Skip to content

MAC Bellgreens vol.2

Menikö viikonloppu joltain muultakin ohi huomaamatta? Heräsin sunnuntai- iltana siihen kylmään todellisuuteen että viikonloppu meni lähinnä nukkuessa tai migreeniä ja pientä kuumetta potiessa. Lauantaina raahasin itseni mieheni ja veljeni kanssa GoExpoon pyörähtämään (miehet halusi, minä menin. Oli kivaa, kamerapuolelta sain migreenin satunnaisesti välähtelevistä salamoista. Valivali jne. Kivaa oli silti) ja sitä varten väkersin viikonlopun ainoan meikin. Koska edellinen Bellgreens- meikki kaiveli edelleen mielessä, lähdin tekemään meikkiä samalla paletilla. Omasta mielestäni kakkosversio on huomattavasti parempi- tässä viihdyin pitkään iltaan. Todellista glamouria- yöpaita, oloasut, iso kasa peittoja ja Bellgreens-meikki! Tykkäsin.

esaf_MAC_bellgreens_lotd_8

Asettelin värit luomelle periaatteessa samalla tavalla kuin aiemmassa meikissä, mutta kuitenkin eri tavalla. Varjostuksen toteutuksessa on pieniä eroja, ja sisänurkassa ei ole iiiihan niin paljoa hohtoa kuin aikaisemmassa versiossa. Näissä kuvissa näkyy muuten kulmakarvani melkein luonnontilassa- pientä vahvistusta on lähinnä reunoilla ja ihan vähän keskellä. Lisäksi allekirjoittaneen laiskuus kulmien nyppimisen suhteen näkyy- joka-aamuinen nyppimisoperaatio on tehty vääähän huolimattomasti. Takaisin meikkiin- ripsissä on vasta testiin saatu MaxFactorin Masterpiece Max-ripsiväri, josta pidin ensikokeilun perusteella kovasti.

esaf_MAC_bellgreens_lotd_6 esaf_MAC_bellgreens_lotd_5esaf_MAC_bellgreens_lotd_12

Meikkipohjana toimi joukko Rimmelin Lasting Finish 25h-sarjan tuotteita. Meikkivoide, peiteaine ja puuteri ovat Rimmelin uutuuksia, ja niistä on tulossa ihan oma postauksensa lähiaikoina. Hyvin toimivat- tältä naama näytti 8 tunnin jälkeen. Varjostuksena jälleen SauseBoxin Etude-paletin Cream Dream, poskilla MACin Kindergarten red ja korostuksena Hot Sensation.

Huulet rajasin MACin Whirl-kynällä, josta on tullut nopeasti HG-tuote. Whirlin kaveriksi laitoin toista MaxFactor-uutuutta, Color Intensifying Balmia sävyssä Exquisite Caramel. EC oli kivaa vaihtelua rakkaalle Oxbloodille, jota olen käytellyt viime päivät aika tiiviisti. EC on sekin ruskeapohjainen, mutta huulilla kevyt ja läpikuultava. Whirl toi sopivasti tarkkuutta huulten reunoihin, ilman rajausta EC olisi ollut vielä kevyemmän näköinen huulilla.

esaf_MAC_bellgreens_lotd_10

Huomaatteko muuten mitään eroa kuvissa tai niiden laadussa? Säätelin kuvien ottamisen kanssa hiukan valokuvausguru- Annan neuvojen johdolla, ja olen nyt hiukan tyytyväisempi kuviini. Ringlight oli huima harppaus eteenpäin, mutta edelleen joku kaivelee- Annan neuvojen jälkeen aika paljon vähemmän. Onneksi. Vähän kyllä luulen että se isoin ongelma on kuvauspaikassa (ja kuvaajan pään sisällä) – onneksi kohta pääsee kotiin. Minulla on kotona hyvin selkeä valokuvausnurkka, ja ilman sitä on hiukan orpo olo. Onneksi enää muutama viikko!

Mitä mieltä olette, kumpi Bellgreens-meikki oli parempi? Hengaileeko teistä moni kotona täydessä tällingissä ihan vaan siitä ilosta että on meikkiä naamalla? Minä ainakin!

Silmät/Eyes: MAC 24 hour Extended Eye Base, Stila Eyes are the window Mind palette Brilliance ja Wit, MAC Bellgreens-paletin kaikki sävyt, MaxFactor Masterpiece Max Mascara saatu, Anastasia Beverly Hills Brow wiz Taupe

Kasvot/Face: Rimmel Lasting Finish 25h foundation with comfort serum saatu , Rimmel Lasting Finish 25h powder saatu, Rimmel Lasting Finish Concealer saatu, MAC Toledo Kindergarten Red, SauceBox Etude-palette Cream Dream, MAC Hot sensation

Huulet/Lips:MAC Whirl, Max Factor Color Intensifying Balm Exquisite Caramel saatu

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista, Bloglovinista ja Blogilistalta!

8 Comments

    • Hihii, kiitos Pirre <3

  1. Yess! Aivan ihana 🙂

    • Kiitos, murunen <3

  2. NO OI ETTÄ MITKÄ SÄVYT! Huh. Oikeasti. Nyt.
    Ja hei, glad to be avuksi! Kerrankin näin päin : D

    • Hahaa, joo! Kiitos vielä <3 Tänään oli kuvausongelmia, mutta ne johtui lähinnä seurasta joka katsoi aiheelliseksi naurattaa ja häiritä kuvienottoa…

Vastaa