Skip to content

MAC x Sharon&Kelly Osbourne-huulimeikit

Sain eilen suunnattoman neronleimauksen. Tajusin etten ollut julkaissut loppukesästä kuvaamiani MACin Osbourne-kokoelman huulimeikeistä ottamiani kuvia, ja totesin että ne olisi saatava esille mitä pikimmiten. Kelly Yum-yumista taisin julkaista yhden kuvan täällä, mutta siihen se jäi. Korjataan tilanne nyt, vaikkei näitä aarteita enää mistään saakkaan. 

Tajusin myös etten ottanut kesällä tuotteista yksittäisiä kuvia, vaan keskityin kuvaamaan niitä ryhmänä. Allaolevassa kuvassa näkyy siis huulimeikkien lisäksi myös muut ostamani Osbourne-tuotteet. Sharonin kokoelman tuotteet ovat punaisissa pakkauksissa, Kellyn vaaleanvioleteissa. Ostin Sharonin kokoelmasta kaksi huulimeikkiä, huulikiillon (kultainen Pussywillow) ja kiiltokynän (punainen Ruby). Kellyn kokoelmassa oli useampi ihana huulipuna, mutta vain räikeä pinkki Kelly Yum-Yum tuntui omalta, joten päädyin ostamaan sen.
IMG_4844
Kelly Yum-Yum on Candy Yum-yumin lämpimämpi ja kuulemma helppokäyttöisempi versio. Candy Yum-yum on Kellyn versiota hiukan kirkkampi ja mattaisempi, Kelly Yum-Yum taas on hiukan lämpimämpi ja satin-lattua matan sijaan. Kelly Yum-Yum on huippupigmenttinen ja helposti levittyvä, ja jättää jälkeensä aika voimakkaan värin huulille. Kelly kestää huulilla tuntikausia, ja kulumista ei oikeastaan huomaa. Kelly Yum-Yum värjää huulia hiukan, joten vaikka punan pyyhkisi pois jää jäljelle silti reippaasti väriä.


IMG_4907
En omista Candy Yum-Yumia (vielä) joten en voi verrata värejä keskenään. Esim.Temptalia on kuitenkin verrannut sävyjä keskenään, ja niissä oli ihan silminnähtävä ero. 


IMG_4902
Kelly Yum-Yum on upea yksinäänkin, mutta kauneimmillaan se on mielestäni Sharonin Pussywillow-huulikiillon kanssa. Tätä komboa olen käyttänyt jo useamman kerran, ja se on aina yhtä näyttävä. Ehdottomia suosikkejani!


IMG_4920

Sharonin kokoelmasta löytyi useampi Patentpolish-huulikynä, ja niistä mielestäni upein oli Ruby. Ruby on UPEA murrettu punainen, joka tuo huulille kivasti väriä ollen silti kevyt ja läpikuultava. Rubya voi kerrostaa jonkin verran, mutta se on omasta mielestäni kauneimmillaan kevyesti levitettynä. MACin Patentpolish-kynät ovat ehdottomia suosikkejani, ja Ruby on niistä kirkkaasti paras. Olen hiukan katkera siitä etten hankkinut Rubysta varakappaletta silloin kun oli mahdollisuus, sillä olen käyttänyt tätä kaikista Patentpolish-kynistäni eniten. Ruby on minulla aina mukana, ja se on turvasävyni sekä koulussa että töissä. Ruby tuntuu sopivan ihan kaikkeen-enkä tiedä mitä teen sitten kun se loppuu. Snif.

IMG_4888
Viimeisenä muttei vähäisimpänä on Sharonin kokoelman huulikiilto Pussywillow. Pussywillow päätyi omistukseeni oikeastaan vahingossa, sillä tarkoitukseni oli ostaa kokoelman nudehuulikiilto eikä suinkaan tätä kultaglitteriä. Sain kuitenkin erehdyksessä Pussywillowin, ja huomasin virheen vasta muutaman tunnin kuluttua. En kuitenkaan lähtenyt vaihtamaan kiiltoa, sillä totesin Pussywillowin olevan varsin virkistävää ja tervetullutta vaihtelua-ja varmasti uniikki lisä kokoelmaani. Näin jälkeenpäin olen äärimmäisen iloinen siitä että sain käsiini nimenomaan Pussywillowin, sillä olen käyttänyt sitä useiden eri huulipunien sun muiden päällä. Pussywillow on kuitenkin upea yksinäänkin-katsokaa vaikka! 

