Skip to content

MAC- maanantai: Eyes on MAC

eyesonmac

Uusi MAC- maanantai, uudet kujeet! Nyt olisi vuorossa infoa hetki sitten julkaistusta kokoelmasta sekä pari tiiserikuvaa ostamistani kokoelmaan kuuluvista tuotteista. Miltäs kuulostaa?

EYESONMAC_Ambient_300

Kuten kokoelman nimestä (Eyes on MAC) voi päätellä, kyseessä on silmämeikkikokoelma. Tarkemmin jos katsellaan, niin kokoelma koostuu pääasiassa erilaisista luomiväripaleteista, ja sekös minulle sopii. Kaikki meikit ovat ihania, mutta luomivärit ja erityisesti luomiväripaletit ovat aivan erityisen lähellä sydäntäni. Näin on myös MACin osalta. Eyes on MAC sisältää useamman paletin, johon on koottu tiettyjä sävymaailmoja noudatellen koko joukko MACin luomivärejä niin että jo yhdellä paletilla pärjää pitkälle. Kokoelmassa on kaksi 15 nappia sisältävää palettia, jotka ovat kuuluneet jo jonkin aikaa perusvalikoimaan, sekä 4 pientä yhdeksän napin palettia. Lisäksi kokoelmaan kuuluu kaksi luomivärisivellintä. Kokoelman siveltimistä en osaa vielä sanoa mitään, sillä en kumpaakaan omista. Vielä.

EYES-ON-MAC_BRUSH_-213_300

EYES-ON-MAC_BRUSH_228_300

Siirrytäänpä niihin paletteihin! Aloitetaan uutuuksista, eli minikokoisista yhdeksiköistä. Siinä missä 15 napin paletin napit ovat normaalikokoisia nappeja (niitä samoja joita voi ostaa refill-muodossa), ovat yhdeksikköpalettien napit minikokoisia. Yhdeksikköjen pitäisi jäädä ihan pysyvään valikoimaan. Toistaiseksi niitä taitaa saada vain Helsingin pisteeltä (Tampereelle ei ollut kuulemma VIELÄ tulleet, Turusta en tiedä, verkkokauppaankaan eivät olleet ilmestyneet) mutta eiköhän asia korjaannu lähitulevaisuudessa. Yhdeksikköpaletit ovat supersöpöjä ja melkein kämmeneenmeneviä. Yhdeksikköjä on neljässä eri sävymaailmassa, ja jokaisesta löytyy useampia luomivärikoostumuksia eri tummuusasteilta valitusta sävymaailmasta. Yhdellä paletilla saa siis helposti arki- ja iltameikkejä varsin kiitettävällä vaihtelevuudella. Katsotaanpa millaisia yhdeksikköjä on tarjolla! Paletit tulevat kuvissa seuraavassa järjestyksessä: Amber x 9, Burgundy x 9, Navy x 9 ja Purple x 9.

EYES-x-9-_EYE-PALETTE_Amber-Times-Nine_300

EYES-x-9-_EYE-PALETTE_Burgundy-Times-Nine_300

EYES-x-9-_EYE-PALETTE_Navy-Times-Nine_300

EYES-x-9-_EYE-PALETTE_Purple-Times-Nine_300

Lisäksi kokoelmaan kuuluu jo pidempään saatavilla olleet 15 napin jättipaletit. Molemmat jättiläiset sisältävät kattavan valikoiman neutraaleja sävyjä. Paletit on jaettu kylmiä ja lämpimiä sävyjä sisältäviin, ja nämäkin kuuluvat ihan vakkarivalikoimaan. Näistä omistan jo ennestään Cool Neutrals- paletin, Warm neutrals on ollut jo pidempään ostoslistallani. Alla molemmista pressikuvat, ensimmäisenä Cool Neutrals, toisena Warm Neutrals.

