Skip to content

MAC-maanantai: Star Trek ja trollinmokoma

Hah. Hetkeen ei ollu juuri lainkaan MAC-maanantaita, ja nyt tulee kaksi putkeen! Hha. Munhan ei siis pitänyt ostaa MACin Star Trek-kokoelmasta mitään, koska ne pari asiaa jotka alun perin olin suunnitellut ostavani myytiin loppuun about heti. Kärvistelin tämän tiedon kanssa ja päätin mieluummin mököttää kuin mennä ees katselemaan jäljellä olevia juttuja tiskille. NO, toisin kävi.

esaf_mac_haul_startrek_1

Kuskasin lopulta kotiin peräti kolme Star Trek-asiaa ja yhden trollijutun. Mulla oli kassalla pari muutakin trollijuttua (toinen huulikiilto ja irtoglitter) mutta päätin pitää edes jotenkin mopon hallinnassa ja jätin ne kaksi lopulta kauppaan. ”Ostan vaan sellaisia mitä oikeasti käytän” oli syyni. Uskoo ken tahtoo.

esaf_mac_haul_startrek_2

Bird of prey oli mun ensimmäinen ostospäätös. Halusin jonkun pressatun pigmentin, ja tarjolla oli joko tää vihreä tai tummansininen. Sininen ei oo mun väri, joten vihreä lähti kotiin.

esaf_mac_haul_startrek_3 esaf_mac_haul_startrek_4

Olin haaveillut kokoelman vaaleasta korostuspuuterista kuukausia, mutta se myytiin totta kai loppuun. Ostin korvaajaksi tummemman Highly illogicalin, joka ei sävyltään ihan oo mulla korostuspuuteri mutta on nimeltään ehkä parasta ikinä.

esaf_mac_haul_startrek_5 esaf_mac_haul_startrek_6

Ja hei, tää puuterin pinta on UPEA. Vaikken voi käyttää tätä yksinään korostustuotteena, menee tää poskipunasta! Ja luomiväristä. Aion myös yhdistää tän esim. Lightscapadeen ja katsoa miten käy!

esaf_mac_haul_startrek_7

En oo mikään maailman suurin huulikiiltojen ystävä, mutta jotenkin kaikki jännemmät sävyt puhuttelee mua suunnattomasti. Pleasure Planet on samaan aikaan jännä ja käyttis! Oon varma että tää menee esim. ihan arkimeikissä kivasti vaikka Whirlillä rajattujen ja väritettyjen huulten kanssa. Tää on myös kivan erilainen mun aiempaan kultaiseen kiiltoon, MACin Pussywillowiin verrattuna!

esaf_mac_haul_startrek_8

Good luck trolls todella tuli ja meni, mutta jotain tuotteita tiskillä oli edelleen tarjolla. Olin alun perin suunnitellut että hankkisin kokoelmasta Bubblebutt-huulikiillon, mutta päädyin lopulta vähän kesympään Glitter grungeen. Vaikka tää on violetti, se on silti mulle arkisempi kuin pinkki Bubblebutt. Myönnettäköön myös että mulla on useampikin pinkki huulikiilto MACilta, joten mulla ei ollut mitään tarvetta vielä yhdelle. Tällaista violettia mulla ei ollut!

esaf_mac_haul_startrek_9 ’

Olin kuulkaa reipas ja kuvasin swatchitkin näistä! Tässä olisi Pleasure Planet ja Glitter Grunge.

esaf_mac_haul_startrek_10

Kuten näkyy, Highly Illogical ei toimi mulla korostustuotteena vaikka mistä suunnasta katsoisi. Sävy on kuitenkin todella nätti, ja pistän tän toimimaan JOTENKIN vaikka väkisin.

esaf_mac_haul_startrek_11

Mun lemppari näistä kaikista on kyllä kuitenkin Bird of prey. Vihreäissä luomiväreissä on vaan Sitä Jotain mun silmissä, ja tää on upeimpia mitä mun kokoelmasta löytyy. Tää kimmeltää tosi monisävyisenä iholla, ja on ihan erityisen upea mustan, vähän tahmean pohjan päälle kerrostettuna!

En oo päässyt meikkailemaan millään näistä, koska mun naama on flunssasta ja niistämisestä ihan haavoilla ja hajalla. Kunhan mun huulet ja nenä tästä paranee, aion leikkiä näillä kunnolla!

Onko joku muu tehnyt hankintoja MACin Star Trek-kokoelmasta?

11 Comments

 1. Voi jösses miten upealta Bird of prey näyttää! Toivottavasti teet siitä meikkipostauksen kun flunssa hellittää. 🙂 Pikaista paranemista!

 2. Kivoja ostoksia ja iso plussa swatcheista, hyvä sinä! Harmittaa, että verkkokauppaan on nyt viime aikoina tullut tosi nihkeästi mitään kokoelmatuotteita, protestoin.. No, säästyypä rahat, mutta jotain vähän spessumpaa olis kyllä kiva välillä ostaa 🙂

 3. Bird of prey on ihan mieletön! <3

 4. Oooeeehh, ihania! Mäkin hiplailin Trolleja vaikka kuinka kauan, mutta koska en ole sitä ikäkuntaa joka olis niihin hullaantunut, niin jätin 😀 Leijonakuningas tai Pokemon -kokoelmia odotellessa! AAAAA. Tuliskin!!!

 5. annaootmeikannut annaootmeikannut

  NO HUH HUH NYT. Toi vihreä. En malta odottaa siitä meikkikuvia. Ja tosta kultaisesta!!

 6. Vihreä luomiväri on kyllä aivan parasta:)

 7. Highly Illogical on tosi kaunis, voin vaan kuvitella kuinka kaunis se luomivärinä onkaan ^_^

 8. Oh what a beauty. Rakastuin tuohon Highly illogicaliin, mikäli päätät koskaan ikinä luopua niin muista minut. Mua harmittaa että missaan nää parhaat Mac -kokoelmat, Trollit ei niin kiinnosta mutta tuo Star Trek…. Hymph! 😀

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 9. IHANIA! Highly Illogical näyttää mun silmään kivalta bronzer topperilta 😀 Ja toi vihreä luomiväri on täyttä rakkautta.

Vastaa