IMG_4875
Blogissa on nähty aika vähän ihan nudehuulia, sillä pidän itse suunnattomasti värillisistä huulimeikeistä. Yleensä käyttämissäni kevyissäkin huulikiilloissa on edes jonkun verran pigmenttiä- Pussywillowissa on vain kultaista glitteriä. Kuvissa sen alla on kevyt kerros meikkivoidetta, jolloin kultakimallus on päässyt hiukan paremmin esiin.

En ole juuri käyttänyt Pussywillowia ihan tällaisenaan, mutta nyt tuli sellainen olo että tämä on pakko ottaa aktiivikäyttöön. 


IMG_4873
Ostitteko te kesällä jotain MACin Osbourne-kokoelmista? Säilön omia aarteitani Klonkun intohimolla, ja kammoan sitä päivää kun joku näistä loppuu. Käytettäväksi nämä on kuitenkin tehty, joten en aio säilöä näitä käyttämättöminä kätköissäni, vaan käytän näitä kuitenkin ihan riemulla. 

Mikä näistä kolmesta huulimeikistä on muuten suosikkisi? Ovatko nämä parhaimmillaan yksinään, vai kiinnostaako esimerkiksi Kelly Yum-Yumin ja Pussywillowin yhdistelmä?

24 Comments

 1. Sä oot tommonen MAC-kapinallinen! Ei Lightscapadea, ei Candy Yum-Yumia…WEIRDO!

  • Eikä Ruby Woota! Rebel yell!

  • Tiedetään,tiedetään! Mun MAC-synnit johtaa vielä anekauppaan, kun ostan puuttuvien lisäksi aina jotain muuta ”hyvitykseksi”.

 2. Herranjumala tuo Ruby on kaunis!!! Mulla ei varat riitä MACiin, oikeastaan MACin tiskillä iskee aina piheys. Ainut MAC minkä joskus haluaisin omistukseeni on Maleficent -kokoelman True Love’s Kiss-puna. Harmittaa niin suuresti että se oli kaikkialta loppu enkä sitä 80 dollarin hintaan tosiaankaan lähde ostamaan 🙁 Kauniita ovat nämä, tuo Ruby vei kyllä mun sydämen…

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Ruby on UPEA!! Se on niin..ah. Täydellinen. Mulla on käynnissä löydä Rubylle dupe-operaatio, että saan jonkun korvikkeen kun tää loppuu.

   True love’s kiss onkin kyllä kaunis! Sain sen ihan tuurilla itselleni kun Turkuun oli tullut niitä muutama lisää, ja sain kollegalta siitä vinkin. Vastaavia onneksi tulee varmasti!

 3. Nyt on kyllä niin ihanan sävyisiä, että en ehkä kestä :’D

  • En meinaa kestää mäkään! 😀

 4. UPEITA kaikki! Mutta varsinkin tuo Kelly Yum-Yum ja Pussywillow, kerrassaan mahtavia! Ebaysta niitä näyttäis vielä rapakon takaa saavan, hmmmmm! 😛

  • Hahaa, sieltä saa! 😀 Kelly YumYum on ihan aarre ^^

 5. Oooh! Kaikki on kyllä todella todella upeita! Sopii sulle ainakin täydellisesti. 🙂

 6. Mulla ei ole mitään omana ja ehkä ihan hyvä. Enhän mä raaskisi niitä koskaan käyttää 😀
  Upeita juttuja on, vasinkin tuo Yum-Yum 🙂

  • Upeita nää onkin! ^^ Vähän piti kerätä rohkeutta että sain otettua käyttöön 😀

 7. Uuuuu mama! Noi nudehuulet <3

 8. Yum-Yum on tappavan ihana ja ihan mieletön ton kiillon kera. <3

 9. Pakko munkin hehkuttaa tuota Kelly Yum-Yumin ja huulikiillon yhdistelmää -upea!

  • Hihii, kiitos! 🙂

 10. Jep, toi Yum-Yum on kyllä tosi upea! Itseltä ei varmaan löytyis rohkeutta noin räikeään huulimeikkiin mutta on kyllä hieno. Ehkä mäkin joskus… 😀

  • Joskus on hyvä! 😀

Vastaa