirasvat ovat itselleni ainakin kovin mieluinen lisäys työpäivien huulimeikkiin- olen ehtinyt jo muutaman kerran mätsätä kirkkaan huulipunan vastaavaan Electrobabylipsiin. Olen siis laittanut aamulla kirkkaan punan huulille, ja paikkaillut jälkeä ja lisännyt kosteutusta päivän mittaan Electrojutulla. Hyvin on toiminut!

Hintaa Electro-sarjan Baby Lipseillä on noin 3,90€, ja niiden pitäisi löytyä kaupoista toukokuussa. EDIT. Lukijalta tulikin tieto että nämä löytyvät jo kaupoista! Oletteko ehtineet jo törmätä näihin neonuutuuksiin? Mitä mieltä olette, kiinnostavatko Baby Lipsit vielä?

Postauksen tuotteet saatu testiin blogin kautta.

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista, Bloglovinista ja Blogilistalta!

12 Comments

 1. Mua nämä kiinnostivat vain upeiden sävyjen takia. Ostin Oh Orangen, josta tykkään kovasti, kivan keväinen väri :). Eli nämä löytyvät jo kaupoista.

  • Kiitos että vinkkasit että löytyvät kaupoista, lisäsin sen tekstiin! 🙂 Nää värit <3

  • Se onkin näistä se paras! ^^ Jotenkin kaikkeen sopiva sävy!

 2. Mä ostin yhden tällaisen syksyllä Taikuista ja on kyllä ihan kiva 🙂

  • Hii! ^^ Arvaan että ostit pinkin. 😀

 3. Näissä on kyllä jännät värit, varsinkin toi keltainen ja violetti! Strike A Rose tai Pink Shock vois kyllä olla hankkimisen arvoisia 🙂

  • Strike a rose on iiiiihana! ^^ Keltainen ei juuri jätä väriä huulille, mutta violetti on JÄNNÄ!

 4. Oon tylsä enkä innostu näistä:P Huulirasvoina BL:t eivät ole vakuuttaneet ja muutenkin ….äh, njäh. Joo, olen tylsä:D

  • Et sä tylsä ole! 😀 Pyhpah! Ei kaikesta tarvii tykätä. 😀

 5. No onhan nämä nyt upean näköisiä 🙂 Törmäsin itsekin näihin viime viikolla paikallisessa Cittarissa. Vähän piti hypistellä, mutta vielä en yhtään ostanut – ehkä myöhemmin 🙂

  PS: Tullimaksut MUG-tilauksesta maksettu, eiköhän paketti siis tällä viikolla kotiudu, IIIK! 😛

  • Nämä on! ^^ Osa on kivoja, osa vielä kivempia. Kannattaa palata hypistelemään! 😀

   Ja IIIIIIK, MUG!! Aaaa, haluan käyttöraporttia! 😀

Vastaa