Skip to content

Makeup Geek x MannyMua

Ah että, taas on kuulkaa luvassa ihania luomivärejä! Olen kärkkynyt tätä palettia siitä saakka kun MannyMua ilmoitti joskus viime vuonna tekevänsä yhteistyöpaletin Makeup Geekin kanssa, ja helmikuussa se VIHDOIN julkaistiin! Olin laittanut itseni MUGin tiedotuslistalle jotta saisin tietää HETI kun paletti tulee ennakkomyyntiin. No, kävi tuuri, ja sain linkin ennakkomyyntisivulle facebook-ryhmän kautta, ja pääsin tilaamaan paletin ennen virallista julkaisupäivää. Eilen torstaina se sitten viimein saapui luokseni, ja Mannyn paletti on juuri niin ihana ja upea kuin kaikki ovat sanoneet sen olevan.

ESAF_MUG_MANNYMUA_PALETTE_1

Paletin pahvipakkaus suorastaan huutaa Mannya. Pahvi on musta, ja sen etupuolen teksti+kuviot hologrammia. Kantta koristaa Mannyn logo. Takapuolelta löytyy Mannyn kuva ja lyhyt selitys paletista.

ESAF_MUG_MANNYMUA_PALETTE_2

ESAF_MUG_MANNYMUA_PALETTE_3

Tää hologrammikansi, OIKEESTI. Niin hieno!! Vähän  harmittaa ettei itse paletin kansi ole tällainen, tämä nimittäin on ihan tajuttoman hieno ja erilainen.

ESAF_MUG_MANNYMUA_PALETTE_4

Paletin ulkoasu on taattua MUGia. Ruusukultaa ja mustaa, MUGin logo ja monista muista pakkauksista tuttu viivakuvio. Tämäkin on nätti ja kiva, mutta olisin kyllä toivonut tämän kanneksi tuota pahvipakkauksen ulkoasua- se olisi ollut niin erityinen ja hieno! Ja musta. Musta on aina jees. Paletti on kooltaan suunnilleen saman kokoinen kuin pieni Z- paletti, raskaampi vain.

ESAF_MUG_MANNYMUA_PALETTE_5

Paletin takapuolelta löytyy sävyjen nimet Mannyn (tai Sailor Moonin) kuunsirppien kera. Manny on nimennyt itse kehittämänsä sävyt Sailor Moonin, Kingdom Heartsin ja kreikkalaisen mytologian mukaan, ja sekös minulle passaa! Olin yläasteella harras Sailor Moon -fani, olen edelleen Kingdom Hearts -fani ja kreikkalaista mytologiaa nyt vaan rakastan. Myönnän että olisin ostanut paletin ihan vaan jo näiden nimien takia. Kyllä, olen niin helppo.

ESAF_MUG_MANNYMUA_PALETTE_7

ESAF_MUG_MANNYMUA_PALETTE_8

Paletissa on yhdeksän sävyä, ja näistä yhdeksästä kuusi on Mannyn itsensä kehittämiä sävyjä. Paletissa on kolme MUGin vakiovalikoimaan kuuluvaa Mannyn suosikkia. Minulta saaaaaattoi löytyä nämä kaikki kolme, mutta se ei kyllä haitannut lainkaan. Kaikki kolme ovat sen verran käyttissävyjä ettei minua haittaa omistaa niistä tuplakappaleita- irtonapit majailevat Z- paleteissa, ja voin tarvittaessa vaikka antaa ne eteenpäin jos tulee sellainen olo että liika on liikaa. Yksi Mannyn paletin erikoisuuksia on muuten Makeup Geekin Insomnia- pigmentti pressatussa muodossa! Insomnia oli piiiiiiiitkään mun ostoslistalla, joten oli aika iso plussa että sain sen tässä paletissa pressattuna. Mitä vähemmän pitää säätää irtovärien kanssa, sen parempi.

