Skip to content

MAC Submerged

Kuten aikaisemmin jo tunnustin, päädyin ostamaan MACin Alluring Aquatic- kokoelmasta yhden kynsilakan- ja tässä se olisi! Kuvista ei tosin taida saada juuri mitään selvää, valot kun oli ihan miten sattuu ja minä liian väsynyt tekemään niille mitään. Seuraavalla kerralla parempia kuvia, eiks je? 

Näistä kuvista voi ehkä kuitenkin saada jonkinlaisen käsityksen siitä millainen lakka on kyseessä. Ehkä. Ostin siis kokoelman kolmesta lakasta ainoan sinisävyisen, ihastuttavan frost-lakan Submergedin. Kokoelman kynsilakkojen korkit noudattavat samaa teemaa muiden kokoelman tuotteiden kanssa, joten korkki on ihana turkoosi vesipisarapilkuin. (myös kynsilakan pahvirasia oli vesipisaroitettu ja tekstuuripintainen!) Nuo pisarat tuntuvat ihan älyhauskalta- tuollainen pieni yksityiskohta pakkauksessa on ihan mahtava lisä! 

Kuvista sitä ei näe, mutta Submerged shiftaa kahden eri sinisen ja violetin välillä valosta riippuen. Kolme kerrosta peitti hyvin, ensimmäinen kerros oli kaikista hankalin ja tuppasi olemaan hiukan laikukas ja epätasainen. Onneksi heti seuraava kerros korjasi asian! 

En ollut aluksi mitenkään erityisen kiinnostunut Alluring Aquatic-kokoelmasta, hypetin enemmän tulevaa Maleficent-kokoelmaa. Nyt kelkka on kääntynyt täysin- en näillä näkymin osta Maleficent-kokoelmasta kuin huulipunan (jos sitäkään) mutta Alluring Aquaticista voisin ostaa vielä vaikka mitä! Ainakin luomivärin ja poskipunan ja ja ja ja ja kaikkea. Kokoelman luomivärinapit näyttivät ihanilta! 

Yritän seuraavalla kerralla saada Submergedistä ihan aikuisten oikeat kunnon kuvat, jotta näette miten ihana se on! Miltä näiden perusteella vaikuttaa?

4 Comments

  1. Mä eilen MACillä käydessä katsoin tätä, mutta en ostanut. Valitettavasti mun varaamaa punaa ei heille koskaan saapunut niin en sitten ostanut mitään.

    • Onpa harmi! 🙁 Siellä on selvästi ollut ongelmia tän ja edellisen kokoelman meikkien kanssa :C

  2. Upealta, tosi moniulotteinen sävy. <3

    • Tää kyllä on! Pitää kokeilla pian uudestaan, ja ottaa paremmat kuvat 😀

Vastaa