Skip to content

MAC Flat out fabulous

Olen aina pitänyt huulimeikeistä aivan suunnattomasti. Huulipuna-tai kiilto on yleensä mielessäni ensimmäisenä kun haluan ostaa itselleni jotain pientä kivaa. Tänä vuonna se pieni kiva on ollut kovin usein MACilta, ja se näkyy MAC-huulipunakokoelmani räjähdysmäisenä kasvuna. Iso osa MAC-punistani on ostettu kevään ja kesän aikana, ja joukossa on sekä ihan peruskokoelmaan kuuluvia, kokoelmien mukana julkaistuja LE-versioita ja blogikollegoilta ostettuja kappaleita. Olen ostanut turvallisia nudesävyjä, käytönnöllisiä vaaleanpunertavia, kunnon shokkivärejä kuten violetteja, pinkkejä, punaisia ja oransseja sekä syksyisen tummia ja dramaattisia punia. Esiteltäviä punia on vaikka kuinka, mutta lähdetään liikkeelle eräästä Retro matte-sävystä joka ehti vaivata mieltäni pidemmän aikaa ennen kuin lopulta ostin sen. (ja kun sitten ostin, ostin siskolleni samanlaisen että voidaan olla samiksia)
IMG_5766
Ostin jo hyvän aikaa sitten kulttimaineeseen päässeen violetin Heroine-punan, ja kaipailin siitä hiukan kirkkaampaa ja arkisempaa versiota. Heroine on kaunis sävy, muttei kuitenkaan sellainen ihan joka paikkaan sopiva. Hypistelin ja testailin Flat out fabulousia muutamalla eri MAC-reissulla kämmenselkään ennen kuin lopulta päädyin ostamaan tuon ihanuuden. Aluksi epäilin FoF:n olevan hiukan liian samanlainen Heavenly Hybridin kanssa, mutta se huoli hävisi heti ensimmäisellä kerralla kun testasin punaa kämmenselälle. HH on kevyt ja läpikuultava, FoF on todella voimakas ja peittävä mattapuna. Sävy on samankaltainen, muttei kuitenkaan lähellekään sama.

IMG_5770
IMG_5774
MACin mattapunat ovat aika kuivia, ja nämä Retro Mattet ovat vielä kuivempia.Retro Mattet eivät kuitenkaan tunnu ainakaan omasta mielestäni mitenkään epämiellyttäviltä huulilla. Huulet saattavat kuitenkin itselläni kuivua päivän aikana hiukan, joten olenkin lisännyt välillä Retro Matte-punien päälle huulirasvaa. 

Huulipunaa levittäessä saa olla aika tarkkana, sillä kuivahko puna jämähtää huulille todella nopeasti. Mahdolliset pikkuvirheet kannattaa siis siivota heti. Retro Matte-punat kuitenkin kestävät huulilla tuntikausia, ja kuluvat hitaasti jos ollenkaan. Väri tarttuu huulten pintaan niin hyvin että vaikka huulipunan pyyhkisi pois, jää huulille silti väriä. 


IMG_7763
Värin puolesta Flat out Fabulous on juuri sopivasti pinkin ja violetin välimaastossa. Viileä sävy sopii yllättävän moneen, mutta pidän siitä ihan erityisen paljon juuri näin- kevyen ja luonnollisen meikin keskipisteenä. Olen tosin suunnitellut FoF:n yhdistämistä johonkin oikein utuiseen ja sumuiseen harmaan sävyjä yhdistelevään meikkiin. Suunnitteluvaiheessa olevien meikkien lista sen kuin kasvaa! Ehheh. Heh.


IMG_7790_
Mitä pidätte, innostaako Flat ouf Fabulous? Innostun syksyisin tummista ja hiukan synkemmistä huulipunista oikein urakalla, joten tämä on varsin sopivaa vaihtelua kaiken synkistelyn keskelle. 

Pidättekö muuten enemmän matta-vai cremelaatuisista huulipunista? 

16 Comments

 1. Uuh, ihana! Tää meni nyt sinne pakko saada -listalle!

  • Heheh, syystäkin! Tää on aivan ihana sävy- en tajua miksen ollut nähnyt tätä aikaisemmin!

 2. Wau hieno, sopii jotenkin täydellisesti sun kulmakarvojen väriin ja hiuksiin. .) Ihana.

  Kivaa viikonloppua toivottelee Tiia

  • Suurkiitos, Tiia! 🙂

 3. Aivan tajuttoman ihana puna! <3

 4. Tää on kyllä yksi mun ehdottomia suosikkipunia. Se on vaan niin ihana <3

  • Niin se kyllä on! ^^ Muistelinkin että oon nähnyt tän sulla joskus jossain!

 5. Aivan upea puna ja uskomattoman kaunis nainen. 🙂

  • Suurkiitos, ihana <3

 6. Joo, mulla ihan sama että olen niin heikkona huulimeikkeihin että niitä tulee herkimmin hankittua. Kesällä tykästyin juuri tämän tyyppisiin vahvoihin väreihin. Syksyä kohden mattasävyt sopivat ehkä vieläkin paremmin. Nätti puna!

  • Jep, huulimeikit vaan vetää kummasti puoleensa, sille ei vaan voi mitään! Mattasävyt on munkin lemppareita syksyisin-jotenkin vaan sopii tunnelmaan paremmin.

 7. Kati Kati

  Todella kaunis sävy! Sopii sulle niin hyvin 🙂

Vastaa