Skip to content

MAC Heavenly hybrid

Käväisin viime perjantaina MACin pisteellä pitkästä aikaa, ja sorruin heti minulle hiukan epätyypilliseen huulipunaan. A Fantasy of Flowers-kokoelmasta ei ollut paljoa jäljellä, mutta jotenkin vaalea violetti (MACin sivuilla sävyä kuvataan sanoilla ”Midtone berry”) Heavenly Hybrid-puna houkutteli. 

Kotiin päästyäni mietin heti että mitähän tuli tehtyä. Huulipuna näytti edelleen oikein sievältä hylsyssään, mutten osannut heti yhdistää sitä mihinkään meikkiin. Annoin punan olla ja mietin sitä viikonlopun yli.
Lähdin lopulta testaamaan lustre-laatua edustavaa Heavenly Hybridiä ihan satunnaisen meikin kanssa- ja rakastuin. Vaikka Heavenly Hybridistä tulee huulille sävyä ihan kunnolla, ei se ole kuitenkaan huulilla ihan niin violetti kuin miltä se hylsyssä näyttää.

Sävy on kuitenkin huulilla ihanan viileä, ja totesin lopulta että tämä on erittäin tervetullut ja virkistävä lisä huulimeikkikokoelmaani. Tällaista sävyä en omistanut ennestään, ja luulen että tätä tulen käyttämään kevään/kesän aikana vielä useasti. Rakastuin palavasti myös lustre-punien laatuun-vaikka mattaiset, peittävät huulipunat ovat IHANIA, on tällaisissa kevyesti läpikuultavissa ja unelmanpehmeästi levittyvissä punissa puolensa. Olin yllättynyt Heavenly Hybridin kestävyydestä- vaikka väri kuluikin tasaisesti pois, jäi huulille silti kevyt jälki kylmästä violetinpinkistä. Tämän ansiosta meikkiä oli helppo korjailla päivän mittaan, ja HH:ta oli helppo lisäillä jopa ilman peiliä.

Vertailin muuten Heavenly Hybridiä kulttipuna Rebeliin, ja Heavenly Hybrid on kuin vaalea versio Rebelistä! Ehdin jo suunnitella käyttäväni molempia liukuvärjätyissä huulissa… 


Mitä pidätte? Nappaako Heavenly Hybrid?

14 Comments

 1. Ihanan värinen! Aavistuksen pelottava mutta todella kaunis!

  • Ihana tuo ”aavistuksen verran pelottava” 😀 <3

  • Niin on! Onneksi livistin ostamaan sen 😀

 2. Tää on just sen tyyppinen sävy, jollaista olen himoinnut kevääksi. Violettiin vivahtava mutta ei mikään yliampuva. Ihana. <3.

  • Niin on! ^^ Jos tällainen on hakusessa niin suosittelen kyllä nappaamaan tän kun on vielä tarjolla, tää on upea!

 3. No nappaa! Ihan tosi ihana sävy ja sopii sulle erityisen mallikkaasti. 🙂 Erinomaisen erityisonnistunut punavalinta!

  • Hiii, kiva kuulla! ^^ Mitä enemmän tätä käytän, sen enemmän tähän rakastun 😀

 4. Sävy sopii sulle khan täydellisesti!

  • Kiitos, ihana kuulla! ^^

  • Hii, kiitos! 🙂

 5. Myy Myy

  Tosi nätti! 🙂

Vastaa