Skip to content

MAC x Selena

HUH mikä viikko. En voi muuta sanoa. Oon puuhaillut koko viikon kodin uudelleenjärjestelyn kanssa, ja työtä riittää vieläkin. Kaikki lähti siitä että päätin siirtää mun meikkipisteen makkarista olkkariin, ja muutosoperaatio vyöryi aika nopeasti ihan koko kämppään. Meikkipiste on nyt oikealla paikallaan, mutta olohuone, keittiö ja eteinen odottelevat vielä omaa uudistustaan. Tekemistä siis riittää koko viikonlopuksi, ja varmaan vielä pitkälle ensi viikkoon. Olen päättänyt tehdä koko jutun osissa, jotta tässä pysyy joku järjestys. Ja etten hääräile itseäni ihan uupumukseen asti, sitä tekemistä kun todella riittää. :’D MUTTA yritän saada viikonlopun aikana tänne juttua mun uudesta meikkipisteestä, siitä tuli nimittäin todella ihana ja toimiva! Se muutti meidän makkarin yleisilmettä ihan totaalisesti, ja siitä tuli todella kodikas ja kutsuva.

esaf_mac_selena_haul_1

Palkitsin itseni tästä muutosoperaatiosta jo alkuviikosta, kun taapersin MACin tiskille hakemaan varastoon Pro Longwear-peitevoidetta ja törmäsin MACin Selena Quintanilla-kokoelmaan. Tämä fanien toiveesta alkunsa saanut kokoelma on saanut porukan aivan sekaisin USA:n puolella! Selena on todella iso nimi sekä Pohjois- että Etelä-Amerikassa, ja kokoelma onkin myynyt siellä aivan hillitöntä vauhtia. En ollut ihan varma siitä tuleeko kokoelma ollenkaan Suomeen, joten en tehnyt sen suurempia haaveita. Olin kuitenkin käynyt kokoelman tuotteet aika tarkkaan läpi, joten tiesin mitä haluaisin jos kokoelma sattuisi tulemaan Suomeen. No, tulihan se!

esaf_mac_selena_haul_2

Kuskasin siis kotiin kokoelmajuttujen lisäksi yhden luottotuotteistani, Pro Longwear-meikkivoiteen. En käytä tätä silmänympärysiholle kovin usein, mutta yhdistän tämän usein kevyempiin meikkivoiteisiin! Käytän tätä myös korostusten tekoon. Pieni putkilo kestää todella aktiivisessa käytössä onneksi aika pitkään, kun yhdellä pumppauksella pääsee pitkälle. Edellinen puteli vetelee jo viimeisiään, joten hain suosiolla uuden valmiiksi etten ole jonain aamuna kokonaan ilman. Se ei sovi.

esaf_mac_selena_haul_3

Mutta mennäänpä niihin kokoelmajuttuihin! No me queda mas-luomiväri oli mulla ihan ensimmäisenä listalla, sillä se on sävyltään mitä mainioin. Olin kuullut tämän laadusta paljon hyvää, enkä lopulta edes swatchannut tätä tiskillä. Kassan kautta kotiin vaan! Onneksi ostin, tää oli laadultaan vielä parempi kuin odotin! No me queda mas sai Temptalian arvostelussa A:n. Sitä ei kovin moni luomiväri saa, ja Temptalian kriteerit on ihan jäätävän tiukkoja. Jos jokin tuote saa siellä A:n, niin sit on kyllä laatusettiä! Oon tosta arvosanasta aivan samaa mieltä, tää on ihan mahtava. No me queda mas on pigmenttisin MACin luomiväri johon olen koskaan törmännyt. Se on laadultaan todella pehmeä, ja levittyy ja häivyttyy vaivattomasti. Tää on HYVÄ.

esaf_mac_selena_haul_5

Sävyltään No me queda mas on todella kaunis lämmin, murrettu vaalea ruskea. Ihan täydellinen sävy häivytyksiin tai todella kevyeen varjostukseen! Luulen että tämä sopii tosi kivasti yksinäänkin ihan koko luomella- en malta odottaa että pääsen testailemaan tätä ihan ajan kanssa!