Paletissa olevat vanhat sävyt ovat Beaches&Cream, Frappe ja Cosmopolitan. Näiden lisäksi Insomnia on tavallaan vanha, se on vaan laitettu uuteen muotoon. Eli se on sit kuitenkin uusi. 😀 Uusia sävyjä ovat Artemis (vaalea hohtava korostusväri, nimetty Sailor Moonin Artemis- kissan mukaan), Luna (keskitumma ruusukultainen foiled- sävy, nimetty Sailor Moonin Luna- kissan mukaan), Sora (matta terrakotta, nimetty Kingdom Heartsin päähenkilön mukaan), Mars (tumma, matta kirsikanpunainen, nimetty Sailor Moonin Marsin mukaan) ja Aphrodite (matta, tumma luumunruskea, nimetty kreikan mytologian rakkauden ja kauneuden jumalattaren mukaan).

Näistä uusista sävyistä ehdottomaksi suosikikseni nousi välittömästi Luna. Luna on ihan mieletön, niin kaunis ja monikäyttöinen! Luna on samaa huippulaatua kuin MUGin muutkin foiled- sävyt, ja jotenkin monikäyttöisempi kuin monet vaaleammat vastaavat. Luna toimii hyvin yksinään, ja yhdistyy ihan täydellisesti kaikkiin paletin sävyihin. Sora on toinen suosikkini, sillä se toimii joko häivytys-tai varjostussävynä meikin tummuudesta riippuen. Ja häivyttyy muuten kuin unelma!

ESAF_MUG_MANNYMUA_PALETTE_9

Paletissa on kätevän kokoinen, paletin alle tarvittaessa taittuva peili. En meikkaa oikeastaan koskaan näiden palettien peilien kanssa, mutta haluan silti että paletissa on se peili ihan varalta. Varsinkin tässä, sillä tää on niin mun paletti että tulen varmasti kuskaamaan tämän mukanani ihan jokaiselle matkalle mitä tulevaisuudessa sattuu eteen tulemaan.

ESAF_MUG_MANNYMUA_PALETTE_10

Meikkasin luonnollisesti heti tänä aamuna tällä aarteella, ja olin suorastaan liikuttunut siitä miten hyvin kaikki sävyt toimivat yhteen. Rakastan lämminsävyisiä luomivärejä, ja erityisesti lämpimiä ruskeita. Tämä on heti Natashan jälkeen mun unelmien paletti- tässä on kaikki mitä voin toivoa!

ESAF_MANNYMUA_MUG_LOTD_4

Käytin tän päivän meikissä Beaches&Creamia, Soraa, Lunaa, Artemista ja iiihan vähän Insomniaa Lunan päälle sellasta kivaa pikku lisäefektiä tuomaan.

ESAF_MANNYMUA_MUG_LOTD_7

Makeup Geekin ja MannyMuan yhteistyöpaletti maksaa 45$ (eli 5$ nappi. Tämä lähtee aika paljon halvemmalla kuin MUGin muut luomivärit) ja postitus Suomeen maksoi 9$ päälle. Paletti jäi luonnollisesti Suomen päässä tulliin, mutta se nyt on välttämätön ja pieni paha. Jos tykkäät lämpimistä sävyistä ja MUG kiinnostaa, niin suosittelen tätä. Hyvin lämpimästi. Paletti taitaa tällä hetkellä olla loppuunmyyty, mutta sitä pitäisi tulla vielä lisää. Täältä pääsee tutkimaan saatavuustilannetta ja swatcheja!

Onko teillä kokemusta MUGin luomiväreistä? Kiinnostaako Mannyn paletti?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

8 Comments

 1. Tämä on kyllä NIIIIIIIIN hieno!!! Mut mun mielipiteen sä jo tiesitkin ;D Kauniin meikin teit heti alkuun ja toivottavasti näitä nähdään vielä lisää 🙂

  • Niin on!! Tää on ihan mahtava! <3_<3 Ja kiitos <3 Lisää on tulossa! 😀

 2. Mää sivistyin sun takia! Oli pakko googlettaa, että mitä ihmettä on Sailor Moon ja Kingdom Hearts… No, nyt tiiän… 😀

  • Hahaa! 😀 On ilo olla avuksi ja sivistää! 😀

 3. joo-o, joo-o, vaikea olla tykkäämättä 😀 Pahvikotelo on kyllä ihan laittoman hieno myös!

  • No niinpä! 😀 Tää on <3.

 4. En malta odottaa että saan omani! Taitaa tosin mennä huhtikuun puolelle 😀

  • Mut se tulee silti, ja se on upea! 😀 Hyvää kannattaa odottaa! 😀

Vastaa