Skip to content

MAC RiRi Woo Lipglass

RiRi hearts MAC-kokoelma julkaistiin jokin aika sitten,ja lähdin ensisijaisesti ostamaan kokoelman RiRi Woo-huulipunaa. Huulipuna oli luonnollisesti myyty loppuun,ja päädyin lohduttamaan itseäni samannimisellä ja lähes yhtä ihanalla lipglassilla. 

Kokoelman pahvipakkaukset olivat upeita,vaaleanpunaisella ja ruusukullalla väritettyjä. Kokonaisuuden viimeistelee RiRin nimikirjoitus paketin kyljessä. Sama teema jatkuu itse tuotteissa. 

RiRi Woo lipglass on sinipohjainen punainen,eli sävyltään kylmä. Olen kylmien punaisten ystävä,joten tämä on minulle täydellinen sävy! Huulikiilto on lähes peittävä-kevyttä läpikuultavuutta voi jäädä ensimmäisellä levityskerralla,mutta ei mitään mitä ei saisi korjailulla peitettyä. 


Koostumus on hiukan tahmea,ja Riri Woo on kestänyt huulilla hyvin neljäkin tuntia ennen kuin korjailua on tarvittu. En ole käyttänyt tätä ilman rajausta,joten en osaa sanoa karkaileeko tämä huulilta-voisin kyllä epäillä että karkaa,sillä pigmenttiä on niin paljon. Tämä ei kuivata huulia,muttei kyllä tunnu niitä kosteuttavankaan. 


Onneksi ostin RiRi Woon. Juuri tällainen huulikiilto omista kokoelmistani uupui,ja tällä olen tuonut lisäkiiltoa punaisiin huulipuniin. Parhaimmillaan tämä on kyllä yksinään(rajauksen kanssa,tietty) ja neutraalin silmämeikin kanssa. Tarkoitus olisi tehdä töihin hyvin,hyvin neutraali silmämeikki,ja korostaa tällä huulia oikein voimakkaasti!

Ehdittekö te saada RiRi Woo-punan tai kiillon itsellenne? Entä haalitteko muita RiRi-tuotteita?

10 Comments

  • Jep! 😀 Tällä saa aika helposti näyttävää jälkeä!

  • Kiitos! Niin tuo kyllä tekee-unisten aamujen pelastaja!

 1. Aivan ihana väri ja nuo pakkaukset <3

  • Niinpä! <3 Tuo väri on ihan täydellinen. ^^

 2. Kyllä on hieno! Saa kunnon vamppihuulet, selvästi ainesta pikkujoulupunaksi. :F

  • Oo,niinpä! En ollut edes ajatellut joulua,mutta KYLLÄ.

 3. Myy Myy

  Onpas se pigmenttinen! Ja nätti 🙂

  • Niin on! Ei se silti sitä mattapunan paikkaa korvaa-ehkä vielä jonain päivänä…

Vastaa