Skip to content

MAC- maanantai: MAC Vamplify

Taas se on täällä, MAC- maanantai! Tällä kertaa kurkataan syyskuussa tiskeille saapuvaan huulikiiltokokoelmaan. Sivuutin nämä kuvat aluksi olankohautuksella, sillä näin nämä ensimmäisen kerran jo kesän alussa julkaisuun oli kaaaauan. Sitten muistin ne heinäkuussa uudestaan, ja kävin kuvat tarkemmin läpi. Tummaa ja synkkää pressikuvissa? Oi kyyyllä. Kiiltäviä ja kestäviä sävyjä? Oi kyyyyyyyyllä. Kokoelman nimi on Vamplify? Kyllä kiitos.

VAMPLIFY_PR_FIN-1

MAC kuvailee uusia Vamplify- kiiltoja merkin dramaattisimmiksi huulikiilloiksi tähän mennessä. Infossa luvataan muutenkin aika paljon- Vamplify- kiiltojen sanotaan olevan todella peittäviä ja kestäviä (yksi kerros peittää) ja silti kosteuttavia. Ja kiiltäviä, oh niin kiiltäviä.

VAMPLIFY_PR_FIN-2

Vamplify- kiiltojen lisäksi kokoelmasta löytyy joukko Pro Longwear- huultenrajauskyniä kiiltoihin sopivissa sävyissä. Kiiltojen sävyvalikoima on aika kattava- löytyy sekä nudesävyjä että huutavan kirkkaita pinkkejä ja punaisia. Ja violetteja. Ja sinistäkin näin!

Omalla listallani ovat ne nudesävyt, ja niihin sopivat rajauskynät. Olen enemmän huulipunatyyppiä, mutta nudekiilloissa on sitä jotain. Harhaudun välillä ostamaan kirkkaampiakin huulikiiltoja, mutta ne jäävät usein vähemmälle käytölle ja päätyvät yleensä lopulta kiertoon lähipiirille. Luulen siis että näiden peittäväksi luvattujen kiiltojenkin kohdalla päädyn niihin nudesävyihin ja skippaan kirkkaammat sävyt- ne eivät vain ole minun juttuni.

Oletteko te huulikiilto- vai huulipunatyyppiä? JA, tärkeä kysymys- jos käytätte huulikiiltoa, haluatteko että se on peittävä vai läpikuultava ja kevyt?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

Vastaa