Skip to content

Maybelline Anti-shine foundation stick

Maybellinen meikkivoidepuikot ilmestyivät jokin aika sitten kauppojen hyllyille,enkä voinut uteliaisuuttani olla sellaista hankkimatta. Puikko lupaa vähentää ja estää kiiltoa,joten pakkohan tällaisen rasvanaaman  oli ostaa se kokeiluun. 

Anti-shine stick on osa Fit me-sarjaa,ja sävyt ovat sen mukaiset. Itse ostin sävyn 115,Ivory. Se sulautuu kasvojeni ihoon nyt ihan hyvin,mutta luulen että talven tullen tämä saattaa jäädä hitusen tummaksi.

Nyt Ivory kuitenkin sopii iholleni hyvin,joten olen testaillut sitä mielenkiinnolla. 

Puikon luvataan tekevän ihosta tasaisen ja mattapintaisen. Puikon luvataan myös ehkäisevän ihon kiiltoa,ja puuterimaisen ydinosan pitäisi välittömästi hävittää ihon ylimääräistä öljyisyyttä.


Vasemmalla häivytettynä,oikealla suoraan puikosta levitettynä.

Omalla kohdallani puikko ei oikein toiminut niin kuin olisi pitänyt. Iho alkoi kiiltämään nopeammin kuin monen muun tavallisen meikkivoiteen kanssa. Meikkipohja suli nopeasti ja se oli uusittava täysin. Tiedostan tosin ihoni ongelmallisuuden (kiilto puskee läpi ihan mistä tahansa),mutta olisin toivonut että nimenomaan kiillon poistoa lupaava tuote olisi toiminut edes hiukan paremmin.

Puikkomainen meikkivoide on kuitenkin hyvin kätevä käyttää (ja ottaa mukaan,joten se meikkipohjan uusiminen sujuu helposti) ja aion kyllä käyttää tämän loppuun ihan tyytyväisenä. Luulen myös että vähemmän rasvoittuvalle iholle tämä sopii paremmin,itselläni ei yleensä kestä juuri mikään ilman hyvää pohjustajaa. 

Testasin tätä myös IsaDoran Undercoverin kanssa,mutta tämä puikko ei oikein halunnut tulla sen kanssa toimeen. Käytän tätä siis jatkossakin ilman pohjustajaa,vaikka se kestävyyttä hiukan syökin. 

Hintaa tällä oli alle 15€(tarkan hinnan olen ehtinyt jo unohtaa) joten kalliiksi tämän kokeilu ei tule.

Oletteko jo ehtineet kokeilla Anti-shine stickiä? Onko se toiminut teillä paremmin?

9 Comments

 1. Onneksi kerrankin löytyy kanssabloggari, jolla samanlainen naamaihotyyppi kuin itsellä! Aina vähän kaihoisasti luen muiden meikkipohja-arvosteluita, kun tiedää oman ihon reagoivan varmasti jollain täysin yllättävällä tavalla tuotteeseen…

  • Jee,kohtalotoveri! Mulla meikkipohjat ei yleensä IKINÄ kestä täydellisenä maks.4 tuntia pidempään. 😀

 2. Kolmas öljynaama ilmoittautuu! ;D Mulla on ollut apua pari viikkoa sitten ostetusta Benefit PoreFessional pohjustajasta, vaikka olin tosi skeptinen sen kanssa. Se ei pidä ihan mattana, mutta normaalisti mun otsa kiiltää kuin öljyttynä puolessa välissä työpäivää, tän primerin kanssa riitti että jos iltamenoihin vähän taputtelee pintaa. Ehdottomasti paras mitä oon koittanut!

  • Öljynaamakokous! 😀 mulla on toi PoreFessional,mutten oo tykännyt siitä niin paljon kuin IsaDorasta 😀 jotenkin Benefit rullaili mun naamalla eikä pitänyt kiiltoa juuri ollenkaan 🙁

 3. Kiitos postauksesta, tää varmistikin mun ajatuksen siitä minkä sain ostoksilla tätä swatchailessani et ”tää niin ei tuu kestämään mun iholla paria tuntia enempää” 😀

  • Haha,ole hyvä 😀 Tällä on pärjännyt jos on jaksanut kuljetta mukana uusimista varten 😀

 4. Kiitokset minultakin, tämä kiinnosti minuakin, mutta jotenkin epäilytti, että kestääköhän oikeasti rasvaisella iholla.

 5. Anonymous Anonymous

  Tehkää edullinen, kiiltoa hillitsevä kasvohoito – ja edullisesti ! Nyt varsinkin kissa-ihmiset kuulolle : Ota savipohjaista kissanhiekkaa pussista, sekoita siihen hieman vettä tai sitruunamehua. Levitä kasvoille ja anna vaikuttaa kunnes kuivuu ja kiristää, pese vedellä pois. Kuivaihoiset taasen voivat kostuttaa hiekan öljyllä levitettäväksi. – Toimii !

  • Itse ehkä suosisin esim. Logonan kauneudenhoitotarkoituksiin myytävää savea tai New Foodsin savijauhetta. 🙂

Vastaa