Skip to content

Makeup Geek Vegas Lights ensivaikutelma+meikki

Nyt olisi kuvarikasta postausta luvassa-taas. Toinenkin Makeup Geekin tilaukseni tuli vihdoin- ja aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mitä aarteita! UPEITA! Yritän pitää postauksen jotenkin järkevänä ja loogisena, mutten lupaa mitään- olen vähän liian innoissani. Toinen tilaukseni sisälsi siis koko Vegas Lights-kokoelman, jota myytiin erillisten tuotteiden lisäksi myös settinä. Ostin itse paletin ja kaikki irtopigmentit sisältävän setin, mutta sitä ei tällä hetkellä löydy verkkosivuilta. Paletti on loppuunmyyty-lisää on ilmeisesti tulossa. Pigmenttejä kuitenkin löytyy! 

Katsotaanpa sitten mitä koko setti sisälsi. Kokoelmaan kuuluu erikoispaletin lisäksi kuusi irtopigmenttiä. Makeup Geekillä ei ole aiemmin ollut omaa luomiväripalettia-värit on aiemmin laitettu Z-paletteihin. Lisäksi merkin omat tuotteet tulevat yleensä yksinkertaisemmissa pakkauksissa, Vegas Lights-kokoelman tuotteet ovat saaneet omat, pinkit pahvinsa! 
IMG_7537
IMG_7533

Pakkaukset ovat omaan silmääni juuri sopivan Vegas-henkisiä. Pinkkivalkoinen on oikein toimiva väriyhdistelmä, ja yhtenäinen ilme pahvipakkauksissa sitoo muuten eri tavalla pakatut tuotteet sopivasti yhteen. Tässä vaiheessa voisi olla hyvä myöntää että koko Vegas-teema, pakkaukset, värit ja kaikki, tuovat mieleeni Fallout New Vegas-pelin. New Vegas on yksinkertaisesti LOISTAVA, ja oli aika suurena vaikuttimena siihen että innostuin tästä kokoelmasta niin paljon. En ole itse pelannut New Vegasia, se oli minulle hiukan liian jännä, mutta olen katsonut tuntikaudet innoissani vierestä kun mieheni on sitä pelannut. Vegas Lights- kokoelman tuotteissa on sitä vanhaa, tyylikästä Vegas-henkeä mikä New Vegasissa vilahtelee siellä täällä kaiken kaaoksen ja tuhon keskellä. Minulle tämä on New Vegas-settiä tyttömuodossa. Ihihihii. Barbie+New Vegas, tässä sitä ollaan. 


IMG_7546
Itse Vegas Lights-paletti on kermanvalkoista, tukevaa pahvia. Kansi on koristeltu pinkillä, valkoisella ja ruusukullalla- oikein sievää. Kannesta löytyy kaikki korttipakan maat- pata, ruutu, risti ja hertta. 

Paletissa on ihan kiitettävänkokoinen peili- harmi vaan, ettei pahvikansi pysy itsekseen auki. Paletin sisäosaa koristaa UPEA, ihastuttava ja kaltaistani pinta-ja kuviosuunnittelijaa suuresti viehättävä art deco-tyylinen kuviointi. Kannen puolen kuviointi on samaa kiiltävää ruusukultaa kuin päällä, itse paletin osa taas on kuvioitu kevyemmin ja mattasävyllä. Nättiä.


IMG_7553
IMG_7557
Luomivärinappien nimet ja nappien ympäriltä löytyvä rinkula ovat samaa ruusukullan sävyä. Tavallaan kiva että värien nimet on merkattu palettiin oikeille kohdille, ja tavallaan ei- värinapit kun on tarkoituksella kiinnitetty magneeteilla että ne voi halutessaan ottaa pois ja korvata toisilla. Joitakin värien laittaminen väärännimisen napin kohdalle ei tietenkään haittaa- itse en vain raaski ottaa sävyjä pois niille nimetyiltä kohdilta, saati laittaa tilalle jotain muuta. Ehdoton no-no. Saatan olla hiukan rajoittunut, mutta ei. Aion pitää oman palettini juuri tällaisena. Luulen kyllä etten tekisi muutoksia vaikkei nimiä olisikaan merkattu palettiin, kokonaisuus kun on mielestäni oikein toimiva. 