esaf_mac_selena_haul_6

Myönnän että mulla on ehkä pieni heikkous MACin kokoelmaposkipuniin ja muihin kasvojuttuihin. Ne on musta tosi ihania, ja sellaisia ei ole peruskokoelmassa ihan koko ajan tarjolla! Techno Cumbia-poskipunaduo oli tästä syystä mun listalla. Duon sävyt vaikuttivat tosi lupaavilta ja myös kalpealle iholle sopivilta! Ehdin hetken ajatella että ruskea sävy sopisi varjostuksiinkin, mutta sen ajatuksen hylkäsin jo ennen kuin  näin tämän MACin tiskillä-siihen tämä on liian lämmin. Molemmat sävyt ovat tosi ihania yksinäänkin, mutta pidin kuitenkin eniten näiden kahden yhdistelmästä! Techno Cumbia oli Temptalian mielestä kokoelman heikoin tuote. En voi sanoa tähän oikein mitään koska ostin itse vain kaksi juttua, mutta pidän kyllä TC:stä. Se ei ole laadullisesti paras kokeilemani poskipuna, mutta pidän lopputuloksesta! Se riittää.

esaf_mac_selena_haul_7

Sanoin jo alkuun että tää on ollut raskas viikko. Palaan tähän vielä, sillä mulla on tunnustus- en ole käyttänyt tällä viikolla luomivärejä. Ollenkaan. OLLENKAAN. Oon antanut herätyskellon soida normaalia myöhemmin ja mennyt sen takia ihan minimimeikillä. Oon keskittänyt suurimman osan ajasta huolitellun meikkipohjan tekoon ja laittanut silmiin vaan ihan kevyen rajauksen ja ripsaria! Kulmiin oon laittanu vaan Lumenen vaaleaa kulmavahaa, eli en oo muotoillut niitä mitenkään. Tää on ollut tosi harvinaista ja outoa ja jotenkin tosi ihanaa. 😀

esaf_kokeilin_2

Tää mun mittapuulla suhteellisen nudenaama on ollut tosi kivaa vaihtelua! Ma ja ti ei tehnyt edes mieli meikkailla tän enempää, mutta nyt loppuviikosta on kyllä alkanut olla vähän monipuolisempaa meikkiä ikävä. Haluan luomivärejä! Varjostuksia! Glitteriä! Oon kuitenkin nauttinut tästä ihan älyttömästi. Löysin tän myötä tosi kivan meikkipohjakombon (tuo rakas Pro Longwear-peitevoide sekoitettuna Lumenen seerumimeikkivoiteeseen on TÄYDELLINEN yhdistelmä) ja musta tuntuu että mun meikkipohja on näyttänyt sen ansiosta tosi hyvältä. Mun iho on nyt muutenkin paremmassa kunnossa, mutta toi kombo jotenkin korostaa sitä tosi ihanasti!

No niin. Tän piti olla ihan vaan tällanen kattokaa mitä ostin-juttu, mutta meni tilannepäivitykseksi. Tällasta tänne kuitenkin kuuluu!

PS. Kaikki tän postauksen kuvat on otettu mun uuden meikkipisteen luona, eli tuotekuvista näkee jo vähän mitä on luvassa! Kuka bongaa naamakuvasta mun kaverit, jotka piti laittaa heti ensimmäisenä paikalleen?

PPS. Muistakaahan osallistua arvontaan!

Miten te olette palkinneet itseänne viime aikoina?

4 Comments

 1. Ponithan siellä! <3

  Kaunis meikki, jotenkin tosi naturel sulle. 🙂

  • ilona ilona

   Kiitos! <3 Tykästyin tohon ihan toden teolla, se on ollut jotenkin tosi raikas ja kivan erilainen!

 2. annaootmeikannut annaootmeikannut

  Toi meikki <3

  • ilona ilona

   <3 <3 <3

Vastaa