Skip to content

MAC- maanantai: MAC Faerie Whispers

Oho oho, mitäs ihmettä? Jo toinen MAC- maanantai näin lyhyen ajan sisällä? Tämä voi merkitä vain sitä että MAC on julkaissut aika tiheällä tahdilla mooonta Ilonaa innostanutta kokoelmaa. Yksi MAC- maanantai olisi ainakin vielä tulossa, kiitos niiden uusien ihanien nestemäisten huulipunien joita eeeehhhkkä ostin kolme. Nyt katsellaan kuitenkin Faerie Whispers- keijukokoelman ihanuuksia!

ESAF_MAC_FAERIE_WHISPERS_1

ESAF_MAC_FAERIE_WHISPERS_2

Minun ei alun perin pitänyt ostaa MITÄÄN Faerie Whispersistä. Ei mitään. Näin Instassa paljon kuvia kokoelman uusista luomiväreistä ja muista kokoelmatuotteista (huom. en swatcheja!) eikä näkemäni oikein innostanut. Promokuvatkaan eivät napanneet- hempeää ja söpöä, ei minun juttuni. SITTEN aloin nähdä swatch- kuvia, ja mieli muuttui kummasti. Uudet foiled- luomivärit näyttivät upeilta, ja erityisesti kokoelman neljä lämminsävyistä yksilöä saivat sydämeni läpättämään. Päädyin ostamaan kaikki nuo neljä. Hups?

Faerie Whispers- kokoelman foiled- luomiväreissä on hauska rypistetty pinta. En ensimmäiset kuvat nähdessäni pitänyt pinnasta ollenkaan, mutta nyt pidän siitä jo aika hitsin paljon. Pinta ei ole kuvissa yhtään niin kivan näköinen kuin tosielämässä- nämä pitää nähdä livenä!

ESAF_MAC_FAERIE_WHISPERS_3

Pppsssst. Tässä olisi kuvat noista neljästä- ensin aina luomivärin nimi, sitten sen kuva. Luomiväreistä tulee joskus myöhemmin ihan käyttökuviakin- ainakin yhden näillä tehdyn meikin olen muistanut kuvata! Kaikissa on pigmenttiä reilusti, ja niistä saa vielä intensiivisempiä kun käyttää niitä joko Fix+:n tai voidemaisen meikkivoiteen kanssa. Näistä neljästä suosikkini taitaa olla ensimmäisenä näkyvä Enchanted forest. Siinä on sitä jotain. Myös Faerie fayre on aika ihana! Samoin Joy toy. Ja okei, nämä kaikki. Mutta Enchanted forest, se on suosikkini! Koko kokoelmassa oli yhteensä kahdeksan foiled- luomiväriä. Loput olivat omaan makuuni joko liian kylmiä tai liian violetteja. Plus johonkin se raja täytyi vetää. Nämä lämpöiset kullan ja pronssin sävyt ovat sellaisia joita tiedän käyttäväni arkimeikeissäni PALJON, joten niitä uskalsin ostaa enemmänkin.

ESAF_MAC_FAERIE_WHISPERS_ENCHANTED_FOREST_1

ESAF_MAC_FAERIE_WHISPERS_ENCHANTED_FOREST_2

ESAF_MAC_FAERIE_WHISPERS_FAERIE_FAYRE_1

ESAF_MAC_FAERIE_WHISPERS_FAERIE_FAYRE_2

ESAF_MAC_FAERIE_WHISPERS_FAIRY_LAND_1

ESAF_MAC_FAERIE_WHISPERS_FAIRY_LAND_2

ESAF_MAC_FAERIE_WHISPERS_JOY_TOY_1

ESAF_MAC_FAERIE_WHISPERS_JOY_TOY_2

Kun olin riehunut luomivärien parissa, tajusin että kokoelmaan kuului myös klassikkotuote Pearl Sunshine. MAC on julkaissut Pearl Sunshinen aikaisemminkin Barbiekokoelmassa, ja se oli silloin kovin pidetty tuote. Tilaisuus hankkia klassikkotuote? Kyllä kiitos! Pearl Sunshine on beauty powder, eli se voi olla mitä tahansa poskipunan, viimeistelypuuterin ja korostustuotteen väliltä. Pearl Sunshine on poskipunan ja korostustuotteen yhdistelmä, ja aika upea sellainen. Faerie Whispersiin kuului toinenkin puuteri, mutta sivuutin sen- tämä oli kiinnostavampi. Pearl Sunshine on sävyltään persikkainen pinkihtävällä hohdolla. Sävy on todella lämmin, ja se tuo ihanan pehmoista hehkua iholle.

