Skip to content

MAC-maanantai: She’s a model

Esittelen MAC-juttuja. Taas. Nyt on kuitenki ihan uutukainen ostos kyseessä! Olin tätä Fashion Pack -kokoelman palettia katsellut jo aikas kauan, ja kierrellyt ja kaarrellut sen ympärillä MAC-pisteellä kuin paraskin korppikotka. Mut nyt se on mun! Mun! MUUUUNNN! Ja tää on ehkä täydellisin paletti just tähän syksyyn. Tykkään. Kovasti.

ESAF_MAC_SHES_A_MODEL_1

ESAF_MAC_SHES_A_MODEL_2

Näistä MACin minipaleteista on tullut mulle jo melkeinpä keräilykohteita, ja tää on taas mitä mainioin lisäys mun kokoelmaan! Tässä on enemmän harmahtavan ruskeita sävyjä kuin esim. MACnificent me:ssä tai Amber times 9:ssa. Ihan erilainen on! Oikeasti! Tän paletin suosikkisävy suattaapi olla Big attitude, joka sai leuan putoamaan kun näitä swatchailin. Kaikki on kivoja, mutta toi BA on se paras mun mielestä!

ESAF_MAC_SHES_A_MODEL_3

Tässä olisi sunnuntai-illan valossa napsitut swatch -kuvat, jotka on laadultaan vähän sinne päin mutta sävyt kuitenkin erottuu. Kait. Kuvasin nää rivi kerrallaan, eli ekassa on ylin rivi, tokassa keskimmäinen ja vikassa alin!

ESAF_MAC_SHES_A_MODEL_4

ESAF_MAC_SHES_A_MODEL_5

ESAF_MAC_SHES_A_MODEL_6

Big attitude on näistä vikan kuvan swatcheista toi ylin. Se on niin upea! Ihana! Paletin kaikki sävyt on onneksi todella hyvälaatuisia, eli Big attitude ei oo se ainoa mahtiyksilö. Tykkään! Kovasti! Ennustan että tuun meikkaamaan tällä aikasta paljon lähiaikoina. Oon ollut tosi laiska arkimeikkien suhteen, ja mennyt ihan vaan parilla luomivärisävyllä. Veikkaan että oon edelleen laiska, mut käytän pääasiassa tän sävyjä! Riemuitsen salaa sitäkin että nää sävyt tulee sopimaan ihan täydellisesti mun uusiin hiuksiin, kunhan loppukuusta pääsen kampaajalle. Ai että!

Iskeekö She’s a model teihinkin, vai odotteletteko jotain muuta MAC-kokoelmaa? Esim. Trolleja? 😀

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

9 Comments

 1. Upea ja aika erilainen paletti. Tosi monikäyttöinen, ehkä keltainen ja tumma petrooli olis tästä ainoat sävyt jotka jäis itsellä vähälle käytölle, vaikka just ne näyttäisi yhdessä sairaan upeilta.

  • Niin on! ^^ Tää on ihan älyttömän ihana. Luulen kyllä että vaikka noi keltainen ja petrooli on ihania, ne jää kyllä mullakin vähän vähemmälle käytölle jo ihan vaan sen takia ettei niitä ihan perusduunimeikkiin laiteta noin vaan 😀

 2. Oi toi keltainen! En malta odottaa, mitä keksit tän kanssa ((:

  • No en mäkään!! En oo ehdannu testaamaan sitä meikissä, enkä malta odottaa että pääsen kokeilemaan!!

 3. Liisa Liisa

  Tää on best <3

 4. MariaK. MariaK.

  Tuo tumma petrooli on upea <3 vaikka en "MAC-tytöksi" tunnustaudukaan Star Trek -kokoelmaa odotan aika innolla 🙂

  • Niin on!

   Star Trek-kokoelma on mullekin se tän syksyn must have-juttu! Muut voin skipata, mutta siitä on pakko saada ainakin pari asiaa. Ihanaa että tulee jotain tollaista scifijuttuakin!

   • MariaK. MariaK.

    Teemajutut innostaa melkein aina peruskokoelmia enemmän, erityisesti jos se teema on jotain mikä kiinnostaa muutenkin, niin kuin nyt tässä tapauksessa tuo scifi. Tällä kertaa on kaltaiselleni kesäihmiselle jopa jotain odotettavaakin syksyllä 🙂

Vastaa