Skip to content

MAC-maanantai: Minihaul

Long time no MAC-maanantai! No, nyt olisi taas sen aika. En ole käynyt MAC-pisteellä shoppailemassa piiiiitkään aikaan eikä mikään vanhempikaan juttu ole oikein innostanut kirjoittelemaan, joten näitä ei ole hetkeen tullut! NO, marssin viime viikolla palkkapäivän koitettua kurkkimaan olisiko Star Trek -kokoelma tullut myyntiin. Ei ollut, joten ostin lohdutukseksi pari muuta juttua. Molemmat oli tavallaan suunniteltuja, sillä olin haaveillut näistä jo jonkin aikaa. Voinen siis siirtää nää ihan harkittujen ostosten puolelle.

esaf_mac_haul_2

Soft serve-luomivärit julkaistiin jo jokin aika sitten, ja ainakin Liisa on maininnut nämä! Liisan kehujen perusteella himoitsin näistä useampaakin sävyä, mutta päädyin maltillisesti vain yhteen.

esaf_mac_haul_3

Swatchasin pisteellä läpi kaikki ja himoitsin niitä kaikkia, ja sain lopulta rajattua haaveitteni kohteet neljään. Näistä neljästä valitsin sitten myyjän kanssa Quite Yummy!:n itselleni. Etsin jotain helppoa ja neutraalia (tuntuu siltä etten mitään muuta nykyään teekkään…) arkimeikkijuttua, ja QY oli just sitä mitä lääkäri määräsi.

esaf_mac_haul_4

esaf_mac_haul_5

esaf_mac_haul_6

Soft serve-luomivärien koostumus on jännä. Niinku JÄNNÄ. Sienimäinen, pehmeä, joustava, sellainen että sitä tekee mieli tökkiä sormella. Kaikissa sävyissä on glitteriä ja hohtoa, ja nää tuntuu toimivan sekä yksinään että puuterimaisten luomivärien alla tai päällä. Ostin tän nimenomaan kerrostustarkoitukseen, joten kiva että toimii. Oon käytellyt QY:ta sekä sormin että synteettisellä siveltimellä, ja molemmat tavat toimii hyvin! Sormella levitettynä jälki on luonnollisesti intensiivisempää, siveltimellä pehmeämpää. Samankaltaisesta purkista huolimatta nää ei oo missään nimessä Paint potien kaltaisia! Paint potit on oikeasti voidemaisia, nää on… En oikein osaa kuvailla mitä nää on. Jänniä, sitä nyt ainakin.

esaf_mac_haul_7

QY levittyy tosi vaivattomasti ja pehmeästi, ja tuntuu iholla tosi kivalta. Sävy on vaalea mutta kerrostettavissa, ja intensiivisyyttä on helppo lisätä useammalla kerroksella. Samalla tulee lisää glitteriä! Tykästyin tähän koostumukseen aika kovasti, ja mulla on pää täynnä vaikka mitä meikki-ideoita tän suhteen. Mulla on ollut viime aikoina tosi vähän aikaa (tai energiaa) mihinkään meikkikokeiluihin, mutta nyt on kyllä pakko ottaa itseä niskasta kiinni.

esaf_mac_haul_8

Mun toinen ostos oli paluun tehnyt Vamplify-kiilto! Nää tuli jo viime syksynä LE-tuotteina myyntiin, mutta nyt nää oli tulleet takaisin. Olen harras rusehtavien nudesävyjen ystävä (mulla on näistä postaus työn alla, niitä on oikeesti PALJON) joten Anything but demure lähti mukaan kotiin.

esaf_mac_haul_9

Tässäkin on jännä koostumus. Tosi paksu ja peittävä, muttei kuitenkaan ällötahmea! Muistuttaa mun mielestä enemmän huulilakkaa kuin kiiltoa. Kestävyyttä en oo vielä päässyt kokeilemaan, mutta oon aika satavarma että mulla on tätä tänään huulilla. Kohta ollaan siis viisaampia.

esaf_mac_haul_10

Mulla oli tää eilen huulilla kun meikkailin ihan muuten vaan, ja tää tuntui kyllä tosi kivalta. Yhdistin tän YSL:n uuteen huulilakkaan ja ai että, se kombo oli TÄYDELLINEN. Kun meikkileikkien jälkeen putsasin huulia käsipaperilla painelemalla molemmat jätti huulille iiiiiihan kevyen stainin-mun mielestä se on vaan hyvä asia!

esaf_mac_haul_11

Molemmat ostokset oli sen verran kivoja että himoitsen nyt lisää sekä Soft serve-luomivärejä että Vamplify-kiiltoja. Lisäääää. Soft servet taitaa olla LE-kamaa, joten niiden kanssa suattaapi tulla pikkuisen kiire…

Oletteko te tehneet jotain mielenkiintoisia ostoksia viime aikoina? 

2 Comments

  1. Kivoja ostoksia! Onko noi Soft Servet nyt siis koostumukseltaan vähän vastaavia kuin ColourPopin luomivärit?

    • ilona ilona

      Hmmmm kyllä ne muuten on! Koostumus ei oo ihan identtinen, mutta näissä on kyllä paljon samaa!

Vastaa