ESAF_MAC_FAERIE_WHISPERS_PEARL_SUNSHINE_1

ESAF_MAC_FAERIE_WHISPERS_PEARL_SUNSHINE_2

Olen ehtinyt jo käyttää Pearl Sunshinea jonkun verran, ja käytin sitä sekä poskipunana että korostustuotteena. Hyvin toimi! Ja se on iholla niin KAUNIS. Upea suorastaan.

ESAF_MAC_FAERIE_WHISPERS_PEARL_SUNSHINE_3

Pearl Sunshinen lisäksi ostin vielä toisen kokoelman poskipunista. Oma valintani kohdistui Cheek polleniin, koska Spellbinder- puna oli melkeinpä dupe omistamalleni Cheeky bugger- poskipunalle (sekin MACilta). Lisäksi Cheek pollen oli kivan ruskea, sellainen jota en ennestään omistanut.

ESAF_MAC_CHEEK_POLLEN_2

ESAF_MAC_CHEEK_POLLEN_3

ESAF_MAC_CHEEK_POLLEN_4

ESAF_MAC_CHEEK_POLLEN_5

Cheek pollen on satin- laatua, ja sitä voisi kuvailla lämpimäksi nudesävyksi. Cheek pollen on todella pigmenttinen, ja sen koostumus on melkeinpä kermaisen pehmeä. Pigmenttisyydestään huolimatta Cheek pollen levittyy ja häivyttyy kuin unelma! Cheek pollen on muuten aika upea yhdistelmä Pearl Sunshinen kanssa. Vink vink.

ESAF_MAC_CHEEK_POLLEN_6

PUUH. Siinä oli taas muutama MAC- aarre! Mites te, hankitteko jotain Faerie Whispers- kokoelmasta?

Oon kyllä todella iloinen siitä että päädyin ostamaan nämä- nämä saavat nyt olla a) palkintoni hyvintehdystä työstä sekä b) lohdutuksena ihan jäätävästä hammaslääkärirupeamasta. En mene yksityiskohtiin, mutta kerron sen verran että hammaslääkärikammoni on ollut tämän kuun aikana aika järkyttävällä koetuksella, ja vieläkään ei ole ihan valmista. Jos tämä kipu edes loppuisi, niin olisi aika jees.

Mutta hei, Faerie Whispers. Kyllä vai ei? Innostuitteko keijuhempeilystä?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

12 Comments

  • ARVASIN. <3 Ja no hei, foiled- luomivärit. <3

 1. Hei jotain rajaa näiden MAC-maanantaiden kanssa, tätä menoa mun täytyy ostaa mun ensimmäinen! : D

  • Sori, tätä junaa ei voi pysäyttää eikä MAC- maanantaita rajoittaa. 😀

 2. Yääääää, mä en oo kerennyt MAC-pisteelle moneen viikkoon! ..tai siis ainakaan niiden uusien huulimaalien jälkeen – eli siis niinkuin about ikuisuuteen! 😀 Tämän kokoelman ennakkotiedot eivät yhtään puhutelleet, mutta se uusi Viva Glam -puna tarttis katsastaa. Ja ehkä seuraava sävy niistä nestemäisistä mattapunista, hih! 🙂

  • MITÄ. Miten tämä on mahdollista?! Sun täytyy käydä ainakin hipeltämässä uudet jutut, vaikket mitään veisi kotiin! Ja siis kyllähän sun nyt täytyy hankkia seuraava nestematta-asia. Kyllä. Kannatan.

 3. Ostin vain poskipunan (spellbinder). Nyt jäi harmittamaan tuo pearl sunshine kun kehuit! 😀

  • No toi Pearl Sunshine on TÄYDELLINEN, että syystäkin harmittaa!! 😀 Mutta Spellbinder on kanssa ihana, tosi kaunis sävy ja ilmeisesti todella hyvälaatuinen! ^^

 4. Nuo luomivärit on kyllä niin kauniita <3

  • Ne on! ^^ Ja ihan täydellisiä yksinäänkin koko luomella!

 5. Mä selvisin MACin pisteeltä ilman yhtäkään noista luomiväreistä (wtf?) 😀 Mut oli pakko ostaa se kokoelman vaalein huulikiiltosävy <33

 6. Oon käpälöinyt tätä kokoelmaa pariin otteeseen, enkä ole ostanut mitään. Kuumetta mulla ei tietääkseni ole, joten nyt on kyse vakavista asioista. Ehkä pitää käydä vielä lääppimässä niitä violettisia luomivärejä, niihin kyllä vähän ihastuin 😀

Vastaa