Skip to content

MadeBy Helsinki,saaliit

Olen kouluprojektin myötä päässyt tutustumaan MadeBy Helsinkiin,ja eilisellä vierailullani päädyin kotiuttamaan muutaman pienen ihanuuden. MadeBy Helsingissä myydään suomalaista,käsin tehtyä designiä,ja myymälästä sekä Madeby-verkkokaupasta löytyy jotain ihanaa kaikille. 

Pidin omat ostokseni hyvin pieninä,ja keskityin pieneen,sievään ja tarpeelliseen. 

Leena Tuomasen nappiheijastin on sievä ja sopivan huomaamaton koriste takkiin. Vaikka heijastin on pieni,tuo se silti sopivasti turvaa pimeille keleille (varsinkin kun tämä bloggaaja kulkee talven yleensä kokomustissa).

Hapsuheijastin taas pääsee koristamaan laukkua. Sulkaheijastimia on vilkkunut katukuvassa ties kuinka pitkään,ja vaikka ne ovatkin sieviä,eivät ne ole oikein napanneet. Tämä taas tuntui välittömästi omalta!

Reetta Isotuopa-Siltasen kortteja taas en vain voinut vastustaa. Ostin niitä yhdeksän. Superprinsessat kimaltelee jos ne haluaa on oma suosikkini. Näitä ostan luultavasti lisää-laitan mielelläni kortteja kehyksiin ja esille,ja haluan että niitä on varastossa yllätystapauksia varten. 

MadeBy Helsinki löytyy Katariinankadulta Torikortteleista,Senaatintorin kupeesta. Tuen itse todella mielelläni suomalaista muotoilua ja käsityötä,ja MadeByssä myynnissä olevat tuotteet ovat laadukkaita,kekseliäitä ja ihania. Saatan lisätä joululahjatoivelistalle erään ihanan hopeakaulakorun… 

Mikäli pähkäilette läheisten joululahjojen kanssa,kurkatkaa MadeBy Helsingin myymälä sekä Madeby-verkkokauppa! 

Postauksen tuotteet olen ostanut itse,enkä hyödy tästä postauksesta tai sen linkeistä millään tavalla. 

6 Comments

  1. Ihana tuo hapsuheijastin!
    Vitsit, että harmittaa, kun unohdin vaania messuilta jotain kivoja heijastimia.

    • Mä katsoin,enkä löytänyt mitään niin kivaa kuin tää hapsu!

    • Niin on! Aion pistää useamman seinälle 😀

  2. Siis yritin kommentoida jo aiemmin, mut tapahtui jotain eikä se vissiin tullut! Mutta: SUPERPRINSESSAT KIMALTELEE JOS NE HALUAA. Ei mitään lisättävää!

    • Mulla saattaa olla näihin liittyen sulle jotain 😀

Vastaa