Skip to content

MAC Cleanse Off Oil

Olen innokas, suorastaan harras kaksoispuhdistuksen käyttäjä. Kaksoispuhdistuksessa käyttämäni tuotteet vaihtelevat paljonkin, mutta periaate on kuitenkin aina sama- meikki sun muut jutut poistetaan kasvoilta ensin öljymäisellä tuotteella (tai jos laiskottaa ja olen tuhma, niin misellivedellä) ja puhdistus viimeistellään vaahtoavalla tuotteella, esim. puhdistusgeelillä ja Clarisonicilla. Suosikkituotteeni öljyvaiheessa on ollut pitkään L’Orealin rakkausöljy, josta olen kirjoitellut aiemmin täällä. Toinen suosikki löytyy luonnollisesti Sensailta, tuolta kaksoispuhdistuksen suunnannäyttäjältä, mutta siihen ei ihan budjetti taivu. (kyllä, syydän värikosmetiikkaan rahaa surutta, mutta kitsastelen ihonpuhdistuksessa. Järkeä? Ei. Kai? En ole satavarma. Enihuu) Olen siis suosinut L’Orealin versiota jo pidemmän aikaa, mutta nyt se on saanut haastajan suosikkimerkiltäni MACilta. Onko joku yllättynyt? Ilona+MAC= onnea?

esaf_mac_cleanse_off_oil_1

Ostin Cleanse Off Oilin Stockmannin verkkokaupasta kun rellestin siellä tutustumiskierroksella eräänä joulukuisena yönä. Asun Helsingissä ja pääsen suht vaivattomasti MACin pisteelle silloin kun haluan, mutta verkkokaupan aukeaminen oli silti niin kovin jännää ja tuotteet ihan eri tavalla esillä kuin kaupassa. Eteen osui sellaisia asioita joihin en ollut ikinä kiinnittänyt myymälässä huomiota. (kai nyt kun pyörin siellä silmät kiiluen uutuuskokoelmien perässä enkä osaa keskittyä yhteen asiaan kerrallaan, vaan poukkoilen vauhkona tuotteiden keskellä) Cleanse off oil oli yksi näistä monista ihmeellisistä asioista, ja päädyin puhtaan uteliaisuuden ja kahden suosikkiöljyni hintojen väliin osuvan hintalapun (27,50€) perusteella naputtelemaan tuotteen kotiin asti.

esaf_mac_cleanse_off_oil_2

MAC kirjoittaa että Cleanse Off Oil sopisi kaikille ihotyypeille. Öljy sisältää useita luonnonöljyjä ja mm. E-vitamiinia, ja lupaa pehmentää ja hoitaa ihoa. Öljyn pitäisi olla myös täysin mineraaliöljytön!

Puhdistusöljy on pakattu kovin MAC-tyyliseen pulloon. Musta pumppukorkki on kääntämällä lukittava ja avattava, ja parilla pumppauksella saa riittävästi tuotetta koko naaman putsaukseen. Öljy irrottaa vaivatta vedenpitävänkin meikin ilman sen suurempaa hinkkausta, ja on ollut monen illan pelastus. Puhdistusteholtaan se on aika samaa tasoa kuin L’Oreal ja Sensai. Testailin kovasti, mutta puhdistusteho on aika lailla sama kaikissa- naamalta lähtee kaikki, sillä siisti.

esaf_mac_cleanse_off_oil_4

Suurin ero L’Orealiin löytyykin öljyn tuntumasta. L’Oreal tuntuu iholla ihan kivalta, mutta jää aika kauas siitä miltä esim. Sensai tuntuu iholla- silkkiseltä, pehmeältä ja samaan aikaan kiinteältä ja juoksevalta. L’Oreal tuntuu jotenkin paksummalta ja tahmeammalta. Ei se tahmeaa ole, missään nimessä, mutta Sensaihin verrattuna kyllä. No, tämä MAC-versio on HYVIN lähellä Sensaita. MAC tuntuu iholla melkein yhtä hyvältä kuin Sensai- ero on niin pieni että MAC saa tästä lähin olla se luksusputsariöljyni. Hinta on Sensaita huokeampi, mutta taso on melkeinpä sama. Tuoksu on miellyttävä-vaikeasti kuvailtava, mutta miellyttävä. Ja hyvin mieto!

esaf_mac_cleanse_off_oil_5

Luulenpa että Cleanse Off Oil on tullut jäädäkseen. Joulukuussa ostetusta putelista on vielä runsaasti jäljellä, joten alle kolmenkympin hintakin tasoittuu useammalle kuukaudelle käytön perusteella. Tiedän että MACilla on muitakin puhdistusöljyjä, ja tämän myötä nekin ovat alkaneet kiinnostaa kovasti! Löytyisiköhän niistä tätäkin parempi yksilö?

