Skip to content

MAC-maanantai: Pro longwear Eyeshadow One to watch

Hhhha! Ensimmäisen virallisen MAC- maanantain aika! Okei, viime viikon maanantain postaus oli MAC- aiheinen, mutta tämä on nyt ihan ensimmäinen MAC-maanantai- merkinnän saanut ja kaikkea. Olen itse suhteellisen innoissani, vaikka käytännössä tämä on aika lailla samanlainen kuin mikä tahansa MAC- aiheinen postaus. SILTI.

Valitsin ensimmäisen virallisen MAC- maanantaipostauksen aiheeksi yhden viimeaikaisista suosikeistani, Pro Longwear- luomivärin sävyssä One to watch.

ESAF_MAC_PROLONGWEAR_EYESHADOW_ONE_TO_WATCH_1

ESAF_MAC_PROLONGWEAR_EYESHADOW_ONE_TO_WATCH_2

Ostin One to watchin puhtaasti Netan suosituksen ansiosta. En ollut ennen Netan tapaamista edes kiinnittänyt Pro longwear- luomiväreihin huomiota, sillä olin keskittynyt täydentämään MAC- palettejani perusluomivärinapeilla. PLW- napit ovat sen verran isokokoisia että ne eivät perus-MAC-palettiin mahdu, ja se on ollut pääsyy PLW- luomivärien sivuuttamiselle. Netta piti kuitenkin sen verran vakuuttavan puheen One to watchin monikäyttöisyydestä etten voinut vastustaa kiusausta.

ESAF_MAC_PROLONGWEAR_EYESHADOW_ONE_TO_WATCH_3

ESAF_MAC_PROLONGWEAR_EYESHADOW_ONE_TO_WATCH_4

ESAF_MAC_PROLONGWEAR_EYESHADOW_ONE_TO_WATCH_5

ESAF_MAC_PROLONGWEAR_EYESHADOW_ONE_TO_WATCH_6

One to watch on sävyltään lämmin, hiukan persikkaan taittava vaalenruskea. Satin- laatua oleva luomiväri tuntuu pehmeältä ja samettiselta, ja sävyn kevyt hohto on varsin kiva lisä. Hohto on kuitenkin satiinimaista, eikä sävystä löydy glitteriä tai muuta kimmellystä. One to watchissa on reilusti pigmenttiä, ja sävyä voi halutessaan kerrostaa joko aivan ohuesti tai todella peittävästi. Olenkin käyttänyt One to watchia sekä silmämeikkien häivytyksissä että ihan varjostuksissakin hiukan reippaammin kerrostettuna. One to watchilla saa yksinäänkin aikaiseksi yllättävän moniuloitteisen meikin, kun varjostukseen lisää useamman kerroksen ja valokohtiin laittaa väriä vain iiiihan kevyesti!

ESAF_MAC_PROLONGWEAR_EYESHADOW_ONE_TO_WATCH_9

One to watchin erikoisuus on sen monikäyttöisyys. Okei, aika moni puuterimainen meikki on monikäyttöinen, mutta One to watchin sävy on jotenkin todella erityinen. Netta testasi sävyä MAC-iltaan osallistuneiden ihoille, ja sävyeroista huolimatta One to watch tuntui sopivan ihan kaikille. Netta suti OTW:ta meistä useamman luomille ja poskille, ja väri sulautui ihan kaikkialle saumattomasti. Silmämeikissä se oli ihana häivytyssävy, kasvoille One to watch toi varjoa ja kevyttä väriä ja hehkua. Värin kerrostettavuuden ansiosta se on sopinut omassa käytössäni aika täydellisesti kalpeamman ihon aurinkopuuteriksi- sävy on hiukan oranssiin taittava, mutta juuri sopivissa määrin. Satin- laatu tuo pehmeää, kevyttä hohtoa, joka ei kuitenkaan kimmellä kuuhun saakka. Ja sutipa One to wacthia mihin tahansa, se kestää ja kestää ja kestää.

ESAF_MAC_PROLONGWEAR_EYESHADOW_ONE_TO_WATCH_7

Ylläolevassa kuvassa One to watch näkyy silmämeikin häivytysävynä, allaolevassa kuvassa sekä silmämeikissä että kevyesti poskilla. Levittipä One to watchia mihin tahansa, se häivyttyy kuin unelma. Arastelin alkuun värin käyttöä kasvoilla, mutta tajusin aika pian huoleni täysin turhiksi tajutessani miten helposti ja kevyesti väri kerrostuu ja häivyttyy.

ESAF_MAC_PROLONGWEAR_EYESHADOW_ONE_TO_WATCH_8

Pro Longwear-luomivärinapissa on aika reilusti tavaraa, ja tämä yksi nappi taitaa kestää käytössä vielä kaaaauan huolimatta siitä että olen sutinut sitä vähän kaikkialle. One to watchista on tullut yksi arkimeikkieni keskeisimmistä tuotteista sävynsä, kestävyytensä ja monipuolisuutensa ansiosta. Päivästä riippuen se on silmillä joko yksinään, häivytyssävynä, varjostussävynä tai poskilla aurinkopuuterina tai varjostuksena.

Hintaa Pro Longwear- luomiväreillä on muistaakseni hiukan yli 20 euroa, ja napissa on tavaraa 3,4 grammaa. One to watch teki sen verran hyvän vaikutuksen että aion käydä nuuskimassa muutkin PLW-luomivärisävyt, jos sieltä vaikka löytyisi useampikin monitoimituote!

Onko Pro Longwear-luomivärit teille tuttuja? Mitäs sanotte One to watchista, nappaako?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

5 Comments

  1. Kyl vaa nappaa! Etsin jatkuvasti monitoimituotteita matkakassiin pakattavaksi ja arkiaamujen pelastuspartioon, joten tämä tulee varmasti löytymään jossain vaiheessa arsenaalistani 🙂

    • Suosittelen lämpimästi! Tästä on tullut nopeasti yksi ehdottomista suosikeista ^^

  2. Piia Pai Piia Pai

    Hieno! Näkisin mielellään kuvan, jossa tuo sävy olisi koko luomella eikä vain ”mausteena”.

    • Kiitos! Sellainen on tulossa- olin ottanut sellaisesta meikistä kuviakin, mutta pieleen menivät. Uusiksi meni, siis.

  3. Mun on ehkä pakko hankkia tämä. Ihan tämän sun hehkutuksen vuoksi 😀

Vastaa