Paletista löytyy siis kuusi lämminsävyistä, Vegas-teemalla nimettyä sävyä. Aavikkoiset ruskean, oranssin ja punaisen sävyt ovat täydellisiä syksyyn! Syksyisestä ensivaikutelmasta huolimatta paletin sävyt ovat varsin helposti yhdisteltävissä moneen muuhun. Paletin kuudesta väristä Bada Bing kuuluu perusvalikoimaan, muut ovat uusia. Pidin aluksi värejä hiukan liian samankaltaisina, ja ajattelin ettei näillä oikein saa tarpeeksi variaatiota aikaiseksi. Väärässä olin. Nämä värit on tehty toimimaan yhdessä, enkä malta odottaa että pääsen kokeilemaan kaikkia mahdollisia yhdistelmiä. Pikaisen kokeilun perusteella näistä on myös äärimmäisen helppo sekoittaa uusia sävyjä!

Mattasävyjä on vain yksi, Desert sands. Muissa on enemmän tai vähemmän helmiäistä, shimmeriä tai ihan kunnon glitteriä. Mirage näyttää napissa matalta, mutta iholle levitettäessä siitä paljastuu aiiiiiivan hento ja lähes huomaamaton helmiäishohto. Efekti on kuitenkin niin kevyt että Mirage käy vaivatta kulmaluulle ilman että jälki muistuttaa diskopalloa. 


IMG_7563
Sävyt ovat aivan käsittämättömän hyvälaatuisia. Luomiväri on kermaisen pehmeää, ja niissä on pigmenttiä vaikka muille jakaa. Allaolevat swatchit on tehty ihan puhtaalle, kuivalle iholle ilman mitään pohjustusta. Olen pyyhkäissyt värin suoraan sormesta kämmenselälle yhdellä pyyhkäisyllä, ja jälki on tällaista. Ihan käsittämätöntä! Jopa vaalea Miragekin peittää ihon sävyn kertaheitolla. Aaaaaah. Tulen leikkimään näillä paljon ja hartaasti. 


IMG_7578
Entäs sitten ne pigmentit? Olin päässyt hypistelemään yhtä pigmenttiä Annien ansiosta, joten tiesin että hyvistä purnukoista on kyse. Meinasin aluksi tilata pelkän paletin, mutta uteliaisuus voitti lopulta ja tilasin koko kokoelmasetin. Hintaero pelkän paletin ja setin välillä ei ollut päätähuimaava, ja tiesin että käyttäisin pigmenttejä riemulla. Irtoluomivärit-ja pigmentit ovat minulle vanhoja tuttuja indiemerkkien (ja okei, myös MACin) ansiosta, joten ihan vieraille vesille en olisi astumassa. 

Pigmenttien pahvipakkaus noudattaa samaa linjaa kuin paletinkin pahvit- pinkkiä, mustaa ja valkoista. Pohjassa oli reikä pigmentin sävyn kohdalla- näin jokaista väriä varten ei ole tarvinnut painattaa omia pahveja, vaan kaikkiin käy samat eikä nimitarrojenkaan kanssa tarvitse säätää. Fiksua. 


IMG_7584
Itse tuotteet on pakattu samalla tavalla kuin peruskokoelmaan kuuluvat pigmentit. Pigmenttipurkit on sinetöity, ja niiden ulkoasu on varsin yksinkertainen. Kirkas purkki, musta kansi, valkoinen teksti. Yksinkertaista ja toimivaa.
IMG_7588
Värien nimet on merkattu purkkien pohjaan. Myös irtopigmenttien nimet noudattelevat samaa Vegas-teemaa. Pigmenttien joukossa on myös kokoelman nimikkoväri, upea punertava, metallinen Vegas Lights. Myös pigmenttien värit ovat samankaltaisia paletin värien kanssa. Samankaltaisia, ei kuitenkaan onneksi samanlaisia. Pigmenttien värit täydentävät kokoelmaa juuri sopivasti! Pigmenteistä löytyy kaksi kultaista- kirkas, vaalea Jackpot ja oliivinvihreää muistuttava Liquid Gold. Muut noudattelevat samaa selvästi Vegasia ympäröivältä erämaalta inspiraationsa saanutta väriteemaa. 

IMG_7591
Irtopigmentit ovat vähintään yhtä hyvälaatuisia- ja pigmenttisiä kuin luomivärit. Myös nämä swatchit on pyyhkäisty sormella kuivalle, puhtaalle iholle, ja jälki on tällaista. Jälki on voimakasta jo kuivalla iholla- voin vain kuvitella miltä nämä näyttävät pohjustajan kanssa! Olen kokeillut ties miten monta erilaista irtoluomiväriä-ja pigmenttiä, ja nämä menevät kyllä ehdottomasti niiden kaikkien kärkeen laadun puolesta. 


