Skip to content

MAC Giambattista Valli

Nyt olisi luvassa jännää, jotain sellaista joka sai minut vikisemään riemusta kun avasin sähköpostini. MACin pr-tiedote, nimittäin. Kun tajusin että se oli lähetetty minulle ihan jaettavaksi, vikisin vähän lisää. Kun vielä tajusin että näitä tulisi lisää, vikisin niin että mieheni pyysi siirtymään toiseen huoneeseen. Pr-tiedotteita tulee noinniinkuin muutenkin, mutta MAC… MAC on minulle erityinen, ja jos saan siitä jotain sellaista tietoa joka hyödyttää teitäkin, se tieto menee ehdottomasti jakoon. Koska olen ylitunnollinen ja ylitarkka, varmistelin luonnollisesti vielä MACin puolelta että kaikki tieto tuli todella minun jaettavakseni… No, tuli.

GV_PR.letter_FIN_

Ensimmäinen tiedote jonka jaan kanssanne koskee muotisuunnittelija Giambattista Vallin ja MACin yhteistyönä syntynyttä kokoelmaa. Kuusi upeaa huulipunaa ja Crystal Glaze Glossin sisältävä kokoelma julkaistaan näinä päivinä ainakin USA:ssa, mutta Suomeen kokoelma saadaan syyskuussa. GV- kokoelma tulee tiedotteen mukaan eksklusiivisesti Helsingin MAC- pisteelle myyntiin, mikä on tietty sääli- sieltä pk- seudun ulkopuolella asuvien on hankala saada erikoisaarteita käsiinsä.

GV_PR.letter_FIN

Kokoelman pressikuvat ovat kuitenkin henkeäsalpaavan kauniita. Voi tuota kukkamerta! Lisäksi poikkeuksellisen värikkäät huulipunahylsyt herättävät minussa lapsenomaista riemua- on jotenkin älyttömän hauskaa että punan sävyn näkee pakkauksesta. Hulluilla halvat huvit ja silleen…

Itse himoitsen kokoelman punista erityisesti tummaa Eugenieta sekä persikkaista Margheritaa. Myös Charlotte houkuttelee hiukan… Lisäksi Crystal Glaze Gloss sävyssä Lena kuulostaa ja vaikuttaa sen verran jännältä että sitä on todennäköisesti pakko käydä ainakin sörkkimässä.

Kiinnostaako Giambattista Valli? Nappaako värikkäät huulipunahylsyt? Entä mitä sanotte, lisää MACin pr-tiedotteita? Kaiken rehellisyyden nimissä, niitä kyllä tulee joka tapauksessa…

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

18 Comments

 1. En yleensä erityisemmin intoudu Macin kausikokoelmista (Simpsonit nauratti, mutta ne värit olivat blääh), mutta nyt!!! Aivan jäätävän ihanan näköisiä huulipunia! Oh ja ah!

  • NIIN ON! Oh ja ah on oikea reaktio! Nää on jotenkin… En tiedä. Samaan aikaan jotenkin hillittyjä, ja sit kuitenkin ihan wooow! Paras selitys ikinä.

 2. Ohho, jee! Olen hirmu iloinen, että Suomeen on viimeinkin avattu kunnolliset pr-yhteydet! 🙂 Hauska päästä seuraamaan tiedotteita reaaliajassa. 🙂

  • Iloinen olen minäkin! 😀 Hihittelen jokaista sähköpostia lukiessani, koska MAC.

 3. Nuo huulipunat näyttävät niiin houkuttelevilta!!

  • Niin näyttää!! Niissä on jotain todella, TODELLA herkkua ^^

 4. Myy Myy

  SYYSKUUSSA? Mitä hittoa 😀 Luulin saavani näitä käsiini heinäkuun aikana.

  • Kyllä, valitan. 😀 Näin ainakin infossa lupailtiin!

 5. Kyllä näistä kolme on aivan ehdottomasti saatava, vaikka se tarkoittaisi junamatkaa ihan vain näitä hakemaan 😀

  • Se on oikein ja kohtuullista! Junalla pääsee, ja MAC- tiskille saa aina seuraa 😀

 6. Argh! Krääh! Kyllä! Tarvitsen!!! (Ja oh why miks ei Tampereelle!!?)

  Kanssa-ihastunut inahdus pr-asialle! <3

  • NIINPÄ! Nämä on niin ihania että kyllä näiden pitäisi nyt ihan joka paikkaan tulla! Ja pr-asia, <3. Ah.

 7. S S

  Tuleeko kokelman huulipunia Stockmannin verkkokauppaan? Tai pystyykö näitä tilaamaan esim. Tampereen Stockalle Helsingistä? Haluaisin yhden huulipunan, sittenkun ne Suomeen saapuvat. Helsinkiin voisin periaatteessa matkustaa, mutta jos ja kun nämä nopeasti loppuvat, en haluaisi hukkareissua tehdä..

  • Stokkan verkkokaupan tilanteesta en kyllä tiedä valitettavasti yhtään! Veikkaisin kuitenkin ettei näin pieni kokoelma tule verkkoon :/ Tuosta tilauksesta ohjaisin olemaan yhteydessä joko Tampereen tai Helsingin pisteisiin, siitä kun ei ole omakohtaista kokemusta.

 8. Evekettu Evekettu

  Heippa!
  Oletko kuullut mitään viimeisimpiä uutisia näistä? Odotan jännityksellä jo mutta mistään en ole kuullut koska ne tulevat Helsinkiin!

  • Heeei! Kokoelma on tullut Helsinkiin myyntiin tällä viikolla! Ihania oli, kävin hiplaamassa :B

Vastaa