Skip to content

Makeup Geek-uutukaisia

Makeup Geek otti ja julkaisi jokin aika sitten joukon (10kpl) uusia foiled-luomivärejä. Uutuuksista alkoi välittömästi levitä suunnattomia ylistyslauluja, ja ne kantautuivat tänne pohjolaankin saakka. Olin suunnitellut uutta tilausta MUGille jo hyvän aikaa, ja uutuusluomivärit antoivat mainion syyn tilauksen tekemiselle. Päätin kuitenkin tilata uutuuksista alkuun vain neljä, sillä halusin testata uutta laatua turvallisesti nudesävyillä. Kirkkaat jäivät vielä odottamaan. Tilasin samaan syssyyn viisi perusvalikoiman mattasävyä ja uuden pienen Z-paletin jotta uutuuksilla olisi koti. Sain ihanuudet vihdoin luokseni, ja nyt onkin hyvä aika käydä niitä vähän läpi!
IMG_2082
Ah, kun ne ovat kauniita. Ihania. Upeita. Paletiksi valitsin siis hopeaisella glitterillä päällystetyn neliöversion Z-paletista. Paletti on söpö kuin mikä, ja sen glitter on samaan aikaan hillittyä ja upeaa. Fabulous, väittäisin jopa. Paletin pinta on glitteristä huolimatta ihanan tasainen,vaikkei sitä pelkästään pintaa katsomalla uskoisi. Pieni hopeinen kaunotar on tällä hetkellä ilmeisesti loppu varastosta, mutta jaksaisin uskoa että sitä tulee vielä lisää- sen verran ihana yksilö on kyseessä.

IMG_2086
Ja ne luomivärit! Ah, niin nättejä. Niin kovin nättejä. Makeup Geekin luomivärit ovat aika tasalaatuisia, ja tykkään ihan erityisesti näistä mattasävyistä. Foiled-sävyt tosin jyräsivät ne urakalla alleen, mutta siitä myöhemmin. Erityisesti nudematat ovat mieleeni, sillä ne sopivat varsin hyvin värikkäidenkin meikkien häivyttelyyn. Lämmin ja kylmä keskiruskea taas ovat erinomaisia joko varjostamaan yksinään, tai toimimaan tummemman varjostussävyn pehmentäjänä. Kovin kivoja.


IMG_2088
Käydäänpäs läpi mitä värisävyjä tuli ostettua. Aloitetaan ylärivistä vasemmasta reunasta! Ihan reunimmaisena vasemmalla ylhäällä on Vanilla Bean. Keskellä Beaches&Cream ja reunimmaisena oikealla Peach Smoothie. Keskirivillä vasemmalla on Frappe, keskellä foiled-sävy Magic Act ja oikealla Barcelona beach. Alimmaisella rivillä on pelkkiä foiled-sävyjä: vasemmalla tumma Showtime, keskellä In the spotlight ja oikealla Grandstand.

IMG_2091
Näistä yhdeksästä suosikkejani taitavat olla Barcelona Beach ja In the spotlight. Muutkin ovat ihania, upeita suorastaan, mutta nuo kaksi löysivät heti ihan erityisen paikan sydämessäni. Kaikki neljä foiled-sävyä ovat laadultaan ihan käsittämättömiä- pienellä hipaisulla tulee ihan järjettömän peittävää jälkeä. En ole tainnut törmätä vastaavaan laatuun vielä missään. Swatch-kuvia kannattaa googlata, meikkikuvia on tännekin tulossa lähiaikoina.


IMG_2098
Beaches&Cream ovat olleet jo aktiivikäytössä, ja niihin olen ehtinyt tykästyä jo kovasti. Muut odottelevat vielä hiukan huolellisempaa testausta, sörkitty niitä kyllä jo on… Kuvien neitseellinen seesteisyys on jo kauan sitten menetetty. 

IMG_2100
Niin, ja se hopeapaletti? Puhdasta rakkautta. 

Kiinnostaako joku sävy ihan erityisen paljon? Oletteko jo ehtineet kokeilemaan uusia foiled-sävyjä, tai Makeup Geekin tuotteita ylipäätään?

16 Comments

 1. Miten ihania sävyjä kaikki ♥ Oon kuullut Makeup Geekin luomiväreistä himupaljon hyvää ja itsekin tekisi niitä mieli koittaa! Tilasitko nämä ihan tuolta Makeup Geekin sivuilta? Mietin vaan, että jouduitko maksamaan paljon esim. tullimaksua, jos Amerikasta tilasit? =)

  • Jep, suoraan MUGilta tilasin! 🙂 Tulleja jouduin maksamaan, mutta oli kyllä niiden arvoiset. Tulleja taisi tulla maksuun jotain n.20e, riippuu ihan tilauksen loppusumman määrästä tuo tullimaksu 🙂

 2. OOOOO! Joo. Kyllä. Odotan meikkikuvia!

  • Hahaa, mäkin! 😀 Kunhan saisin otettua… Ja meikattua. Ehheh.

 3. Anonymous Anonymous

  Voi kuinka ihania värejä ja paletti kanssa. Pistäppä swatchia tulemaan pian niin pääsee kuolaamaan lisää. 😀

  • Hehee, lähitulevaisuudessa, lähitulevaisuudessa… 😀

 4. Mug luomivärejä en ole testannut. Mutta kelpaishan nuo mullekin, ihanan näköinen paletti 🙂

  • Niin kyllä on ^^ Nää on ihan huippuja!

 5. Niin superkaunis paletti, että melkein pyörryin! Ja mä en ole saanut vieläkään aikaiseksi tehdä yhden yhtäkään MUG-tilausta, mikä vääryys!

  • No vääryys todellakin!! 😀 Mutta MUG-tilaus on kyllä sellainen että se kannattaa miettiä ja suunnitella hartaasti. Nuo foiled-sävyt ovat kyllä aika hyvä kannustin- ne kun ovat ihan mahtavia.

 6. Ooooo. Sitten joskus kun saan rahaa jostain, niin sun pitää auttaa mua tekemään MUG-tilaus! Erityisesti nuo foiledit näyttävät upeilta 🙂

  • Autan enemmän kuin mielelläni, tarviit näitä! Kipeästi!

 7. Ah, antaisin vaikka oikean käteni paletista Makeup Geekin luomivärejä.. tai vaikka molemmat..! One day, I promise. One day!

  • Kun se päivä koittaa, kerro jos kaipaat vinkkejä! 😀 Nää on parhautta <3

 8. Mä olen jo ihan tajuttoman pitkään suunnitellut, että tekisin tilauksen tuonne MUGille. Enpä ole vaan vieläkään saanut aikaiseksi. En oikeastaan tiedä mikä mua jarruttaa. Ehkä se, etten osaa valita mitä tilata 😀
  Upeita sä tilaisit! Ja kaikki kiinnostaa!

Vastaa