IMG_7629
Uusilla väreillä oli tietty päästävä leikkimään. Olo alkaa olla sen verran siedettävä että naamaa kestää hiukan meikatakkin, joten annoin mennä ja kunnolla. Ihana Vintageortackyn Cora oli tehnyt jo jonkin aikaa sitten Vegas Lights-tutorialin, ja noudattelin meikeissäni Coran ohjeita. 

Koko luomelle pääsi siis Roulette, ja luomivakoon Sin Cityn ja Desert Sandin sekoitus. Kulmaluulle Mirage, ja varjostukseksi Bada Bing. Innostuin sooloilemaan sen verran että taputtelin Vegas Lights-pigmenttiä luomen keskiosaan. Vegas Lights on sen verran samansävyinen Rouletten kanssa ettei se näkynyt kevyesti levitettynä kuin kimalluksena, mutta pidin jäljestä silti kovasti! 


IMG_7641
IMG_7644
Tein vahvat rajaukset koska Corakin teki. Alarajauksen tehtyäni meinasin pestä koko meikin pois kun se ei tuntunut yhtään omalta. Epäilys velloi aika vahvana, mutta kun vesikatkon takia en päässyt pesemään meikkiä pois päätin kuitenkin antaa vaan mennä, kävi miten kävi. 

Ja no, näin sitten kävi. Jälki olikin aika kivaa. Ehkä minun vaan täytyy totutella sisärajauksiin, niillä kun saa niin paljon intensiteettiä meikkiin. Alarajaus vaan saa silmäni usein vuotamaan- Se Oikea Rajauskynä kyseiseen tarkoitukseen on selvästi vielä löytämättä. Tällä kertaa käytin Too Facedin setin mukana tullutta vedenkestävää kynää, joka kyllä pysyi kuin synti. 


IMG_7667_
IMG_7668_
Huulille pääsi Diorin ihastuttava Vie D’Enfer, ja poskille MAC-poskipunakaksikko Buff ja Peachykeen. 

Alla vielä bonuskuva meikistä, mieliala oli kuvaushetkellä varsin sassy.


IMG_7651_
Alla vielä kuva meikin keskeisistä tuotteista. Aiemmin vilahdelleita luottotuotteita on muutama, uutena näkyy ainakin Max Factorin Skin Luminizer-meikkivoide. 
IMG_7674
Kuka jaksoi lukea loppuun asti? Huomenna ei ole tällaista kuvaräjähdystä, lupaan! …Ehkä. Muhaha. Mitä piditte Vegas Lights-kokoelmasta, vaikuttaako hyvältä? Alan vasta päästä kunnolla mukaan Makeup Geek-fanijunaan. Tämä on ensimmäinen meikkini merkin tuotteilla, ja tämän perusteella olen täysin myyty. 

Silmät/Eyes:

-UDEPP
-Makeup Geek Mirage
-Makeup Geek Roulette
-Makeup Geek Sin City
-Makeup Geek Desert Sands
-Makeup Geek Bada Bing
-Makeup Geek Vegas Lights
-Too Faced Perfect eyes eyeliner Perfect Black
-Clarins Perfect eyes & brows-paletti saatu
-Yves Rocher Volume Elixir Mascara saatu

Kasvot/Face:


-Max Factor Skin Luminizer Natural 5.0 saatu
-Estée Lauder Double Wear Concealer Extra Light
-MAC Select Cover Up Concealer
-Chanel Vitalumiére Loose Powder foundation 10 Beige
-MAC Blush Peachykeen
-MAC Blush Buff

Huulet/Lips:

-Dior Fluidstick Vie D’Enfer

28 Comments

 1. Ehana! Ihan uskomattoman upeita nuo kaikki kullan sävyt. o_O Musta sisärajaus on kyllä varsinkin juhlameikissä ihan ässä. Olen itse käyttänyt geelilinereita, tuntuvat minulla pysyvät parhaiten.

  • Keetos! Pitääkin kokeilla geelilinereita! Just suosittelin sukulaiselle Bobbin geelilineria, ja kuulemma tykkää kovasti. Ehkä pitää itsekkin kokeilla!

   Ja joo, noi kullan sävyt. O_O Niitä on monta, ja ne on ihania.