EYES-x-15-_EYE-PALETTE_COOL-NEUTRAL_300

EYES-x-15-_EYE-PALETTE_WARM-NEUTRAL_300

Ennen kuin näytän muutaman kuvan Eyes on MAC-kokoelman ostoksistani, tässä vielä kuva koko kokoelmasta kaikessa komeudessaan. Tykkääään. Tykkään kovasti. Allaoleva kuva näyttää myös yhdeksiköt aika todenmukaisessa koossa suhteessa 15 napin jättiläisiin- samalla näkee perusluomivärinapin ja yhdeksikkönapin kokoeron! Koska sitä todella on. Luulen että yhdeksikköpalettien napit tulevat olemaan ensimmäisiä luomivärinappeja jotka saan käytettyä ihan loppuun asti… Ehkä.

EYES-ON-MAC_Lineup_300

No NIIN! Ehdin todella tekemään jo ostoksia kokoelman tiimoilta, joten vilautan pikaisesti ostamani paletit. Kyllä, monikossa. Ostin kaksi. Ensimmäisellä ostosreissulla päädyin ostamaan Burgundyn, mutta lopulta palasin vielä rikospaikalle ja ostin myös Amberin. Burgundy on IHANA, mutta olin kuullut Amberista sen tason kehuja etten raaskinut jättää mokomaa ostamatta. Huomasin myös suureksi riemukseni etten omistanut AINUTTAKAAN Amberin luomiväriä ennestään! Samankaltaisia sävyjä joo kyllä, mutta en just näitä. :’D Burgundysta löytyi yksi nappi ennestään, Quarry. Sen kanssa voin elää, Quarry kun on <3.

ESAF_MAC_AMBER_TIMES_NINE_1

Yllä Amber, alla Burgundy. Ah kyllä. Yksi yhdeksikkö kustantaa 38€, mikä on suhteellisen kohtuullinen hinta yhdekstästä, vaikkakin pienemmästä, MAC- luomiväristä. Yhdeksikköpaletit ovat mitä mainioimpia matkapaletteja, sillä niillä loihtii sekä päivä-että iltameikkejä. Jo yhdellä paletilla pärjää pitkälle, mutta vaikka ottaisi mukaan kaksi palettia, eivät nekään veisi mitenkään suunnattomasti tilaa laukusta- ja vaihtelevuutta tulisi heti suunnattomasti lisää. Pelkälle viikonloppureissulle riittäisi varmasti yksi!

ESAF_MAC_BURGUNDY_TIMES_NINE_1

Yhdeksiköt voisivat olla myös aika mainio tapa tutustua MAC- luomiväreihin. Jokainen paletti sisältää useampaa MACin luomivärilaatua (matta, frost, satin) ja muutaman täysikokoisen napin hinnalla saa yhdeksän pientä. Toki yksittäisessä yhdeksikön napissa on huomattavasti vähemmän tavaraa kuin täysikokoisessa, mutta toisaalta sävyjä saa enemmän.

Ainakin Myy ja Henna ovat kirjoitelleet omasta Burgundy-paletistaan. Myyltä löytyy myös ihan mahtavat swatchit paletin väreistä! Jos siis harkitset Burgundyn ostoa, kurkkaa ehdottomasti Myyn postaus.

Oletteko jo ehtineet tutustua Eyes on MACiin? Mitä pidätte?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

13 Comments

 1. Kylmiä väreitä! Tahdon omistaa – aion omistaa! Rahapäivä, tule jo! 😀 Mä en kestä, kuinka kauniita sävyjä noi on. Yleensä en oikein innostu noin neutraaleista väreistä, mutta kyllä mä ainakin Burgundyn, Purplen ja ehkä jopa Amberinkin ostan. Tai kaikki, haha 😀

  • Kaikki on hyvä. 😀 Näissä on ihan täydelliset väriyhdistelmät! Silleen sopivan neutraaleita, muttei kuitenkaan liian. Silleen täydellisesti. 😀 Amber ja Burgundy on RAKKAUTTA.