Onko teillä omaa puhdistusöljysuosikkia? Suositteko muuten kaksoispuhdistusta? Kertokaa! Kiinnostaa!

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista, Bloglovinista ja Blogilistalta!

14 Comments

 1. Tieteen nimissä sun tarttis kyllä kokeilla myös sitä L’Occitanea, kiinnostais mitä mieltä oot siitä 😀 mähän en oo Sensaita enkä Lorkkua kokeillut, mutta rakastuin Lokki-Taneen ihan välittömästi. Ois kiva kuulla miten se vertautuu noihin muihin. L’Occitane on muuten pitänyt mun hormoninäpyt kurissa ihan täysin, ensimmäinen putsari joka on siihen pystynyt! Annan kunnian shealle, se ihmeaine korjaa kaiken talossa ja puutarhassa 🙂

  • Olen aivan samaa mieltä. Tieteen nimissä. Lokki-Tane on nyt ostoslistalla keikkumassa ihan kärkipaikoilla, sitä on pakko kokeilla ASAP!

 2. Mä rakastan Guinotin, Lieracin ja Sensain puhdistusöljyjä. Lieracin tuoksu on ihan mieletön ja se sopii myös sun hintahaarukkaan, maksaa alle 20€. 🙂

  • Kaksi ekaa on mulle aivan vieraita, Sensai sentään oli tuttu… 😀 Lierac meni listalle HETI.

   • Mä oon käyttänyt yhden pullollisen Lieracia ja se tosiaan tuoksuu aivan ihanalle. Pullo tosin on vaan 150ml joten hupenee vähän nopeammin. Se on koostumukseltaan sitä paksumpaa sorttia. Lokki-Tane itellekki tarttis saada, oon jumittanut noiden alejemma-Lumeneiden kanssa jo iäisyyden. Tää MAC ois kiva kokeilla, tästähän on se matkakokokin.

    • Tää MAC kannattaa kokeilla! Ja mun selkeästi täytyy testailla se Lierac. Se ja Lokki- Tane on nyt ostoslistan kärkisijoilla!

 3. Mä oon käyttänyt pullollisen tätä MACia ja oli kyllä hitsin hyvä! 🙂

  • Tämä kyllä on! ^^ Aion käyttää tän, ja vielä toisenkin! 😀

 4. Lorkun öljy on tosiaan koostumukseltaan paksumpi kuin tämä MAC! MAC on melkein vesimäinen ja Lorkku enemmän geeli, if you know what I mean (and you do!). MACin tuoksu on kyllä ihanan muskottikanelinen <3

  • KYLLÄ! Muskottikanelinen on se tuoksu! Puit sanoiksi sen mitä en itse kyennyt <3 Ai nou vat juu miin <3

 5. Ooh,tää kuulostaa ehdottomasti kokeilemisen arvoiselta! 🙂 Kaksoispuhdistan aina, öljyt on kivoja, mutta käytän myös puhdistusmaitoja ja misellejä mielellään. Mä vähän vierastan mineraaliöljypohjaisia, etenkin kalliita puhdistusöljyjä, koska mineraaliöljy on niin.. no halpaa. En halua maksaa siitä paljon. :’D Eli siksikin siis MAC kuulostaa varsin hyvältä. 🙂

  • Kannattaa ehdottomasti kokeilla! 😀 Tää on hintatasoltaan aika mukiinmenevää settiä, ja sisällys kovin miellyttävää!

 6. Myy Myy

  Tää on todella hyvä! Ero siihen siniseen on ihan minimaalinen, tein testimielessä vertailun joskus viime keväänä. 😀

  • JES, en sit ees kokeile sitä. 😀 Pitäiydyn tässä! Tämä on mainio!

Vastaa