Skip to content

MAC Novel Romance-ostokset

The Simpsons-kokoelman ostokset on jo esitelty, joten nyt olisi vuorossa Novel Romance-kokoelman ostokset! Tai okei, kaksi niistä- yksi, kultainen Fluidline-kynä puuttuu kuvista. Ehdin ottaa siitä kuvat erikseen, ja sitten poistaa ne. Näillä siis mennään. 
 
Olin alun perin päättänyt ostaa Novel Romancesta vain yhden paletin, ja senkin ihanan Hennan suosiollisella avustuksella niin etten juuri pääsisi hipelöimään tuotteita tiskille itse. Kuinkas sitten kävikään? (ehdoton lempparimuumikirjani muuten! Omistan siitä Tove Janssonin minulle signeeraaman kappaleen-se on todellinen aarre) Noh, erehdyin käymään perjantaina peräti kaksi kertaa MACin tiskillä. Ensimmäisellä kerralla ostin Simpsons-jutut ja sen kultaisen fluidlinen, toisella kertaa (jolloin törmäsin sattumalta useampaan purkkimafialaiseen-maailma on pieni, ja purkkimafian keskuudessa vielä pienempi) päädyin sitten ostamaan Novel Romance-kokoelman nimikkopaletin. (JJJJA  Rihannan uuden Viva Glam-huulipunan, hups) 
 
Novel Romance-kokoelmassa on kolme neljän luomivärin palettia, ja nämä kaksi kiinnostivat minua alusta asti. Ainoastaan violetteja sävyjä sisältävä paletti ei oikein innostanut- ne nyt vaan eivät tunnu niin omilta sävyiltä. Nämä kaksi kuitenkin olivat kaivelleet mieltäni ensimmäisten promokuvien julkaisusta asti. Alun perin meinasin tyytyä Hennan kautta ostamaani An amorous adventure-palettiin, mutta kun näin paletit ihan livenä ja pääsin hypistelemään niitä, muuttui mieleni aika äkkiä.
IMG_6964
IMG_6965
IDromance
Aluksi hiukan liian turvalliselta ja tavalliselta tuntunut Novel Romance-nelikko iskikin kovaa ja voimalla kaupassa, ja sävyjen kämmenselälle testailu varmisti ostopäätökseni. Paletti on nätti kuin mikä, ja värit ovat aivan älyttömän hyvälaatuisia ja helposti yhdisteltävissä sekä paletin omiin väreihin että muihin vastaaviin. Iso plussa Dance in the dark-sävystä, joka on sekä huippulaatuinen mattasävy sekä tuo ainakin minulle mieleen Dancing in the dark-biisin. 
 
 
IMG_6974
IMG_6977
IMG_6986
An Amorous adventure-nelikko oli se jonka olin alun perin päättänyt hankkia. An Amorous adventure on paleteista uniikein ja jotenkin erilaisin. Muiden palettien väriyhdiselmät tuntuivat hiukan nähdyiltä- tässä oli jotain todella uutta ja raikasta. AAA sisältää sekä kylmiä että lämpimiä sävyjä, jollaisia ei omista kätköistäni ennestään löydy. Tiedän, vaikeaa uskoa, mutta ei löydy. AAA:ssa ei ole ainuttakaan mattasävyä, mutta se ei haittaa- tähän sopivia mattasävyjä minulta löytyy reilusti. Luulen myös että yhdistän AAA:n sävyihin Dance in the darkin-luulen että se sopii näihin vallan mainiosti.
 
An Amorous adventuren sävyt ovat huippulaadukkaita, ja tuntuvat levittyvän todella helposti. Sävyissä on reilusti pigmenttiä, ja erityisesti punaruskeat Sable ja Brawn vaikuttavat siltä että niitä on todella helppo yhdistellä muihin väreihin. Kesällä alkanut lämpimien sävyjen kauteni taitaa jatkua näiden myötä vielä pitkään…
 
 
IMG_6996
Novel Romance-kokoelma on omasta mielestäni yksi MACin viime aikojen huippuja, ja osuu aika täydellisesti omalle mukavuusalueelleni. Ihan ensimmäisenä-näittekö ne mainokset ja sen pitkähiuksisen adoniksen? Oi kyllä. Lisäksi kokoelma sisältää sopivassa määrin turvallisia ja hiukan erilaisia sävyjä, ja kokoelman teema nyt vaan on kertakaikkisen mainio.
 
Näillä aarteilla tehtyjä meikkejä on tulossa lähitulevaisuudessa! Kiinnostaako jompi kumpi paletti teitä ihan erityisen paljon? Ehdittekö jo ostaa jotain Novel Romancesta? 
 
Huomenna olisi vuorossa tarkempaa arvostelua-mistä, sen näette huomenna!
 

8 Comments

 1. Promokuvista näitä katsellessani en oikein innostunut, mutta kun nyt katsoo sun ottamia kuvia Novel Romance -nelikosta, niin se saa jotenkin ihan uusia ulottuvuuksia. No mutta, ehkä näitä ei enää ole kun tänään käväisen Stockalla, ettei tarvitse altistua kiusauksille? 😉

  • Muhaha! Näitä kyllä sanottiin olevan aika reilusti- voi olla että vielä löytyy tiskistä! 😀 Nää on ihania ^^

 2. Kati Kati

  Kieltämättä nuo paletit on aika tavallisen näköisiä, mutta swatchithan ne paljastaa, ovatko sävyt todellisuudessa tylsiä. Tarkemmin tarkasteltuna tuon jälkimmäisen paletit sävyt ainakin näyttävät todella kauniilta ja monipuolisilta. Eli tuolla paletilla tehtyjä meikkikuvia jään erityisesti odottamaan 🙂

  • Jälkimmäinen on minunkin suosikkini! Jotenkin erilainen ja silti monipuolinen ja käytännöllinen 🙂 Sillä olenkin päätynyt meikkaamaan!

 3. Paleteissa on kyllä kivat ja syksyiset sävy-yhdistelmät! Novel Romancesta tulee hieman IsaDoran Highlands mieleen. Mulla on kuitenkin jotenkin morkkis, kun mulla lojuu monta ihanaa palettia lähes käyttämättömänä, joten en uskaltanut edes swatchata näitä.

  Eilen postailinkin, niin ostin sitten Earth Sign -kynän ja Good Kisser -huulipunan. Ihan mahtava kokoelma, joten joitain oli pakko saada :D.

  • Hehe, mulla on kanssa paletteja jotka odottelee käyttöä, mutta nää oli mun syksyn vikat tuhlailut, joten annoin mennä 😀 Ne huulipunat näytti ihanilta!

   Tästä muuten kieltämättä tulee Highlands mieleen!

 4. Myy Myy

  Joka kohdassa, missä luki AAA, mietin sua innostushuutamassa aaaaa. 😀 Ei mulla muuta.

  • Hahaa 😀 Täysin validi ja aiheellinen kuvitelma 😀

Vastaa