Skip to content

Make Up Store Tribe

Sain kuulla Make Up Storen Tribe-kokoelmasta ihan sattumalta, ja höristin välittömästi korviani. Kokoelma kuulosti ihanalta, ja aivan minun tyyppiseltäni- ja mallistokuvat vahvistivat nämä epäilyt. Pakkosaadakaikkihetimullenyt-lauseet lentelivät suusta kun etsin käsiini lisää kuvia kokoelmasta. Aloin rauhoittavien hengitysharjoitusten lomassa etsiä hätäisesti käsiini tietoa siitä mistä tuo upea kokoelma olisi saatavilla- sitä kun ei ollut lähiSokoksen kosmetiikkapuolella näkynyt, vaikka Make Up Storea sieltä saakin. 

Päädyin lopulta laittamaan nöyränä MUS:elle viestiä, ja tiedustelin kokoelman tilannetta. Lopputuloksena luokseni matkasi testattavaksi kaksi kokoelman marmoriluomiväriä ja upea verenpunainen huulipuna. Pakettia avatessani päästin varovaisia riemunkiljahduksia- värit olivat luonnossa vielä upeampia kuin olin uskaltanut toivoa. 

Kokoelman huulipuna on upea, tumma verenpunainen Burgundy, joka levittyy huulille helposti. Burgundy on kiiltäväpintainen, superpigmenttinen puna, joka on helppo kerrostaa täysin peittäväksi tai hiukan läpikuultavaksi kuten kokoelman meikkikuvissa on taidettu tehdä. Minulta on puuttunut tämäntyyppinen, ei-matta tumma huulipuna, joten tämä tuli enemmän kuin tarpeeseen. Burgundy tuntuu todella kermaiselta ja kevyeltä huulilla, ja mikäli kiiltävämpi pinta häiritsee, voi aina painaa huulet kevyesti käsipaperiin liian kiillon poistamiseksi. Tämä on jotenkin todella virkistävää vaihtelua muihin kesäisempiin huulimeikkeihini, ja olenkin kehittänyt tämän varalle useampia meikkejä. Haluan yhdistää tämän kevyempiin, pastellisiin väreihin ja levittää tätä vain huulten keskiosaan hiukan purrun vaikutelman saamiseksi!


Vaikka Burgundy on upea, minulle kokoelman ehdottomia helmiä ovat silti sen kaksi marmoriluomivärinappia. (Pakko muuten välissä sanoa, että rakastan tuota jo jokin aika sitten uusittua Make Up Storen napin kantta-vanhan napin kansi oli lähes kokonaan musta, eikä siitä oikein nähnyt mitä sisällä oli. Tämä uusi on ihana!) Triben mukana julkaistiin vihreän eri sävyjä ja kultaista yhdistävä Indus gold ja harmaan, mustan ja valkoisen liittoa juhliva Black Vermont. Indus gold oli se väri johon rakastuin jo ensimmäiset kuvat nähtyäni, sillä se on niin minua kuin olla voi. Useita vihreän vivahteita, kultaista ja ripaus pronssia-minun silmissäni tämä luomivärinappi on täydellinen. Lisäksi värit ovat pigmenttisiä ja kermaisia. En oikein keksi mitään mikä tekisi Indus goldista enää täydellisemmän! 

Black Vermont viehätti sekin heti, mutta jäi alkuhuumassa Indus goldin jalkoihin. Pienen tutkailun jälkeen se pääsi kuitenkin vihertävän sisarensa veroiseksi suosikiksi, sillä Black Vermontista tuntuu löytyvän kaikki eniten käyttämäni harmaan sävyt. Se näissä marmoriväreissä onkin niin ihanaa- vaikka napissa olisi periaatteessa kolme-neljä pääsävyä, saa niitä yhdistelemällä aikaan lukemattomia uusia sävyjä.


Katsokaa nyt tuota upeaa pintaa! Näitä katsellessani sisäinen pintasuunnittelijani huutaa hoosiannaa, sillä näiden pinta on yksinkertaisesti upea. Tämän mustavalkoharmaan kelpuuttaisin ihan milloin vain esimerkiksi verhokankaaksi! Black Vermontin musta ei ole kaikkein pigmenttisin omistamani musta, mutta se tummentaa napin muita sävyjä tarpeeksi hyvin ajaakseen asiansa. Paras sävy napissa taitaakin olla tumma harmaa, sillä se toimii sellaisenaan joko vaalean meikin varjostuksena tai tummemmassa meikissä koko luomella.


Ja entäs tämä vihreä! Indus Gold on ihan puhtaasti upea. Minun silmissäni täydellinen. Ei ehkä ihan kaikkien juttu, tiedän että vihreät värit jakavat mielipiteitä, mutta minulle tämä on täydellinen. Jos napista pyöräyttää kaikkia sävyjä kerralla, on lopputulos kultaisella murrettu vaalea vihreä. Itse olen käyttänyt mieluummin yksitellen kaikkia sävyjä, ja sitten niiden yhdistelmää häivytyssävynä. Tumma vihreä on juuri sopivan tumma varjostussävyksi, ja tällä napilla saa yksinään todella monipuolisia meikkejä.

