Skip to content

MAC x Proenza Schouler Lipstick Mangrove

Varoitan jo etukäteen, tästä tuli hyvin kuvapainoitteinen postaus. Alun perin oli tarkoitus vain esitellä että ostin tämän, mutta ehdinkin ottamaan ihan käyttökuvatkin niin laitetaan kaikki samaan. Eikös?

Loppuviikon itkupotkuraivaripainoitteisten (tietokone on muuten edelleen kaputt) päivien jälkeen koin tarvitsevani/ansaitsevani jotain pientä kivaa. Harhailin sattumalta keskustassa veljeni ja siskoni kanssa kahvilla, ja MACin piste nyt vain sattui olemaan siinä lähellä… Menimme siis tutkimaan, ja sainkin riemukseni todeta että osa MAC x Proenza Schouler-kokoelmasta oli jo esillä. Kaikkia tuotteita ei vielä ollut saatavilla, mutta huulipunia löytyi- ja se riitti minulle. Upea, kirkas mattakoralli Mangrove vei sydämeni pikavauhtia, ja kiikutin sen pikavauhtia kassalle. (Oli muuten kokoelmapunalla hintaa- 27 ja risat nipisti hiukan)

Häpeäkseni joudun myöntämään etten ostohetkellä tajunnut millaisen aarteen sain käsiini. En ollut tajunnut millaisessa hylsyssä puna on, joten kun sain paketin käteeni ja avasin sen, päästin riemunkiljahduksia. Olisin voinut ostaa tämän jo pelkän hylsyn perusteella! Katsokaa nyt sitä!

Korkin liukuvärjäys on lumoava- tämä taitaa olla kaunein omistamani huulipuna. 


Itse huulipuna on hyvin kirkas koralli, ja pelkäsin sen olevan lähes identtinen MACin Lady Dangerin kanssa. Koska Neiti Vaara löytyi meikkipöydältäni, otin asiakseni testata näitä kahta rinnakkain heti kun pääsin kotiin. Ero oli onneksi hyvin selvästi nähtävissä- varmistin asian graafikkomieheltäni, joka on minuakin niuhompi värien suhteen. Täysin oikeutettu ostos, siis!

Vasemmalla Mangrove, oikealla Lady Danger

Vaikka Mangrove on peruspunaa kalliimpi, on se kyllä hintansa väärti. Mangrove oli huomattavasti helpompi levittää kuin kilpakumppaninsa Lady Danger tai muut omistamani MACin mattapunat. Mangrove ei myöskään tuntunut huulilla kuivalta, vaikka sen paineli ihan mattaiseksi huulille. 


Hiukan harmittaa etten tajunnut ottaa kuvaa siitä, kun olin pyyhkinyt vertauskuvan jälkeen punat pois huulilta- Mangrove nimittäin jätti huulille hyvin selvän ja näkyvän pigmentin, siinä missä Lady Danger hävisi huulilta välittömästi. Tämä jäljelle jäänyt kevyt puna näytti upealta ja luonnolliselta ihan vain huulirasvan kanssa! Yritän ottaa tästä kuvat myöhemmin. 

Mangrove on muutaman päivän testailun perusteella parhaiten huulilla pysyvä mattapunani. Se kuluu hitaasti (jos ollenkaan) huulilta, ja kun suurin osa punasta on tuntikausien jälkeen kulunut, on jäljellä vielä huuliin tarttunut pigmentti.


Mangrove taitaa olla tämän kesän rakkauspuna. Viikonloppuna olen yhdistänyt sen pronssiseen kevyeen smokyyn, mutta haluan kokeilla myös ihan täysnudelookkia ja jotain värikästä irroittelua! Kannatti tuhlata hiukan, sillä en ole pitkään aikaan ollut näin innoissani huulipunasta!

Ylläolevassa kasvokuvassa näkyy muuten Biothermin Skin Best CC- voiteen jättämä jälki. On muuten aika lähellä täydellistä- olin todella yllättynyt sen tasosta! Koko meikistä ja tuosta voiteesta tulee juttua hiukan myöhemmin. 

Mitä pidätte Mangrovesta, viehättääkö näin kirkkaat huulipunat?

11 Comments

 1. Mäkin epäröin, kun kuulin että se on tosi lähellä Lady Dangeria, mut hei, onhan se ihan selvästi kylmempi. Voisin omistaa tuon pelkästään hylsyn vuoksi. Käyn siis perjantaina kaupunkiin saapuessani pikaisesti kurkkaamassa, mitä kokoelmasta on jäljellä. 🙂

  • Käy ihmeessä! Toivotaan että tätä löytyy vielä- tämä on mun silmissä aarre <3

 2. Ihan mieletön sävy, sopii sulle loistavasti! <3

 3. Tuohan on aivan erilainen kuin LD, no worries 😉 Ja sopii sulle ihan sairaan hyvin!! Onneksi ostit!

  • Kiitos! 😀 Oon aivan samaa mieltä- onneksi ostin! Olisi kaduttanut muuten :B

 4. Ehdottomasti aivan erisävyiset punat, kannatti ostaa kummatkin. 🙂
  Hylsy on kyllä tosi makee!

 5. Uu kiinnostuin! Mulla on kanssa lady danger ja rakastan sitä yli kaiken mutta ainoa mikä harmittaa on se kun päivän päätteeksi huulet alkaa kuivumaan ja se alkaa kökkööntymään 🙁 pitää käydä ostamassa mangrove 🙂

  • Jep, Lady Danger kyllä kuivattaa huulet aika ikävästi! 🙁 Tää ei, tää on <3 ^^

 6. Myy Myy

  Oi se on ihana! Vaikka sen voisi ostaa pelkän hylsyn perusteella 😀

  • No niin kyllä voisi! …Olisin varmaan ostanutkin, onneksi sisältö on kuitenkin ihana 😀

Vastaa