Skip to content

MAC- maanantai: MAC Fix + erikoistuoksut

MACin Fix+, tuo pientä kulttimainetta saavuttanut monikäyttöinen viimeistelysuihke. Fix + on ollut oma suosikkini jo kauan, ja kun kuulin että tästä klassikosta on julkaistu kokoelma tuoksuvia yksilöitä, olin riemuissani. Enemmän kuin riemuissani. Olin aluksi varma ettei tuoksuva Fix + kokoelma tulisi Suomeen, mutta onneksi olin väärässä. Kuulin asiasta ensimmäisenä Julialta, ja varmistelin asian vielä innoissani MACin puolelta. Fix+:n erikoisversioiden pitäisi tulla Suomeen elokuussa, ja nämä ihanuudet ovat ilmeisesti aika odotettuja. Itse aion olla vahtaamassa tällä viikolla supersuihkeiden saapumista Helsingin Stokkan MAC-pisteellä niin aktiivisesti kuin työt periksi antavat. Jaa miksi?

P+P-Fix+-300

Aloitetaanpa vaikka niistä myyntiin tulevista tuoksuista. Erikoiskokoelman tuoksut ovat Coconut, Lavender, Cucumber, Yuzu ja Rose. Kaikki kuulostavat oikein nannoilta, mutta ruusufanina oma valintani kohdistuu Rose- versioon. Myös laventeli houkuttelisi, mutta ruusu vie kyllä ehdottomasti voiton. Entäs sitten ne Fix+:n ominaisuudet? NOH. Petra on puhunut Fix+:sta useampaan otteeseen, ja Petralta taisin tuotteen alun perin bongatakkin. Fix+ kiinnittää meikin tehokkaasti, ja saa vahvasti puuteroidun ja paksun meikkipohjan näyttämään luonnollisemmalta. Hienojakoinen suihke levittyy tasaisesti kasvoille, ja sitoo kosteutta iholle. Fix+ on siis mitä mainioin kaveri myös käsilaukussa, jos tuntuu siltä että nassu kaipaa päivän aikana hiukan lisäkosteutta. Olen pitänyt omaa miniputeliani mukana käsilaukussa, jos olen tiennyt että naamaa pitää puuteroida+korjailla päivän mittaan. Fix+:lla korjailut ja puuteroinnit saa tasoittumaan naamaan tasaisesti. Kuten Petrakin mainitsi, Fix+ on periaatteessa täysin turha osa kasvomeikkirutiinia. Mutta ah, niin ihana osa!

Käytän Fix+:aa kuitenkin muutenkin kuin vain kasvomeikin kiinnityksessä. Fix+ on minulla melkeinpä päivittäin käytössä silmämeikin teossa, varsinkin jos käytän varisevampia luomivärejä tai irtopigmenttejä. Jos haluan pientä lisäpigmenttiä luomiväriin tai haluan että jokainen glitterhippunen kiinnittyy silmäluomeen, kostutan meikkisiveltimeni Fix+:lla ja levitän luomivärin ihmeaineella kostutetulla siveltimellä. Meikki pysyy takuuvarmana, ja irtopigmenteistäkin saadaan ihan kaikki irti.

Fix+ ansaitsee oman arvostelupostauksensa, mutta taidan tehdä sen vasta sitten kun olen saanut hyppysiini oman ruusuveteni. Jos ehdin apajille- kuulemani mukaan en ole ainoa joka noita tuoksuvia aarteita himoitsee. Jättäkää mulle yksi ruususuihke, PLIIS! Tällä hetkellä omistan vain pikkiriikkisen matkakokoisen Fix+:n, ja tarvitsen lisää.

Aiotteko te olla apajilla kun tuoksuvat Fix+:t tulevat? Mikä tuoksu on teistä kiinnostavin?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista, Bloglovinista ja Blogilistalta!

10 Comments

 1. Henni Henni

  Kumpa tulisivat myös stockmannin verkkokauppaan. Itseäni kiinnostaa tuo coconut ja rose.

  • Toivotaan parasta! Nää on sitä luokkaa että sietäisi tulla!

  • KYLLÄ. 😀 Itse himoitsen ruusua. MMM RUUSU.

 2. Mä kysyin lauantaina onko jo tietoa tarkemmasta päivästä, mutta ei vielä kuulemma ollut. :/ Menen taas huomenna kiusaamaan niitä myyjiä. 😀 Toivottavasti ne tulee pian, koska mun Fix+ on pian lopussa! PS. Haluan KAIKKI. Tämä paha?

  • BUU! Toivottavasti tulis kohta! Ja ei. Ei ole paha. Näiden kohdalla ei mun mielestä voi mitenkään olla. 😀

 3. Mun täytyy ostaa näitä ehkä kaksi… Aivan ihania! Kiitos, kun vinkkasit!

  • Hehee, ei kestä! 😀 Nää on parhautta, tulis jo!

Vastaa