Skip to content

MAC- maanantai: MAC x Ellie Goulding

Pitkästä aikaa MAC- maanantai, woo! Tässä on kuvia enemmän kuin tarpeeksi, joten pidetäänpä alkuhöpinät  minimissään. MAC yhdisti voimansa Ellie Gouldingin kanssa ja kokosi kasaan IHANAN, neutraaleja sävyjä sisältävän kokoelman jonka pakkaukset tuntuivat huutavan nimeäni kovaaaaaaaa siitä sekunnista alkaen kun ne ensimmäisissä promokuvissa näin. En ole Ellie Goulding- fani, hyvä jos olen häneltä biisin tai pari kuullut, mutta tämä kokoelma. TÄMÄ KOKOELMA. Siitä oli pakko saada muutama valikoitu tuote.

ESAF_MAC_ELLIE_GOULDING_1

Tilasin tuotteet stokkan verkkokaupasta, sillä en tiennyt tarkkaan milloin ne tulisivat myyntiin Helsingin Stokkalle. Sain ihanuudet viime torstaina kätösiini, ja olin aika välittömästi rakastunut. Kokoelmaan kuului kaksi palettia, kaksi huulipunaa, kaksi huulikiiltoa ja poskipuna/aurinkopuuteriduo. Ostin paleteista Halcyon Nightsin, koska siinä oli neljä puuterimaista luomiväriä ja 1 cream colour base- toisessa paletissa oli puuteri ja 4 cream colour basea. Huulipunista valitsin neutraalimman, samoin kiilloista. Onneksi noita poskipunia oli vain yksi, niin ei tarvinnut valita. Kaikki kokoelman sävyt ovat hyvin neutraaleita ja vaaleahkoja- sellaisia täydellisiä arkisävyjä. Halcyon nights- paletilla saa kyllä oikein kunnon smokynkin aikaiseksi, mutta minun silmissäni se on silti neutraali arkipaletti.

Seuraavaksi kunnon liuta kuvia pakkauksista, olkaa niin hyvät:

ESAF_MAC_ELLIE_GOULDING_4

ESAF_MAC_ELLIE_GOULDING_5

ESAF_MAC_ELLIE_GOULDING_7

ESAF_MAC_ELLIE_GOULDING_22

ESAF_MAC_ELLIE_GOULDING_8

ESAF_MAC_ELLIE_GOULDING_10

ESAF_MAC_ELLIE_GOULDING_11

Pahvit olivat MACille tyypillisesti mustia, ja logot kultaisia/ruusukultaisia. Pahvipakkausten sisus hohti metallisena- ihana yksityiskohta! Tuotteiden/värien nimet ovat herttaisen hempeitä, ja niistä tuli jotenkin hyvä mieli. En tiedä miksi, mutta tuli. Goodness gracious taisi olla nimenä ehdoton lempparini. 😀

ESAF_MAC_ELLIE_GOULDING_12

Itse tuotteet on pakattu kiiltävään mustaan muoviin, ja niissä on samat metallisenväriset logot kuin pahveissakin.

ESAF_MAC_ELLIE_GOULDING_15

Logo löytyy myös huulipunasta- se on aina kiva ekstra! Only you on hyvin läpikuultava (laatua cremesheen) ja väriltään murrettu, lämmin roosaan taittava koralli. Olipas kuvaus. Only you levittyy kevyesti ja vaivatta huulille, ja jättää sopivasti sävyä läpikuultavasta koostumuksestaan huolimatta. Meni kertaheitolla arkipunasuosikikseni! Omilla huulillani se tarvitsee ehdottomasti rajauksen, mutta se on sivuseikka. Rajaan huulet muutenkin aika lailla aina.

ESAF_MAC_ELLIE_GOULDING_16

Goodness gracious- kiilto (plushglass laatuaan) on sävyltään murretun persikkainen. Se näytti alkuun hyvin samanlaiselta kuin Only you, mutta näissä kahdessa on onneksi ihan selvä ero. GG on kermainen ja läpikuultava, eikä siinä ole lainkaan shimmeriä tai kimalletta. Plushglass- kiiltojen pitäisi pullistaa/turvottaa huulia hiukan, mutta omalla kohdallani en huomannut minkäänlaista vaikutusta. Eipä sillä että sitä kaipaisin tai tarvitsisin, mutta silti.

ESAF_MAC_ELLIE_GOULDING_19

ESAF_MAC_ELLIE_GOULDING_17

ESAF_MAC_ELLIE_GOULDING_20

I’ll hold my breath on lämminsävyinen duo. Ruskea sävy vie pannusta suuremman osan mikä on hiukan harmi, mutta toimii tämä näinkin. Sävyjen yhdistelmä on todella kaunis, ja ne toimivat yksinäänkin mainiosti. Poskipunaosuus on satin- laatua, ja ruskeassa osuudessa on hiukan kultaista shimmeriä. Poskipuna oli pehmeää ja pigmenttistä, ja levittyi helposti. Sävyjen sekoittelun suhteen sain alkuun hiukan säätää, mutta kun oikea sävysuhde löytyi ei suurempia ongelmia ollut. Päädyin levittämään poskille ensin kahden sävyn sekoitusta, ja lopuksi töpöttelemään pinkimpää sävyä vielä hiukan lisää.