Kokoelmaan kuuluu myös jo aiemmin ilmestynyt Not so dark- rajauskynä, jonka olen saanut jo aikaisemmin. Kyseinen tumman harmaa kynä kuuluu ehdottomiin suosikkeihini, ja kokoelmalle uskollisena käytin sitä riemulla kun tein kokoelman tuotteilla meikkiä. 

Kokoelman tribe-teema inspiroi minua sen verran että päätin tuoda siitä omaa käsitystäni meikkiin. Harkitsin aluksi kokoelmakuvien mukaista useampisävyistä smokya, mutta päätin säästää sen seuraavaan Tribe-meikkiin. Tämä on kalmoversio meikistä, seuraavaksi haluan tehdä hiukan päivettyneemmän version jossa on käytetty hiukan lämpimämpiä sävyjä. 

Tähän meikkiin käytin kuitenkin molempia luomivärinappeja sekä Not so dark-kynää. Halusin tehdä jotain hiukan tavallisesta rutiinistani poikkeavaa, joten lähdin kikkailemaan rajauksella ja meikin reunoilla. Yhdistin luomivärien häivytyksen ja rajauksen, ja lopputuloksena oli omasta mielestäni hyvin jännä siipi. Ilman siipeä ja hiukan hillitymmillä nostoilla (nyt meikki jatkuu lähes kulmaluulle) tämä menisi ihan täydestä arkenakin!


Päädyin tekemään varjostukset Black Vermontilla, ja käyttämään Indus Goldia kaikkialla muualla. Vahvistin varjostusta ja siipeä vielä Not so darkilla, mutta jätin rajauksen tarkoituksella pois ripsirajasta.

Huulille levitin reippaalla kädellä Burgundya, sillä halusin huulten olevan tässä meikissä näyttävät ja tummat. Kevyempää jälkeä tehtäisiin sitten seuraavassa Tribe-meikissä. Miltä Tribe-kokoelma teidän silmissänne vaikuttaa? Oletteko yhtä ihastuneita kuin minäkin? Tribe on tullut myyntiin toukokuussa, joten sen pitäisi löytyä myymälöistä. Minua jäi kaivelemaan vielä kokoelman kolmas luomiväri, ihan soloväri, joka sattuu näyttämään erehdyttävästi taupelta. Katsotaan vaan, niin päädyn vielä ostamaan sen… 

10 Comments

 1. Äääh, nää marmorinapit on kyllä niin upeita, mutta jotenkin en vain osaa käyttää niitä… Selkeästi niillä mahtavaa jälkeä saa aikaiseksi, ehkä pitäisi uskaltautua kokeilemaan.

  • Suosittelen kyllä lämpimästi! ^^ Ite olen tykännyt kovasti siitä että yhdestä napista saa useampaa sävyä, ja kaikkia voi lisäksi vielä sekoitella yhteen kun vain pyörittää sivellintä jokaisen sävyn päällä. Kannattaa kokeilla!

 2. WAU, upea meikki! kateellisena ihailen näitä MUSE / MUFE/ MAC jne.. meikkejä. Itsellä on niin rajallisesti saatavilla meikkejä kun pikkukaupungissa asun.

  • Kiitos! ^^ <3 Näiden saatavuus on kieltämättä välillä ongelma, mutta ainakin MUSella on ympäri Suomea liikkeitä! Ja MUSea saa muistaakseni myös ihan omasta verkkokaupasta ja Sokokselta. MACia taas voi tilata mihin tahansa Beautyyn tai Stockalle!

 3. Aivan ihania! Meikki on just mun makuun ja sähän tiedät, että vihreä-kulta on just mun makuun. 😉

  • Kiitos! Hahaa, arvasin että sä tykkäät! 😀

 4. Kokoelma ei vaikuta hirveästi minun jutultani, mutta postaus oli silti ilo lukea alusta loppuun, koska innostuksesi kuuluu tekstistä ja välittyy minuunkin 😀 Tekemäsi meikki on upea! Olet kyllä niin taitava 😮

  • Voi kiitos, ihana! <3 Onpa kiva kuulla että innostus välittyi tekstissä- olin tätä kirjoittaessani ihan liekeissä 😀

 5. Voi ei tuota huulipunaa! <3 Ihania sävyjä, vaikka jostain syystä en ole hirveästi innostunut noista marmoriluomiväreistä. (Tosin ihan hyvä vaan.)

  • Hehee,noi marmoriluomivärit on kyllä niin joko tai-juttuja, niistä joko tykkää ihan hirveästi tai sitten ei nappaa yhtään! Tuo huulipuna on niiiiin <3

Vastaa