 2. Mua kiehtoo nuo yhdeksiköt! Omistan MACilta vasta yhden luomiväripaletin, kun itsehän tosiaan vasta aloitin MACiin tutustumisen 😀 Mulla on Wash&Dry -kokoelmasta se Warm Wash -paletti, mutta se osoittautuikin aika kimalteiseksi. Jos laitan sitä jonkun toisen luomivärin päälle, se varisee silmänalusille jossain vaiheessa päivää. Kaunis paletti kyllä, mutta ei ihan täyttänyt odotuksia, kun en tajunnut sen olevan niin glitterinen 😀 Mutta tuollainen yhdeksikkö on kyllä hankittava. Tosin valinnanvaikeus iski heti alkuun 😀

  • Nää yhdeksiköt on IHANIA! Ja niiden kautta pääsee aika mainiosti sisään MAC-luomivärien maailmaan. Valinnanvaikeus, se on kyllä paha.

   Ja voi EI! Ne Wash&Dryn luomivärit on ihania, mutta todella glitterisiä! Ja ne ei oo niiden perusluomivärejä, vaan sellasia mitkä toimii parhaiten esim. Fix+:n kanssa tai ihan vaan kostealla siveltimellä levitettynä!

 3. Noora Noora

  Tyylikäs kokoelma 🙂 Jos noita yhdeksikköjä tulis jossain vaiheessa verkkokauppaan, niin Amber menisi varmasti samantien tilaukseen, aivan ihana kokonaisuus <3

  • Niin on! ^^ Jaksan kyllä uskoa että nää tulis jossain vaiheessa verkkokauppaan, kun kuitenkin ymmärtääkseni jää ihan vakkarivalikoimaan. Ja KYLLÄ. Amber on <3. Oon nyt käyttänyt sitä monta päivää putkeen :'D Joko pelkästään sitä tai Katvondeen Shade&Lightin kanssa ^^

 4. Apua, MAC, apua! Mitä ihanuuksia. Mun on pakko yhtyä, mun heikko kohta on luomivärit ja paletit varsinkin. Saanko nuo kaikki, kiitos? 😀

  • Luomivärit on PARHAITA. Parhaita. Ja MAC- luomivärit on <3.

   Kyllä! Sulle KAIKKI!

 5. MÄ TAHDON KAIKEN. Oikeesti, mä haluan jokaisen noista yhdeksiköistä. Am I mad? Yes, yes I am.

  Tosin nyt putkahti mieleen idea, että pikkusisko saattaisi ilahtua Amberista jouluna… Hmm, olisi hyvä upgreidaus Natural Codesta 😀

  • Et ole hullu, olet kosmebloggaaja! Tosin siinä on jotain samaa… HMM. Mut toisaalta, great minds ja silleen, MÄKIN HALUAN.

   Kannatan tätä lahjaideaa siskolle! Se on suloinen, ihana ja ehdottoman suositeltava!

 6. Voi MAC minkä taas teit! Macilta tulee jatkuvalla syötöllä ”pakko ostaa”-tuotteita. Burgundy tai Amber taitaa päätyä minunkin ostoslistalle 🙂 Onko paletin koko sama kuin Macin 4xpaletilla? Hakusessa olisi pienikokoinen paletti useammalla sävyllä reissuja varten, mutta neljä sävyä ei tahdo riittää aluksikaan 😀

  • Niin tulee!! :’D MAC-mokoma! Sekä Burgundy että Amber on molemmat IHANIA. Amberia oon käytellyt nyt viime päivinä todella paljon, sillä tulee ihanan monipuolista jälkeä!

   Itse paletin koko on sama kuin 4xpaletilla! Aivan täsmälleen sama. Luomivärinapit vaan on paljon pienempiä. 😀 Nää yhdeksiköt on aika täydellisiä matkapaletteja!

   • Hyvältä kuulostaa! Pitääkin sitten nopeasti käydä hakemassa omani 😀

Vastaa