 2. Äääää!!! (voit todella kuvitella tähän sellaista riemuhuutoa;D) Nyt tää tahtoo, tää todella tahtoo. Makeupgeek, eka tilaus lähtee niin palkkapäivänä 😉
  Luoja, Ilona, sä olet upea! Tää meikki sopii sulle ihan tajun hyvin ja kyllä, mun mielestä useammin vaan sisärajausta. Sun silmien kaunis muoto tulee vielä kivemmin esille. Tää meikki on musta ihan täys 10:):):)

  • Hihihiii, KIITOS! Pitää selvästi käytellä sisärajausta useammin! ^^ Ihana kuulla että tykkäät, pidin itsekkin tästä meikistä niin paljon!

   Hehheh, nyt on selvästi havaittavissa sellaista pientä MakeupGeek-vimmaa. 😀 Onneksi niiden hinnat on aika lompakkoystävällisiä!

 3. My sassy sis’! Rakastan tota viimeistä kasvokuvaa! Niin ihana. Ja jösses tuota Liquid Goldin pigmenttiä! Apua <3

  • My sassy sis’! Hihih, kiitos. Ja JOO. Toi Liquid Gold. Ihan käsittämätön. Pitää tehdä sillä jotain jännäääää :B

 4. Nyt tulee tunnustus: mä yksikertaisesti Rakastan tätä sun blogia! Työpäivän kahvihetkeä ei voisi paremmin viettää kuin täällä vierailemalla, sillä lähestulkoon jokaikinen päivä täältä löytyy jotain ihanaa ja kiinnostavaa, ihan tekisi mieli välillä ilonkiljahduksia päästää, tosin työkaverit saattaisivat kyllä siinä vaiheessa pitää mua ihan höyrähtäneenä 😉

  Siis noiden pigmettien hohto! Vau! Ihan häikäistyin. Kertakaikkiaan NYT on pakko tehdä tilaus. Mutta mitä ihmettä sitä tilaa, kun tekis mieli tilata kaikki mahdollinen?! 😮 😀

  • Voi Noora, miten IHANA kuulla! ^^ Teidän (ja vähän itseni) iloksi mä tätä kirjoittelen, joten on todella kiva kuulla että jotain tulee tehtyä oikein 😀 Ilonkiljahdukset on ihan ok! Itse vikisin töissä riemusta kun sain varattua MACin Osbournes-kokoelman tuotteita 😀

   Hehheh, tilausta vaan menemään! Suosittelisin näitä pigmenttejä, ja jotain peruskokoelman luomivärejä. Kaikkia saa onneksi tilattua ihan yksittäänkin, joten ei ole pakko ottaa mitään erityistä settiä. HMMMM mun pitäisi ehkä tehdä joku mitä tilata sieltä-postaus 😀

  • ^ Loistava idea! 😀

  • Hahah, to do-listalle meni! 😀

 5. Noi sun silmämeikki kuvat on vaan niin todella upeita! Mä täällä koitan saada jonkinmoista kuvaa ja lopputulos on se, että tekis mieli viskata kamera mäelle 😀

  Noi pigmentit on aivan mahtavan värisiä, kertakaikkiaan.

  • Heh, kiitos! <3 Kovasti oon saanut harjoitella että ne silmämeikkikuvat on ees jonkun näköisiä 😀 Nyt kun vielä saisin loputkin kuvat samalle tasolle 😀

 6. Ihan mieletön silmämeikki! LOOOOOOOOOOOOOOVE! <3

 7. Kaunis meikki ja ihana setti

 8. Upea meikki! Ei ollenkaan mun värinen kokoelma mutta näyttää kyllä sulla hyvältä!! Todella glamour ja hottis!

  • Kiitos, ihana Mohn! ^^

 9. Huh! <3 Henkeänsalpaavan kaunis Ilona <3 <3

  • Kiitos, ystävä rakas <3

 10. Kyllä on nameja, kyllä on nameja. En voi sanoa kuin että KYLLÄ ON NAMEJA! <3

  MUG <3

  • Nameja on! Näitä kun käyttää niin karkkipäivä on joka päivä! MUG <3

  • Hehheh, mulle kelpaa kanssa! Nyt pitäisi vaan käytellä näitä ahkerasti 😀

 11. Kati Kati

  Onpas upea meikki!

 12. TÄÄ ON EHKÄ UPEINTA HETKEEN

  • Ahahaa kiitos <3 😀

Vastaa