ESAF_MAC_ELLIE_GOULDING_24

ESAF_MAC_ELLIE_GOULDING_26

ESAF_MAC_ELLIE_GOULDING_25

Lopuksi se suurin rakkauteni tästä kokoelmasta, Halcyon nights- paletti. Paletista löytyy neljä luomiväriä, ja niiden alta yksi cream colour base. Cream colour baset ovat aikamoisia monitoimituotteita, ja tästä paletista löytyvä sävy käy niin silmämeikkeihin kuin kasvoillekin. Itse olen käyttänyt sitä silmämeikin alla, mutta seuraavaksi taidan kokeilla miten se toimii korostustuotteena poskilla.

ESAF_MAC_ELLIE_GOULDING_27

Lempparisävyjäni tästä paletista taitavat olla Starry eyed ja You my everything. UPEITA molemmat. Paletin ainoa vakikokoelmaan kuuluva sävy on ruskea Saddle, muut ovat LE- sävyjä. Kaikki luomivärit ovat todella pigmenttisiä ja levittyvät vaivatta. Tämä oli varsin positiivinen yllätys, sillä joissakin MACin kokoelmapaleteissa luomivärit ovat olleet vakivalikoiman sävyjä huonolaatuisempia.

ESAF_MAC_ELLIE_GOULDING_29

ESAF_MAC_ELLIE_GOULDING_31

ESAF_HALCYON_NIGHTS_LOTD_2

Lopuksi vielä pientä tiiseriä kokoelmatuotteilla tekemästäni meikistä! Onnistui muuten aika kivasti, vaikka itse sanonkin.

Aiheuttiko MACin ja Ellie Gouldingin yhteistyöstä syntynyt kokoelma teissä sydämentykytyksiä? Päädyittekö tekemään ostoksia?

PS. Myös MACin Faerie Whispers- kokoelma ja uudet nestemäiset retro matte- punat saivat minut löysäämään kukkaronnyörejä, mutta palataan niihin myöhemmin, jookospookos.

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

13 Comments

 1. Mä himoitsen tota poskipunaduoa, toi pakkaus ja väriyhdistelmä näyttää niiiiiin ihanalta ♡ Osaatko yhtään neuvoa, mistä tuon voisi ostaa, kun Stockmannin verkkosivuilla sitä ei ole enää myytävänä? 🙂

  • Vaikea kyllä sanoa :/ Tiskeiltä nyt tietty, mutta ainakin Helsingissä niitä oli enää ihan muutama jäljellä kun kävin maanantaina kysymässä :/ Se on kyllä sääli, koska tämä on IHANA!

 2. Huh toi silmämeikki on kyllä hyvä. Tosi hyvin tummaa ja vaaleaa ja just sopivassa suhteessa toisiinsa!

  • Hiihiii hiiii kiitos. <3

 3. Ihana meikki! Huulipuna näyttää sulla tosi upealta. <3

 4. Nananna Nananna

  Aah nää on ihania! Täällä vannoutunut Ellie ja MAC -fani! Olin jo unohtanut tämän kokoelman, sillä ajattelin ettei se kuitenkaan tule saatavilleni. Vielä näköjään nykyisen kotimaani nettikaupasta noita saisi ja melkein klikkailin jo Halcyon Nightsin tilaukseen, mutta se on hinnaltaan edelleen hiukan kipurajani yläpuolella enkä osaa järkevästi perustella miksi tarvitsisin tuon paletin 🙂 haha, katsotaan voittaako järki vai tunteet. 😀

  • Nananna Nananna

   Tunteisiin taisi mennä: olisi kannattanut tilata tuo paletti ja jäädä kotiin, olisin päässyt halvalla. Sen sijaan lähdin Sephoran aleen ja tuhlasin moninkertaisesti paletin hinnan :’D

   • Voi eeeeei! 😀 Tunneostokset on vaarallisia!! :DD MUTTA toisaalta, ajattele tältä kannalta- sä pääsit Sephoran aleen, senkin mokoma!! :DDD Olen siitä ehkä silleen vähän kade. 😀

 5. Mari Mari

  IHANIA! Tuo eka huulipuna ja poskipuna duo voisi muuttaa myös mun kaappiin, vieläköhän näitä ois jäljellä 😀

  • No toivotaan todella! 😀 Toi poskipunaduo on kyllä ollut ilmeisesti aika suosittu, eli jos sitä on tiskeillä, sitä on vähän :B Sama taitaa olla ton poskipunan kanssa!

 6. Nuo pakkaukset, aaaah! Ja tuo kiillon sävy on ihan täydellinen. Mun mielestä aika onnistunut setti!

  • Niinpä!! Tää oli selkeästi hyvin suunniteltu ja mietitty setti- ihan huippua ^^

Vastaa