Skip to content

MAC-maanantai: Extra dimension skinfinish Double Gleam

On jälleen kerran MAC-maanantain aika! Mihinkäs tiikeri raidoistaan pääsisi jne. MACilta on tullut tänä syksynä aika paljon kaikkea kivaa, ja olen päätynyt kotiuttamaan niistä kivoista asioista ihan kiitettävän määrän. Yksi mun eniten odottamista lanseerauksista oli uudet pysyvään valikoimaan jäävät Extra dimension skinfinish- korostuspuuterit! Sävyjä julkaistiin neljä, ja jokainen on omalla tavallaan ihan mielettömän ihana ja monipuolinen. Olin kuitenkin päättänyt jo ensimmäiset tiiserikuvat nähtyäni että tulen hankkimaan näistä neljästä Double Gleamin, ja muut saavat jäädä odottelemaan parempaa hetkeä.

esaf_mac_double_gleam_2 esaf_mac_double_gleam_3

Gouble Gleam on sävyltään vaalea, metallinhohtoinen kultainen. Koostumus on ihan mielettömän pehmeä ja helposti häivytettävissä! Uskallan väittää että tää on yksi parhaimpia koskaan kokeilemiani korostuspuutereita sekä sävyn että koostumuksen puolesta. Onneksi, ONNEKSI tää jää vakivalikoimaan!

esaf_mac_double_gleam_4

Olen käyttänyt Double Gleamia paria poikkeusta lukuunottamatta melkeinpä päivittäin sen jälkeen kun hankin sen. DG:llä saa todella kauniin ja luonnollisen korostuksen kalpeallekin iholle! Myös Instagramista tutut highlightöverit on tällä oikein helposti saavutettavissa, mutta ne olen toistaiseksi jättänyt väliin. DG on syrjäyttänyt mun aiemman vakkarikorostuspuuteri Lightscapaden aika jyrinällä. Lightscapade on edelleen ihana, mutta sen säästän nykyään kaikkein kevyimmille meikkipäiville.

esaf_mac_double_gleam_5

Tässä vielä kuva Double Gleamista ihan in action! Tässä korostukset on aika kevyet, mutta DG:tä on otsalla, amorinkaarella, silmän sisänurkassa ja poskipäillä.

esaf_lotd_just_a_bite_4

Double Gleam sopii ihan kaikkiin korostustarkoituksiin. Se sulautuu poskipäille, otsalle, nenänpäähän (jos siitä tykkää, mä en sitä korosta), amorinkaareen ja vaikka hartioille, ihan mitä sitten haluatkin korostaa. Se on myös mitä mainion luomiväri! Oon käyttänyt Double Gleamia tosi usein myös silmän sisänurkan korostukseen luomivärien sijaan, sillä tällä tulee ihan älyttömän kaunis hohto.

Oon innostunut korostustuotteista ihan uudella tavalla tän kuluneen vuoden aikana, ja Double Gleam on kaikkien löytämieni uusien korostustuotteiden kruununjalokivi! Jos tykkäät korostustuotteista tai etsit hyvää luottotuotetta, tee itsellesi palvelus ja käy kokeilemassa MACin Double Gleamia.

Minkä korostustuotteen nimiin te vannotte?

7 Comments

 1. The Balmin Mary Lou Manizer taitaa olla se oma juttu, ainoa mistä ihmiset kyselee mitä highlighteria sulla on, aina kun pistän sitä. 😀

 2. E E

  Tiedätkö milloin macin mariah carey kokoelma tulee suomeen? 🙂

  • ilona ilona

   Heippa! Pahoittelen että vastaus on viivästynyt. 🙁 Mulla ei ollut ton kokoelman saapumisesta ennakkotietoa, mutta tänään sain tietää että kokoelma on tullut myyntiin stokkalle-ja melkein kaikki oli siinä vaiheessa kuulemma mennyt kun tieto tuli mulle. 🙁

 3. Tämä tuote innostaisi mua pitkästä aikaa MACilta ja tekisi kovasti mieli hankkia se kokeiluun. En vain millään pysty perustelemaan sen hankkimista itselleni, koska mulla on jo ennestään ihan hervoton kansa korostustuotteita ja pari uutta on matkalla.. Mun poskipunainnostus on siirtynyt ihan täysin korostustuotteiden hamstraamiseen ja niistä intoiluun. 😀 Toi Double-Gleam näyttää kyllä swatchissa luvattoman ihanalta ja just sellaiselta, josta mä tykkään..

  Ainiin ne lempparit! Laura Mercier Matte Radiance Baked Powder, Soap & Glory Glow All Out, NARS Albatross, Hourglass Ambient Lightning Powder ja MACilta monia. Veikkaan että kohta saapuvat Colourpopin highlighterit kipuavat myös lemppareiden listalle.

  • ilona ilona

   Haha, mulla on käynyt vähän samalla tavalla korostusjuttujen kanssa! Mutta suosittelen todella, TODELLA lämpimästi kokeilemaan tätä vaikka pisteellä seuraavan kerran kun sinne osut- tää on PARAS! Mulla ei ole noista sun suosikeista mitään, eli mulle tuli just lisäyksiä ostoslistalle. 😀

 4. Niina Niina

  No on hieno! Mä olen näitä odottanut, mutta tää on eka havainto että nää on tulleet Suomeen – päättelen, kun puhut kokeilemisesta 🙂 Kun en asu MAC-pisteen lähellä niin nettikauppaa olen pitänyt silmällä, vaan siellä ei vielä ole.

  Mun suosikkeja on Mary-Lou tietty, sitten Inglotin highlight trio (en muista nroa) on kiva… Mutta tuon Double Gleamin mäkin olen ajatellut ekana noista hankkia.

  • ilona ilona

   Mäkin oon vahtinut verkkokauppaa, mutta nää ei oo jostain syystä tulleet sinne! Nää kuitenkin jää vakkarivalikoimaan niin luulisi että nää ilmaantuisi sinne jossain vaiheessa. Mary-Lou on muuten ihana! Käytän sitä ihan liian vähän, kaivankin sen tän DG:n kaveriksi meikkipöydälle. 😀

Vastaa