Skip to content

MAC Lady Danger

MACin Lady Danger on upea, lämmin oranssinpunainen mattapuna, ja yksi ehdottomista luottopunistani kun kaipaan näyttävämpiä huulia. Lady Danger on punaisempi ja tummempi kuin Maybellinen kirkas Electric Orange, ja on siksi kirkkaanoranssia siskoaan helppokäyttöisempi. Vaikka Lady Danger onkin oranssi, on se sen verran tumma ja punaiseen taittava että olen käyttänyt sitä usein perinteisen tumman punaisen huulipunan tilalla.

Mattapunaksi Lady Danger levittyy varsin helposti ja kivuttomasti. Ei ihan yhtä helposti kuin kermaiselta tuntuva Mangrove, mutta helpommin kuin kuivempi Bad Girl RiRi.  


Lady Danger on yksi parhaiten pysyvimmistä punistani, ja häviää tällä hetkellä vain IsaDoran huulilakoille ja MACin Mangrove-punalle. Varsinkin puuteroituna Lady Danger pysyy kuin synti! 


Koska suosin juhlameikeissäni enemmän kiiltäväpintaista huulimeikkiä, olen käyttänyt Lady Dangeria enemmäkseen arjessa. Suosikkiyhdistelmäni onkin ollut neutraali silmämeikki (mahdollisesti rajauksen kanssa) ja sitä virkistämässä Lady Danger. Viime aikoina Lady D on ollut enemmän tai vähemmän talviunilla- kevät ja värien kaipuu ovat saaneet minut etsimään Ladyn uniltaan ja takaisin esille meikkipöydän keskelle. Ehkä Lady D alkaa taas vilahdella useammin osana päivän meikkejä! 

Onko Lady Danger teille tuttu puna? 

12 Comments

 1. Minä niiin rakastan punaisia huulia <3. Ne myös sopii sulle todella hyvin, kun sun huulet on niin kauniin muotoiset.

  • Kiitos! ^^ <3 Punaiset huulet on kyllä <3

 2. Ei ole tuttu, mutta onpa ihana puna!

  • Niin kyllä on! ^^ Kannattaa käydä joskus sörkkimässä :B

 3. Ooooooh! Ihanat hehkuvat huulet. Todella kaunis. *sydän*

  • Hihii, kiitos! ^^ *sydän takaisin*

 4. voeh jos mulla olis muhkeat huulet, käyttäisin tämmöstä punaa. AINA.

  • 😀 mun pitäisi ehkä hiukan kunnostautua näiden punien käytön kanssa! 😀

 5. Voih, mikään ei vedä vertoja IsaDoran huulilakkojen pysyvyydelle. Pikemminkin tarvittaisiin helpot ja nopeat vinkit niiden poispesuun. 🙂

  • Niitä ei ole kyllä tähän mennessä peitonnut mikään! Parhaiten ne on ainakin mun kohdalla lähteneet Lumenen vedenpitävän silmämeikin poistoaineella. Ei ehkä siihen tarkoitettu, mutta lähtee!

 6. Niiiiiin nätti <3

  • Tää puna on kyllä ihan aarre ^^

Vastaa